Haku

Smartsonin käyttöehdot

 

Smartsonin tietosuojakäytännössä on lisätietoja esimerkiksi tietosuojasta, henkilötiedoistasi ja evästeistä. Tietosuojakäytäntö on osoitteessa https://smartson.fi/tietosuojakaytanto/

Seuraavat ehdot koskevat käyttäjiä ja Smartson-testaajia.

Hyväksyntä

Ilmoittautumalla testaajaksi hyväksyt Smartsonin käyttöehdot ja tietosuojakäytännön.

Smartsonin tietosuojakäytännön hyväksyminen on vapaaehtoista. Lisäksi on vapaaehtoista antaa Smartsonin kerätä ja käsitellä henkilötietojasi. Jos et luovuta tietojasi Smartsonille, et voi toimia testaajana.

Toimenpiteet ja tuote

Tietyn testin ehdot ilmoitetaan aina ilmoittautumissivulla.

Erilaisiin testeihin liittyy erilaisia vaatimuksia. Testaajana saat tuotteen maksutta tai ostaa sen alennetulla hinnalla ennen testin alkamista. Joskus tuotteen voi ostaa testin jälkeen. Tällöin tuotteen voi yleensä palauttaa, jos et halua pitää sitä. Lisäksi on mahdollista, että et saa mitään korvausta valmistajalta tai sen edustajilta etkä myöskään valmistajan kilpailijoilta tai niiden edustajilta.

Jos testaajana et täytä velvoitteitasi tai suorita toimeksiantoa, sinulta voidaan vaatia tuotteen markkina-arvoa vastaava korvaus tai voit joutua palauttamaan tuotteen hyväkuntoisena. Tuotetta ei saa myydä eikä pantata 12 viikon kuluessa sen vastaanottamisesta.

Verot ja maksut

Testaajat vastaavat itse testaamista varten saatujen tuotteiden ja palveluiden mahdollisista veroista ja muista maksuista.

Jakaminen

Testaajana jaat mielipiteesi, kokemuksesi ja saavuttamasi tulokset sanallisina, kuvina ja videoina testin ollessa meneillään Smartsonin yhteiseen blogiin. Osa tiedoista voi olla henkilötietoja. Testaajana olet antanut Smartsonille ja Smartsonin toimeksiantajille suostumuksen käsitellä tietoja, jotta niitä voidaan käyttää tuotteen markkinoimiseen.

Rehellinen sisältö ja henkilökohtainen osallistuminen

Kun toimit testaajana, myötävaikutuksesi ja tuotteesta antamasi arvion tulee olla rehellisiä. Et saa antaa tarkoituksellisesti harhaanjohtavia tai virheellisiä tietoja. Testaajana ei voi toimia nimettömästi, ellei Smartson ole ilmoittanut testin alkaessa, että tämä on mahdollista. Siksi arvioit tuotteen omien näkemystesi pohjalta. Mielipiteesi voidaan esittää etu- ja sukunimelläsi varustettuina Smartsonin ja toimeksiantajien kanavissa. Tekstit, kuvat, videot ja näkemykset ovat käytettävissä rajoittamattoman ajan testin päätyttyä.

Tekijänoikeudet ja suojattu aineisto

Et saa luovuttaa mitään käyttäjän luomaa aineistoa, jota tekijänoikeudet, tavaramerkki, liikesalaisuus, julkaisuoikeus tai muu omistusoikeus suojaa ilman näiden tekijänoikeuksien tai tämän tavaramerkin, liikesalaisuuden, julkaisuoikeuden tai muun omistusoikeuden omistajan nimenomaista suostumusta.

Tuotettavan aineiston hyväksytty käyttäminen

Testaajana annat Smartsonille ja Smartsonin toimeksiantajille suostumuksen käyttää luovuttamiasi kuvia, videoita ja tietoja yhdessä nimesi ja kuvasi kanssa markkinointtarkoituksiin julkaisemalla ne verkossa ja muissa medioissa nyt ja vastaisuudessa niin kauan kuin tekijänoikeudet ovat voimassa. Luovut oikeuksistasi esittää vaatimuksia ja vedota käyttäjän laatiman aineiston tekijänoikeuksiin.

Smartson tai Smartsonin toimeksiantajat eivät ole velvollisia tarjoamaan maksua jakamastasi sisällöstä tai mahdollisuudesta muokata tai poistaa Smartsonille lähetettyä käyttäjän laatimaa sisältöä.

Epäsovelias aineisto

Haluamme muistuttaa, että Smartsonin blogissa käytetään kunnioittavaa äänensävyä. Smartson voi koska tahansa moderoida, tehdä muutoksia tai sulkea käyttäjän palvelun ulkopuolelle, jos aineistoa pidetään epäsoveliaana loukkaamisen, rasistisuuden tai kiihotuksen kansanryhmää vastaan vuoksi.

Mahdolliset vauriot tai terveysvaikutukset

Testaat tuotteita omasta aloitteestasi ja omalla riskilläsi. Et voi asettaa Smartsonia tai valmistajaa vastuuseen testin mahdollisesti aiheuttamista vaikutuksista terveyteesi.

Olet tietoinen siitä, että riskitekijöitä voi olla. Jos et tunne omia riskejäsi, ota yhtys lääkäriisi. Jos sinulla on jokin sairaus tai käytät lääkitystä, on omalla vastuullasi selvittää mahdolliset terveysvaikutukset ja soveltuvuus itsellesi ottamalla yhteys lääkäriin.

Ikä

Vahvistan olevani vähintään 18-vuotias, lukeneeni edellisen tekstin ja ymmärtäneeni sen sisällön sekä sen, että olen kelvollinen allekirjoittamaan tämän sopimuksen.

Käyttöehtoihimme tehtävät muutokset

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia harkintamme mukaan. Vieraile tällä sivulla mahdollisimman usein, jotta pysyt ajan tasalla käyttöehtojemme suhteen.