Haku
Zhiyun Smooth 4

Tulokset

Zhiyun Smooth 4

100 pohjoismaista testaajaa sai mahdollisuuden kohottaa amatöörikuvauksen uudelle tasolle. He testasivat ja arvostelivat Zhiyun Smooth 4 -vakaajan ja saivat sen siitä hyvästä puoleen hintaan. Lue, mitä mieltä testaajat olivat laitteen käytöstä ja ammattimaisuudesta sekä siitä, miten tärinätöntä se tekee kuvaamisesta.
  • 96% 69 testaajasta suosittelee Zhiyun Smooth 4

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä Focus Nordic

Zhiyun Smooth 4 muuttaa matkapuhelimesi ammattimaiseksi elokuvakameraksi ja auttaa sinua luomaan vakaita ja tasaisia tallenteita kaikenlaisissa tilanteissa. Ohjauspaneelin erityisen rullasäätimen sekä vakaajan takana olevan laukaisupainikkeen ansiosta eri vakautustilojen vaihtaminen käy helposti. Lisäksi vakaajassa on suuri ja helppokäyttöinen rullasäädin, jonka avulla voidaan käyttää tarkennuksen seurantaa, pehmeää zoomia ja säätää tarkennusta käsin. Pyörittämällä säädintä kuvaamisen aikana lähemmäs tai kauemmas kohteesta voit luoda kuvaan dolly-zoomauksen eli niin kutsuttua Vertigo-kuvaa. Tätä dramaattista kuvaamistapaa käytetään monissa kuuluisissa Hollywood-elokuvissa! 

Lisäksi sisäisen AI-teknologian ansiosta Zhiyun Smooth 4 mahdollistaa edistyneen kohteen seurannan ja erilaisia time-lapse-kuvaustiloja, jotka yhdessä auttavat sinua tallentamaan jokaisen ikimuistoisen hetken!

  • Kevyt ja kestävä
  • 12 tunnin käyttöaika ja USB-C-lataus
  • Pikanäppäimet välittömään hallintaan 
Per Skog, Markkinontipäällikkö, Focus Nordic
Per Skog

Markkinontipäällikkö, Focus Nordic