Haku
Weber Lumin Compact

Tulokset

Weber Lumin Compact

Siirrä ruoanlaitto parvekkeelle! Weber Lumin Compact on pohjoismaalaisten testaajien testaama sähkögrilli. Erilaisilla valmistustoiminnoilla voit grillata, savustaa tai höyryttää ruoan. Grilli kuumenee korkeisiin lämpötiloihin ja sen kompakti muotoilu säästää tilaa esimerkiksi parvekkeella. Lue lisää ja tutustu testaajien arvosteluihin.

 • 99% 73 testaajasta suosittelee Weber Lumin Compact
 • Tuote Weber Lumin Compact
 • Toimeksiantaja Weber
 • SVH 429 EUR
 • Sinun hintasi 215 EUR
 • Testaajien lukumäärä 73
 • Hakemusten lukumäärä 176
 • Testijakso toukokuuta 2023

Testin suorittaa Smartson Weberin toimeksiannosta niin, että testaajat voivat ostaa tuotteen alennettuun hintaan. Testaajan tehtävänä on arvioida tuote ja kertoa käyttökokemuksistaan Smartsonin kautta.

Testaajien mielipiteitä - Weber Lumin Compact

Grilli saa hyvän arvosanan testaajilta, koska sitä pidetään pienenä, tehokkaana, joustavana ja helposti käsiteltävänä. Weber Lumin Compact tuottaa tasaisen paistopinnan ja sen muotoilu on tyylikäs. Lisäksi se kuumenee nopeasti korkeisiin lämpötiloihin, antaa hyvän grillaustuloksen ja tarjoaa monenlaisia ruoanlaittomahdollisuuksia. Testaajat kokevat, että grilli sopii loistavasti pienempien ruokamäärien valmistukseen parvekkeella tai pienissä ulkotiloissa. Henkilö, joka ei suosittele tuotetta, kokee, että sen laatu ei ole riittävä.

Weber Lumin Weber Lumin 2 Weber Lumin 3

99 % käyttäjistä suosittelee (72 testaajaa)

avatar
Hieno, laadukas muotoilu. Todella tehokas. Kompaktin kokonsa vuoksi erinomainen pienillekin parvekkeille. Helppo puhdistaa. Grilliritilöille mahtuu paljon grillattavaa.
Sanna Sundholm
avatar
Kompakti sähkögrilli, jossa on ison grillin ominaisuudet. Grillin teho yllätti positiivisesti hiili- ja kaasugrillin käyttäjän. Mahtava pieni laite, joka sopii täydellisesti parvekkeelle, pieneen pihaan tai reissugrilliksi, tai vaikka mökille kakkosgrilliksi kun iso Weber on kaatosateessa.
Petteri Ihalainen
avatar
Grilli on laadukas. Kokonsa puolesta mahtuu hyvin parvekkeelle. Riittävän tehokas. Suoriutuu parvekegrillin tehtävistä moitteetta. Isompiin grillauksiin suosittelen isompaa grilliä.
Mika Haapakorva

1 % testaajista ei suosittele (1 testaajaa)

avatar
Tuote ei ole toimiva, sillä jotkin osat eivät kestä kuumuutta, grillivälineen yläosa on sulanut, parvekkeella on hankala oleskella käytön aikana ja savustuslaatikko on kahden käyttökerran jälkeen rikkoontunut. Ruoasta tulee hyvää, mutta on ikävää, että tuotetta voi käyttää vain kahdesti.
Anndao Pilat

Tietoja yritykseltä Weber

Weberin uusin sähkögrilli muuttaa parvekkeesi tai ulkotilasi paikaksi, joka synnyttää monia ihania muistoja. Tällä monitoimigrillillä voit grillata, savustaa, höyryttää ja keittää. Grilli kuumentuu tehokkaasti, on monikäyttöinen ja vie ulkogrillauksen kaupungissa aivan uudelle tasolle. Se on helppo puhdistaa ja kätevä säilyttää eikä polttoaine pääse ikinä loppumaan. Liitä vain grilli virtalähteeseen, niin kaikki on valmista!

 • Kuumentuu erittäin tehokkaasti, yli 315 °C:hen
 • Helppo säilyttää kompaktin ja tilaa säästävän muotoilun ansiosta
 • Pitää ruoan lämpimänä tuntikausia