Haku
WONDERBOOM 2

Tulokset

WONDERBOOM 2

Etsitkö uutta langatonta kaiutinta? Tänä kesänä 200 testaajaa ovat kuunnelleet musiikkia, podcasteja ja äänikirjoja Ultimate Earsin WONDERBOOM™2-kaiuttimilla. Valitut testaajat saivat ostaa kaiuttimen ainutlaatuiseen alennushintaan. Alapuolelta näet heidän arvostelunsa.

 • 97% 200 testaajasta suosittelee WONDERBOOM 2
 • Tuote WONDERBOOM 2
 • Toimeksiantaja Ultimate Ears
 • OVH 99 EUR
 • Sinun hintasi 49 EUR
 • Testaajien lukumäärä 200
 • Hakemusten lukumäärä 4 207
 • Testijakso Kesä - syyskuuta 2019

Smartson toteuttaa testin. Testaajien tehtävänä on ostaa tuote ja jakaa kokemuksensa yhteisessä blogissa ja sosiaalisen median kanavien kautta. Testin jälkeen tuote arvioidaan täyttämällä lomake, jolloin sille muodostuu suosituskerroin. Testijakson aikana jaettuja kuvia, videoita ja sisältöä voidaan myös välittää Ultimate Earsille käytettäväksi digitaalisilla kanavilla ja mainonnassa.

Testaajien mielipiteitä - WONDERBOOM 2

Joukko tyytyväisiä testaajia jakavat kokemuksiaan Ultimate Earsin WONDERBOOM™2-kaiuttimesta. Monet kertovat, että kaiuttimesta lähtee hyvä ja selkeä ääni huolimatta sen pienestä koosta. Jotkut tosin mainitsevat, että basso voisi olla hieman parempi. Kaiuttimen designia ja siinä olevaa remmiä arvostetaan testaajien keskuudessa. Lisäksi sen vedenkestävyys saa peukut ylös, ja kaiutin onkin saanut seistä niin ulkona sateessa kuin uida uima-altaassa ja meressä ja se on suoriutunut siitä loistavasti. Useat testaajista pitävät myös kaiuttimen iskunkestävyydestä. He, jotka eivät suosittelisi tuotetta, eivät pidä ääntä tarpeeksi hyvänä ja kertovat, että markkinoilta löytyy parempia vaihtoehtoja.

WONDERBOOM 2 image 1 WONDERBOOM 2 image 2 WONDERBOOM 2 image 3

97 % käyttäjistä suosittelee (138 testaajaa)

avatar

Kaiuttimen äänenlaatu on hyvä ja kaiutin on kätevän kokoinen. Myös vesitiiviys on erittäin positiivinen ominaisuus kaiuttimessa!

Reetta Huotari
avatar

Ääntä lähtee pienestä koosta huolimatta todella hyvin ja ääni suuntautuu 360 astetta. Eipä ole haitannut vaikka olisi unohtunut ulos, koska kestää vettä. Akku kestää todella hyvin. Varsin kevyt kantaa ja menee pienen tilaan. Pirteä väri on plussaa. Suosittelen kyllä kaikille.

Arto Arvola
avatar

Pieni näppärän kokoinen peli. Ääntä lähtee mukavasti ja IP-suojauksen ansiosta tästä tuli myös minun saunakaiutin. Akku kestää todella hyvin. Vielä ei ole yhdelläkään reissulla loppunut kesken. Helppo käyttöä.

Henri Kurvinen

Testpiloter som inte rekommenderar

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä Ultimate Ears

WONDERBOOM 2 Ultimate Ears

Ultimate Ears WONDERBOOM 2-kaiuttimella on yllättävän voimakas ääni ja se tulee yhdessä uuden lisäyksen Outdoor Boostin kanssa. Se sisältää 13-tunnin akunkeston, on vedenkestävä, pölytiivis ja kelluu. Yhdistä kaksi WONDERBOOM 2-kaiutinta juhliaksesi äänekkäämmin tai nauti aidosta stereoäänestä - sisä- tai ulkotiloissa - kirjaimellisesti missä vain.

 • 13-tunnin akunkesto
 • 360° äänentoisto vieläkin paremmalle äänelle ulko-olosuhteissa
 • Vesitiivis + pölytiivis + kelluu
John Svärling, Marketing Manager Nordics, Jaybird
John Svärling

Marketing Manager Nordics, Jaybird