Haku

Smartsonin käyttöehdot

 

Nämä ehdot koskevat sinua, joka olet käyttäjä ja haluat toimia testaajana Smartsonin kautta. Ehdot muodostavat sopimuksen sinun ja Smartson Consumer Services AB:n (yritys, jonka organisaationumero on 556580-0157 ja osoite Industrigatan 4 A, 112 46 Tukholma) välillä. Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä osoitteessa: support@smartsontestpilot.zendesk.com

Henkilötietojen käsittelyä koskevissa kysymyksissä tutustu Smartsonin henkilötietojen käsittelyä koskevaan käytäntöön: https://smartson.fi/tietosuojakaytanto/

Hyväksyntä

Kun ilmoittaudut testaajaksi, hyväksyt tässä dokumentissa määritellyt Smartsonin käyttöehdot. Vahvistat myös lukeneesi Smartsonin henkilötietojen käsittelyä koskevan käytännön. Jos et hyväksy näitä ehtoja, et voi toimia testaajana Smartsonin kautta.

Velvoitteet ja testattavan tuotteen toimitus

Testaajana sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Tiettyihin testeihin sovellettavista lisäehdoista kerrotaan aina sivulla, jolla rekisteröidyt kuhunkin testiin. Sinun tulee lukea ja selvittää testin ehdot ja noudattaa niitä voidaksesi toimia testaajana kussakin testissä.

Testattavan tuotteen käyttöönotolle on erilaisia edellytyksiä eri testeissä. Testaajana joko saat tuotteen ilmaiseksi tai ostat sen alennettuun hintaan ennen testiä. Joskus sinulla voi olla mahdollisuus ostaa tuote testin jälkeen. Lisäksi sinulla on yleensä mahdollisuus palauttaa tuote, jos et halua pitää sitä.

Jokaista testiä varten on saatavilla lisätietoa tuotteen toimituksesta, peruutusoikeudesta, valituksen tekemisestä ja muista lain edellyttämistä seikoista. Jos et täytä testaajan velvoitteitasi tai suorita testaustehtävää, saatat joutua maksamaan tuotteen markkina-arvoa vastaavan korvaussumman tai palauttamaan tuotteen uudenveroisessa kunnossa.

Tuotteen myyminen tai panttaaminen ei ole sallittua 12 viikon kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tänä aikana tuotteen omistajuus pysyy Smartsonilla tai Smartsonin asiakkaalla.

Verot ja maksut

Olet vastuussa kaikista lisäveroista, jotka liittyvät sinulle testausta varten toimitettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Tietoja muista maksuista annetaan kunkin testaustehtävän yhteydessä.

Tietojen jakaminen

Testaajana tehtäväsi on jakaa mielipiteitäsi, käyttökokemuksiasi ja tuloksiasi sanoin, kuvin ja videoin Smartsonin sisältökanavien kautta testijakson aikana. Jotkin tiedot saattavat olla henkilökohtaisia, ja testaajana suostut siihen, että Smartson ja tietoja käsittelevät Smartsonin alihankkijat voivat käyttää tietoja julkisesti markkinointitarkoituksiin. Suostumuksesi tarkoittaa, että annat Smartsonille ja Smartsonin asiakkaille oikeuden käyttää tietoja ja aineistoja rajoituksetta.

Rehellinen sisältö ja oma osallistuminen

Kun toimit testaajana, sinun tulee olla osallistujana ja tuotteen arvioijana rehellinen etkä saa tahallisesti antaa harhaanjohtavaa tai väärää tietoa. Tämä tarkoittaa, että sinun tulee arvostella tuote oman mielipiteesi pohjalta ja että mielipiteesi voidaan esittää etu- ja sukunimesi kera Smartsonin ja Smartsonin asiakkaiden kanavilla. Testiin ei ole mahdollista osallistua nimettömänä, ellei Smartson niin erikseen ilmoita testin alkaessa. Tekstit, kuvat, videot ja mielipiteet ovat myös saatavilla rajoittamattoman ajan testaustehtävän päättymisen jälkeen.

Testaajana sinun tulee toimia puolueettomasti etkä saa arvostella tuotteita toiselta henkilöltä saatujen suorien tai epäsuorien ohjeiden perusteella. On erittäin tärkeää, että Smartson voi luottaa siihen, ettei arvioihisi ole vaikuttanut kukaan muu kuin sinä itse. Hyväksyt myös, ettet saa korvausta Smartsonin asiakkaalta tai sen edustajilta tai asiakkaan kilpailijoilta tai edustajilta.

Tekijänoikeus ja suojattu aineisto

Testaajana et saa lähettää sisältöä, jota suojaa toisen henkilön tekijänoikeus, tavaramerkki, liikesalaisuus tai muu immateriaalioikeus. Jos nimeät arvosteluissa tai sisällössä toisen henkilön tai kuvailet häntä, sinun tulee hankkia kyseisen henkilön suostumus siihen.

Lähetetyn materiaalin hyväksyntä

Testaajana annat Smartsonille ja Smartsonin asiakkaille luvan käyttää Smartsonille toimittamiasi kuvia, videoita ja tietoja yhdessä nimesi ja kuvasi kanssa.

Tämä käyttöoikeus sisältää markkinointia, kuten julkaisun internetissä ja muilla mediakanavilla, ja se myönnetään määräämättömäksi ajaksi ilman maantieteellisiä rajoituksia. Et siis voi vaatia immateriaalioikeuksia mihinkään lähettämääsi sisältöön. Smartson tai Smartsonin asiakkaat eivät ole velvollisia tarjoamaan sinulle korvausta jakamastasi sisällöstä. Hyväksymällä nämä ehdot sitoudut siihen, että tämä korvausta koskeva sopimus on voimassa. Smartsonilla tai Smartsonin asiakkailla ei ole velvoitetta muokata, poistaa tai muuntaa meille lähettämääsi sisältöä.

Sopimaton aineisto

Muistutamme, että käytämme asiallista kieltä kaikilla Smartsonin sisältökanavilla. Smartson voi koska tahansa moderoida tai muokata julkaisuja tai erottaa käyttäjiä ja poistaa julkaisuja, jos aineisto määritellään sopimattomaksi loukkaavan tai rasistisen sisällön takia.

Mahdollinen vamma tai terveysvaikutus

Testaat tuotteita omasta aloitteestasi ja omalla riskilläsi. Jos tuotteeseen liittyy turvallisuusohjeita, sinun tulee lukea ne ja noudattaa niitä. Smartsonilla ei ole testattaviin tuotteisiin liittyvää tuotevastuuta; tämä vastuu on Smartsonin asiakkaalla.

Ikä

Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias voidaksesi toimia testaajana.

Muutokset näihin käyttöehtoihin

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia näihin ehtoihin silloin ja siten, kuin se on aiheellista. Muutoksia sovelletaan kaikkiin testaustehtäviin, jotka ovat alkaneet muutosten voimaantulon jälkeen. Ajantasaiset käyttöehdot näet vierailemalla Smartsonin sivustolla.