Haku
Bespoke Jet Plus

Tulokset

Bespoke Jet Plus

Onko sinulla tarve uudelle pölynimurille? Nyt on 78 pilottitestaajaa Pohjoismaissa kokeillut kahvallista Samsung Bespoke Jet Plus -pölynimuria, jota on saatavilla kolmessa eri mallissa. Pilottitestaajat saivat ostaa tuotteen alennettuun hintaan ja vastineeksi kirjottivat siitä rehellisiä arvosteluja. Lopputulos? Imuri sai enimmäkseen positiivisia arvosteluja, ja kaikki mallit saivat korkeat arvosanat Lue lisää!

 • Bespoke Jet Plus Bespoke Jet Plus Complete VS20B95843W/WA 93% 14 testaajasta suosittelee Bespoke Jet Plus Bespoke Jet Plus Complete VS20B95843W/WA
  Bespoke Jet Plus Complete VS20B95843W/WA
 • Bespoke Jet Plus Bespoke Jet Plus Complete Extra VS20B95943N/WA 97% 30 testaajasta suosittelee Bespoke Jet Plus Bespoke Jet Plus Complete Extra VS20B95943N/WA
  Bespoke Jet Plus Complete Extra VS20B95943N/WA
 • Bespoke Jet Plus Bespoke Jet Plus Pro Extra VS20B95973B/WA 94% 34 testaajasta suosittelee Bespoke Jet Plus Bespoke Jet Plus Pro Extra VS20B95973B/WA
  Bespoke Jet Plus Pro Extra VS20B95973B/WA
 • Tuote Bespoke Jet Plus
 • Toimeksiantaja Samsung Nordic
 • Testaajien lukumäärä 34
 • Hakemusten lukumäärä 2 293
 • Testijakso helmikuuta 2024

Bespoke Jet Plus Complete VS20B95843W/WA

 • SVH 1 099 EUR
 • Sinun hintasi 550 EUR
 • Testaajien lukumäärä 14

Bespoke Jet Plus Complete Extra VS20B95943N/WA

 • SVH 1 199 EUR
 • Sinun hintasi 600 EUR
 • Testaajien lukumäärä 30

Bespoke Jet Plus Pro Extra VS20B95973B/WA

 • SVH 1 249 EUR
 • Sinun hintasi 625 EUR
 • Testaajien lukumäärä 34

Mallit eroavat niiden mukana tulevien lisävarusteiden perusteella. Lue lisätietoja lisävarusteista Samsungin kotisivuilta.

Testi suoritettiin Smartsonin toimesta Samsung Nordenin puolesta, jossa testipilotit saivat ostaa tuotteet yllä mainittuun hintaan. Tehtävänä oli arvioida ja jakaa kokemuksia Smartsonin, Samsungin ja muiden arvostelusivustojen kautta.

Testaajien mielipiteitä - Bespoke Jet Plus Complete VS20B95843W/WA

Testipilotit ympäri Pohjoismaat ylistävät Bespoke Jet Plus Completea sen tyylikkään muotoilun ja voimakkaan imukyvyn vuoksi. Imuria kuvaillaan monipuoliseksi ja se käsittelee eläinten karvat vaivattomasti sekä toimii erinomaisesti erilaisilla lattiapinnoilla. Sen johdoton rakenne ja pitkä akun kesto saavat erityistä kiitosta, mikä tekee siitä suosikin monissa kodeissa. Vaikka jotkut käyttäjät pitävät hintaa korkeana, suositellaan sitä lämpimästi sen suorituskyvyn vuoksi. Joissakin arvioissa mainitaan, että imuri voi olla meluisa ja että hiukset eivät aina tyhjene kokonaan.

Bespoke Jet Plus Complete VS20B95843W/WA - 1 white Bespoke Jet Plus Complete VS20B95843W/WA - 2 white Bespoke Jet Plus Complete VS20B95843W/WA - 3 white

93 % käyttäjistä suosittelee (13 testaajaa)

avatar
Kevyt ja yksinkertainen pölynimuri, jossa on monia hyviä asetuksia! Sopii hyvin portaisiin ja kapeisiin tiloihin. Luulen, että se toimisi hyvin myös auton imurointiin. Itse sylinteriin jää hieman karvoja, joita ei saa pois tyhjennettäessä. Kun kotona on kissa, koira ja pieniä lapsia, imurointi on osa arkea.
Matilda Källareholm
avatar
Tehokas ja voimakas pölynimuri. Toimii hyvin plyysimattoihin ja kissankarvoihin. Säiliö on helppo tyhjentää. Helppo käyttää ja ohjailla. Suurempiin taloihin suosittelisin mallia, jossa on mukana lisäakku.
Carina Lamo
avatar
Yllätyin todella iloisesti pölynimurin imutehosta, kaikki karvat irtoavat vaivattomasti matoista ja kulmista. Pölynimuri on myös kaunis, joten sitä ei ole pakko piilottaa kaappiin.
Milma Ainasoja

7 % testaajista ei suosittele (1 testaajaa)

avatar
Mielestäni liian painava ja kömpelö. Liian kallis, jotta voisin olla tyytyväinen.
Camilla Andersson

Testaajien mielipiteitä - Bespoke Jet Plus Pro Extra VS20B95973B/WA

Bespoke Jet Plus Complete Extra tekee vaikutuksen tyylikkäällä muotoilullaan ja korkealla suorituskyvyllään, ja se on erityisen arvostettu keveytensä ja tehokkuutensa vuoksi. Mallin akunkesto riittää suurten alueiden siivoamiseen ja teleskooppivarsi tekee käytöstä sujuvaa, mikä on tehnyt tästä mallista suosikin lemmikkieläinten kanssa elävissä kodeissa. Huolimatta sen korkeammasta hinnasta, jonka jotkut asiakkaat pitävät liian korkeana normaalihintaan nähden, imuri saa kiitosta kestävyydestään ja voimakkaasta imutehostaan. Tyylikäs latausasema ja helppo tyhjennystoiminto lisäävät lisäarvoa.

Bespoke Jet Plus Pro Extra VS20B95973B/WA - 1 blue Bespoke Jet Plus Pro Extra VS20B95973B/WA - 2 blue Bespoke Jet Plus Pro Extra VS20B95973B/WA - 3 blue

94 % käyttäjistä suosittelee (32 testaajaa)

avatar
Pölynimuri on erittäin voimakas ja helppokäyttöinen. Se on hiljainen ja poimii esimerkiksi kiviä, joita edellinen pölynimurini vain siirtelee lattialla. Imurin tyhjennystoiminto on hämmästyttävä! Käsiäkään ei tarvitse sotkea säiliötä tyhjennettäessä. Suosittelen pölynimuria kaikille, joilla on siihen varaa.
Jenni Nikkilä
avatar
Tämä on paras pölynimuri, jota olen ikinä käyttänyt. Lisäksi se on kevyt ja nätti. Mukana on monia hienoja ominaisuuksia, joita en tiennyt tarvitsevani, mutta joita ilman en voi enää olla.
Anja Pedersen
avatar
Tämä pölynimuri on monella tapaa erinomainen. Sen poikkeuksellinen imuteho, vahva moottori ja hygieeninen tyhjennysjärjestelmä tekevät siitä todella vaikuttavan tuotteen. On imurissa joitakin pieniä puutteita, mutta sen edut ovat huomattavasti suuremmat. Suosittelen tätä pölynimuria.
Sigurd Andreasson

6 % testaajista ei suosittele (2 testaajaa)

avatar
Ei ole rahan arvoinen eikä kovinkaan käyttäjäystävällinen.
Madeleine Rasmussen
avatar
Henkilökohtaisesti tunsin, ettei siinä ollut tarpeeksi tehoa, kun käytin pehmeää teleskooppista harjaa imuroimaan pölyä vaikeapääsyisistä paikoista. Kahden akun käyttöikä on vaikuttava keskiteholla. Pyöreä moppipää ei tehnyt vaikutusta minuun. Toivoisin, että se voisi myös imeä vettä moppaamisen aikana. Pölysäiliö toimii erinomaisesti, nopeasti ja puhtaasti. Aluksi imuri jätti jälkeensä puhdasta ja raikasta ilmaa. Mutta kahden viikon päivittäisen käytön ja päivittäisen puhdistuksen jälkeen ilmanvaihtoaukosta alkoi tulla epämiellyttävä haju. Eläinkarvojen keräysväline toimii myös erinomaisesti ja kerää kaiken hyvin. Yleisesti ottaen imuri ei ole paljon erilainen aiemmista malleista, mutta se on paljon kalliimpi. Minulla on joitakin kysymyksiä ja toivoisin joitakin parannuksia.
Tatiana Vorobieva

Testaajien mielipiteitä - Bespoke Jet Plus Pro Extra VS20B95973B/WA

Bespoke Jet Plus Complete Extra vakuuttaa tyylikkäällä muotoilullaan ja korkealla suorituskyvyllään, ja se on erityisesti arvostettu keveytensä ja tehokkuutensa ansiosta. Mallilla on akunkesto, joka riittää suurten alueiden siivoamiseen, ja teleskooppivarsi tekee sen käytöstä sujuvaa, mikä on tehnyt tästä mallista suosikin lemmikkieläinten kanssa elävissä kodeissa. Huolimatta korkeammasta hinnastaan, jonka jotkut asiakkaat kokevat liian korkeaksi verrattuna normaalihintaan, saa imuri kiitosta kestävyydestään ja vahvasta imutehostaan. Tyylikäs latausasema ja helppo tyhjennystoiminto lisäävät lisäarvoa.

Bespoke Jet Plus Complete Extra VS20B95943N/WA - 1 green Bespoke Jet Plus Complete Extra VS20B95943N/WA - 2 green Bespoke Jet Plus Complete Extra VS20B95943N/WA - 3 green

94 % käyttäjistä suosittelee (29 testaajaa)

avatar
Erittäin hyvä pölynimuri, joka on käytännöllinen ja tyylikkään näköinen. Ole erittäin tyytyväinen siihen, että pohja sekä poistaa likaa että lataa.
KRISTINE LEIDLAND
avatar
Tässä on pölynimuri, jossa on todellakin kaikki. Moottori on tarpeeksi tehokas käsittelemään kaikenlaista likaa, jota tulee helposti, kun on kaksi lasta, kolme koiraa ja kaksi kissaa. Lisäksi se on kevyt ja tekee siivoamisesta jopa hauskaa! Lemmikkityökalusuutin pelastaa sohvamme. Rakastan myös lisävarusteasemaa.
MOA LARSSON
avatar
Imuri on tehokas ja siinä on parempi imu kuin aiemmassa pölynimurissani. On hyvä, että tyhjennystavan voi valita. Helppo puhdistaa ja nätin näköinen. Olisi kuitenkin hyvä, jos pölypussin voisi vaihtaa etuosasta eikä takaosasta.
MONICA RÖRVIK

6 % testaajista ei suosittele (1 testaajaa)

avatar
Kokonaisuudessaan imuri on upea ja helppokäyttöinen. Itse käsipölynimurin kanssa on kuitenkin ollut ongelmia, koska se ei ime yhtä hyvin kuin kuvauksessa sanotaan. Olen raportoinut virheestä, saa nähdä, mitä tapahtuu.
MALIN BACKNER

Tietoja yritykseltä Samsung Nordic

Bespoke Jet Plus

Bespoke Jet Plus -sarjan valmistajina haluamme kuulla testaajiemme kokemuksista, jotta voimme edelleen parannella tuotteitamme. Imurimme tunnetaan tehokkaasta imukyvystään ja käyttäjäystävällisyydestään. Niissä yhdistyvät kevyt ja ergonominen muotoilu sekä käytännöllinen, automaattinen pölysäiliön tyhjennystoiminto. Kaikissa malleissa on All-in-one Clean Station, joka mahdollistaa helpon käytön, tyhjennyksen ja latauksen. Imukyvyltään jopa 210 W:iin* yltävä edistyksellinen digitaalinen inverter-moottori auttaa puhdistamaan kodin joka nurkan tehokkaasti. Tehokas akku riittää tunnin mittaiseen jatkuvaan käyttöön**.

* Perustuu standardin IEC 62885-2 CL.5.8 mukaisesti tehtyihin sisäisiin testeihin. Mitattu moottorittoman suulakkeen imuaukosta, pölysäiliö tyhjänä, Jet Mode -tilassa ja akku täyteen ladattuna. Tulokset voivat vaihdella todellisesta käytöstä riippuen.

** Ilmoitettu akunkesto koskee suurikapasiteettista akkua (2200 mA), jota käytetään alhaisimmalla tehotasolla ja moottorittomalla suulakkeella. Tulokset voivat vaihdella todellisesta käytöstä riippuen.Klikkaa kutakin tuotetta ja lue mallista lisää Samsungin sivuilta.

Lisää testejä yritykseltä Samsung Nordic

Lisää testejä