Haku
Wettex Microfibre Soft 3in1

Tulokset

Wettex Microfibre Soft 3in1

Helpota siivousta: Wettex® Microfibre Soft 3in1 - mikrokuituliina, sieniliina ja ikkunaliina, kaikki yhdessä! Mikrokuituliina on suunniteltu poistamaan rasvaista likaa, imemään suuria määriä nestettä ja jättämään pinnan puhtaaksi ilman raitoja. Valitut pilottitestaajat ovat nyt kokeilleet mikrokuituliinaa ja vastineeksi kirjoittaneet siitä rehellisiä arvioita. Voit seurata testaajien arvioita sosiaalisessa mediassa tunnisteilla #smartson #wettex #microfibresoft3in1.

 

 • 95% 356 testaajasta suosittelee Wettex® Microfibre Soft 3in1 Wettex® Microfibre Soft 3in1
 • Tuote Wettex® Microfibre Soft 3in1
 • Toimeksiantaja Wettex
 • SVH 5,50 EUR
 • Testaajien lukumäärä 356
 • Hakemusten lukumäärä 400
 • Testijakso toukokuuta 2024

Testi on suoritettu Smartsonin toimeksiannosta Wettexin puolesta ilman kustannuksia testipiloteille. Tehtävänä oli vastata arviointikyselyyn Smartsonin kautta.

Testaajien mielipiteitä - Wettex® Microfibre Soft 3in1

Mikrokuituliina saa kehuja erityisesti sen monipuolisuudesta ja tehokkuudesta. Liinalla voi puhdistaa peilejä, ikkunoita, kylpyhuoneiden metallipintoja ja keittiön pintoja. Pilottitestaajien mielestä liina imee vettä uskomattoman hyvin. Se poistaa lian eikä jätä juovia riippumatta siitä, käytetäänkö sitä kuivana vai kosteana. Testaajat arvostavat mikrokuituliinaa myös sen ympäristöystävällisten ominaisuuksien vuoksi. Liina poistaa likaa ja pölyä ilman pesuaineita, ja sen voi pestä pesukoneessa ja ottaa käyttöön aina uudelleen. Joidenkin pilottitestaajien mukaan kankaan ominaisuudet eivät poikkea markkinoilla olevista vastaavista tuotteista. Jotkut toivoivat eri värejä ja kokoja, jotta eri käyttötarkoitukset olisi helppo erottaa. 

95 % käyttäjistä suosittelee (338 testaajaa)

avatar
Paras tiskirätti tähän mennessä mitä olen testannut. En ole vielä löytänyt yhtään liinaa jolla ei jäisi jälkiä tiskialtaan rosterisiin osiin, paitsi nyt! Tämä jää meillä ehdottomasti käyttöön. Helppo pyyhkiä pinta kuin pinta ja tulee puhdasta jälkeä.
Inka Lindberg
avatar
Liina on ihanan erilainen! Se suorastaan rouhii likaa pinnoilta itseensä. Se on helppo huuhtoa ja puristaa kuivemmaksi. Imukyky on myös iloinen yllätys! Tykkäsin erityisesti liinan tekstuurista, koska se on erilainen kuin valtaosassa liinoja.
Helena Soukka
avatar
Liina on hyvin imukykyinen, sopii myös lasipöydälle eikä jätä jälkiä. Toimii hyvin myös ilman pesuainetta. Käytän sitä sekä keittiössä että pölyliinana.
Oksana Lebedeva

5 % testaajista ei suosittele (18 testaajaa)

avatar
Kuivana ei toimi pölyjen pyyhkimiseen, märkänä ihan ok.
Jenita Sirainen
avatar
Ei mitenkään erityinen liina. Nihkeä pinta tekee kyllä sen, että lika irtoaa hyvin, mutta mielestäni ei eroa mitenkään halvemmista liinoista.
Veera Salonen
avatar
Mielestäni ei eroa mitenkään muista mikrokuitu liinoista.
Jonna Kuiri

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä Wettex

Oletko kyllästynyt raitoihin ja tahroihin kotisi pinnoilla, vaikka olet jo pyyhkinyt niitä? Uusi Wettex-mikrokuituliinamme on erittäin imukykyinen ja kiillottaa pinnan. Mikrokuitujensa avulla se puhdistaa helposti vaikean ja rasvaisen lian. Wettex® Microfibre Soft 3in1 puhdistaa tehokkaasti kaiken ruostumattomasta teräksestä olevista kodinkoneista ja ikkunoista aina tummiin kivitasoihin, niin kosteana kuin kuivana käytettäessä. Toivotamme sinulle fantastista siivouskokemusta!

 • Saavuta säihkyvän puhtaat pinnat pelkällä vedellä, ilman tarvetta puhdistusaineille.
 • Tehokas imukyky poistaa tehokkaasti ikävät tahrat ja raidat.
 • Puhdistaa mikrokuidun voimalla, joka kiillottaa pinnan säihkyvän puhtaaksi.
 • Huuhtele käsin tai pese liina jopa 60 °C:ssa.