Haku
La Roche-Posay – akne ja pigmentaatio

Testattavana

La Roche-Posay – akne ja pigmentaatio

Kiinnostaako sinua ihonhoito ja se, mitä ihonhoitotuotteet voivat tehdä ihosi hyväksi? 80 testaajaa kokeilee parhaillaan La Roche-Posayn tuotteita, lue lisätietoja täältä. Valitut testaajat saavat kokeilla yhtä tuotepakettia vastineeksi rehellisten ja yksityiskohtaisten arvostelujen kirjoittamisesta tietyille sivustoille. Sinulle sopii tuotepaketti 1, jos ihosi on taipuvainen akneen ja näkyviin huokosiin, kun taas paketti 2 keskittyy erityyppisiin pigmenttiongelmiin. Lue tuotteista lisätietoja alta.

  • Tuote La Roche-Posay akne & pigmenttimuutoksia
  • Toimeksiantaja La Roche-Posay
  • Testaajien lukumäärä 80
  • Hakemusten lukumäärä 523

Setti 1: Akneen taipuvainen iho
Effaclar Ultra Concentrated Serum
SVH 43 EUR
Effaclar Duo+M
SVH 21 EUR
Anthelios UVmune 400 Oil Control SPF50+
SVH 22 EUR

Setti 2: Iho, jolla on pigmenttimuutoksia
Mela B3 Serum
SVH 49EUR
Mela B3 SPF30
SVH  39 EUR
Anthelios Anti-Age SPF50
SVH 28 EUR

Testin teettää La Roche-Posay ja toteuttaa Smartson. Pilottitestaajat saavat tuotteet ilmaiseksi ja vastineeksi kirjoittavat niistä arvosteluita valituille sivustoille sekä Smartsonin arviointilomakkeeseen.

Tietoja yritykseltä La Roche-Posay

La Roche-Posay akne & pigmenttiläiskiä

Ihotautilääkärit kaikkialla maailmassa suosittelevat La Roche-Posayn tuotteita, sillä ne tehoavat erinomaisesti erityyppisiin iho-ongelmiin. La Roche-Posay etsii nyt testaajia, jotka haluavat kokeilla ja arvostella joitakin sen hiljattain julkaistuja ihonhoitotuotteita, ja joiden iholla on tummia pigmenttimuutoksia
tai taipumusta akneen. Valitse jompikumpi tuotepaketti sen perusteella, onko ihosi taipuvainen akneen vai tummiin pigmenttimuutoksiin.

 

Setti 1: Akneen taipuvainen iho

  • Effaclar Ultra Concentrated Serum: Kolmen erilaisen hapon yhdistelmä vähentää näppylöiden*, mustapäiden*, ja epäpuhtauksista* johtuvien jälkien ilmentymistä
  • Effaclar Duo+M: Korkea kosteuttava voide, joka auttaa vähentämään ihon epäpuhtauksia ja finnejä sekä epäpuhtauksien jättämiä jälkiä.
  • Anthelios UVMune 400 Oil Control SPF50+: Erittäin korkea aurinkosuoja kasvoille ja silmänympärysiholle. Antaa iholle tasaisen pinnan. Antaa iholle mattapinnan. Sopii rasvoittuvalle iholle.

*Kosmetokliininen testi: 40 henkilöä, arviointi 44 päivän jälkeen, kun tuotetta käytettiin ensimmäisten 28 päivän aikana.

Setti 2: Iho, jolla on tummia pigmenttimuutoksia

  • Mela B3 Serum: 10 % niasiiniamidia, hyaluronihappoa ja melasyl™-ainesosaa, kosteuttaa ja häivyttää pigmenttimuutosten näkyvyyttä.
  • Mela B3 SPF30: Korjaava ja suojaava SPF-päivävoide pigmentaatiota vastaan. Auttaa ehkäisemään pigmenttimuutoksia ja häivyttää niiden näkyvyyttä.
  • Anthelios Anti age SPF50: Aurinkosuoja herkälle iholle, jolla on iän merkkejä. Vähentää ryppyjä ja pigmenttimuutoksia ja lisää ihon kimmoisuutta.
La Roche-Posay, , Ihotautilääkärien suosittelema
La Roche-Posay

Ihotautilääkärien suosittelema