Haku
Yamaha-kuulokkeet

Tulokset

Yamaha-kuulokkeet

Tänä keväänä musiikkia on kuunneltu ahkerasti, kun Pohjoismaissa valitut pilottitestaajat kokeilivat kahta Yamaha-kuulokemallia: In Ear TW-E3B ja Over Ear YHE-700A. Lue heidän arvostelut ​​alta

 • Yamaha-kuulokkeet Yamaha YH-E700A 92% 110 testaajasta suosittelee Yamaha-kuulokkeet Yamaha YH-E700A
  Yamaha YH-E700A
 • Yamaha-kuulokkeet Yamaha TW-E3B 76% 129 testaajasta suosittelee Yamaha-kuulokkeet Yamaha TW-E3B
  Yamaha TW-E3B
 • Tuote Yamaha-kuulokkeet
 • Toimeksiantaja Yamaha
 • Testaajien lukumäärä 129
 • Hakemusten lukumäärä 397
 • Testijakso Huhtikuuta 2022

Yamaha YH-E700A

 • OVH 349 EUR
 • Sinun hintasi 174,50 EUR
 • Testaajien lukumäärä 110

Yamaha TW-E3B

 • OVH 99 EUR
 • Sinun hintasi 49,50 EUR
 • Testaajien lukumäärä 129

Testin suorittaa Smartson Yamahan toimeksiannosta, ja testaajat saavat ostaa tuotteet alennettuun hintaan. Tehtävänä on kirjoittaa arvosteluja ja arvioida tuote Smartsonin kautta.

Testaajien mielipiteitä - Yamaha YH-E700A

Näitä kuulokkeita peukuttavat useimmat pilottitestaajat. Heidän mukaansa kuulokkeita on mukava pitää, ja niissä on erittäin hyvä ääni. Pilottitestaajat ovat käyttäneet ahkerasti ANC-toimintoa, ja heidän mielestään kohinanvaimennus toimii todella hyvin. Jotkut mainitsevat, että kuulokkeet tuntuvat tosi isoilta. He, jotka eivät suosittele kuulokkeita, pitävät hintaa liian korkeana.

92 % käyttäjistä suosittelee (101 testaajaa)

avatar
Mielestäni kuulokkeet ovat hyvännäköiset ja kuuloiset helppokäyttöiset puhelimen appia myöten.
Pertti Pennanen
avatar
Erinomainen äänenlaatu! Ei mitään moitittavaa tämän suhteen. Kuulokkeet istuvat päähän hyvin ja vaikuttavat laadukkailta. Melunvaimennus toimii hyvin, vaikka parempaankin olen törmännyt. Näistä kuulokkeista on vaikea löytää huonoja puolia.
Lauri Heiskanen
avatar
Laadukas ulkoasu. Riittävät vastameluominaisuudet. Ambiet sound -tila on hyvä. Äänenlaatu on yleishyvä, mutta hieman yläpainotteinen. Hinta on kyllä hieman korkea, mutta samassa suhteessa kuin kilpailijoillakin.
Janne Schutskoff

8 % testaajista ei suosittele (9 testaajaa)

avatar
Ok ääni, mutta erittäin raskas käyttää päässä. Heidän kanssaan on vaikea puhua puhelimessa, kun et kuule itseäsi ja näin ollen huudat keskustelussa. Testasin niitä töissä, kun käytän kuulokkeita, kun minulla on puheluita. Kuulokkeet piti laittaa vinosti toisen korvan yli, jotta puhelun voi soittaa.
Britt Blomberg
avatar
Hinta on liian korkea verrattuna siihen, mitä saat rahoillesi. Ääni voisi olla paljon parempi, myös istuvuus. Ok päiväunet, mutta ei sen enempää.
Catrin Ljundberg
avatar
Ehdottomasti hyvä soundi, mutta istuvuuden ja ANC:n suhteen on paljon toivomisen varaa. Tässä hintaluokassa, jossa nämä vieheet tällä hetkellä ovat, mielestäni on useita muita uistimia, jotka ovat edullisempia.
Ragnar Åström

Testaajien mielipiteitä - Yamaha TW-E3B

Monet pilottitestaajat kertovat, että kuulokkeet toimivat hyvin ja niillä on hyvä akunkesto. Useiden testaajien mielestä kuulokkeet eivät kuitenkaan istu kovin hyvin ja liikkuessa kuulokkeet voivat pudota korvista. Monet sanovat, että kuulokkeiden hintaluokassa ääni hyvä ja kuulokkeissa on mukava muotoilu. Ne, jotka eivät suosittele kuulokkeita, kritisoivat äänenlaatua ja istuvuutta.

76 % käyttäjistä suosittelee (98 testaajaa)

avatar
Hyvät kuulokkeet pieneenkin korvaan. Minulla on ollut ongelmia löytää kuulokkeita sen takia, että useimmat eivät tahdo pysyä korvissa.
Eeva Martikainen
avatar
Käyttömukavuus oli täysi kymppi, kerrankin nappikuulokkeet jotka pysyvät paikoillaan ja tuntuvat mukavilta. Hyvä äänenlaatu ja riittävä latauksen kesto. Hintalaatusuhde kohdillaan.
Saara Huggila-Heikkilä
avatar
Todella mukavat kuulokkeet käyttää ja pysyvät hyvin pienissäkin korvissa. Äänenlaatu on hyvä, selkeä ja miellyttävä.
Iida Tikkanen

24 % testaajista ei suosittele (31 testaajaa)

avatar
Kuulokkeet eivät aluksi toimineet yhtä aikaan, vaan toisen yhteys katkesi kun toinen kuuloke yhdistyi. Äänet eivät vastanneet odotuksiani. Liian heikon kuuloiset äänen toisto.
Kari Kinnunen
avatar
Äänenlaatu on heikko. Syvyys puuttuu. Listeningcare ei pelasta asiaa. Kuulokkeiden asentoa korvassa joutuu korjailemaan usein. Kerran putosivatkin. Äänet tulee läpi. Yhteys puhelimeen pätkii paljon helpommin kuin vanhoissa eri valmistajan nappikuulokkeissani. Olisin palauttanut, jos olisin voinut.
Päivi Juntunen
avatar
Lataus hitaan puoleinen ja korvaan ei sovi vaikka sovittaa minkä kokoisia silikoniosia.
Janne Tirronen

Tietoja yritykseltä Yamaha

Yamaha-kuulokkeet

Tartu tilaisuuteen testata Yamahan True Wireleness In Ear TW-E3B- tai Over Ear YHE-700A -kuulokkeita. Haluamme, että pääset lähemmäksi artistia ja koet True Sound -äänen. Yamaha on jopa kehittänyt Listening Care -toiminnon, joka vähentää kuulon vahingoittumisen riskiä suurilla äänenvoimakkuustasoilla. Meluisassa ympäristössä äänenvoimakkuustasoa on usein pakko lisätä, jotta musiikin yksityiskohdat tulevat paremmin esille. Pidemmällä aikavälillä äänenvoimakkuuden nosto voi kuitenkin vahingoittaa kuuloa. Listening Care auttaa säätämään ääntä automaattisesti, ja kuuntelua mukautetaan ainutlaatuisella tavalla sinulle, musiikkiisi ja ympäristöösi sopivaksi. Vinkki! Kurkista Over Ear YHE-700A -kuulokkeiden testiin sivulla lbaanijakuva.fi.

 • Pitkä akunkesto
 • Miellyttävän tuntuiset, hyvä istuvuus
 • Listening Care säätää ääntä niin, ettei sinun tarvitse lisätä äänenvoimakkuutta käsin