Haku
vileda-ultramax

Tulokset

Vileda UltraMax

Siistiä! Viledan lattiamoppi UltraMax on kehitetty sopimaan sekä laatta-, puu- että laminaattilattioille. Valitut testaajat ovat nyt kokeilleet lattiamoppia sekä kiertimellä varustettua pesusankoa. Lue lisää ja tutustu tuloksiin.

  • 84% 67 testaajasta suosittelee Vileda UltraMax Vileda UltraMax -setistä (moppi, siivousämpäri ja vedenpuristin)
  • Tuote Vileda UltraMax
  • Toimeksiantaja Vileda
  • SVH 41 EUR
  • Testaajien lukumäärä 67
  • Testijakso elokuuta 2023

Testin suorittaa Smartson Viledan puolesta ilman testilentäjille aiheutuvia kustannuksia. Testaajan tehtävänä on arvioida tuote ja kertoa käyttökokemuksestaan Smartsonin kautta.

Testaajien mielipiteitä - Vileda UltraMax -setistä (moppi, siivousämpäri ja vedenpuristin)

Useimmat testaajat ovat ilmaisseet positiivisia mielipiteitään tästä puhdistustuotteesta ja pitävät sitä helppona, mukavana, tehokkaana ja käytännöllisenä käyttää. Testaajat arvostavat mahdollisuutta säätää varren pituutta, sen monipuolisuutta ja kykyä pyörittää moppia ilman käsiä. He myös kokevat lattian tulevan puhtaaksi vaivattomasti. Jotkut testaajista kuitenkin huomauttavat, että vesisäiliö voi vaatia useita yrityksiä, jotta moppi tulee riittävän kuivaksi. Ne testaajat, jotka eivät suosittele tuotetta, kokevat, että se ei täytä heidän puhdistustarpeitaan riittävästi ja että lattia ei kuivu riittävän hyvin.

84 % käyttäjistä suosittelee (56 testaajaa)

avatar
Minusta tuotteet ovat hyvälaatuisia ja siivousjälki on hyvää. Ei turhaa säätämistä liinan kanssa ja kuivainkin toimii kohtalaisesti. Kivat värit.
Asta Mutanen
avatar
Helppokäyttöinen setti, ei kastu kädet kesken lattian moppaamisen, kun rätin huuhtelu ja liikojen vesien puristelu sujuu ämpäriin liitetyn puristimen avulla. Mopissa myös säädettävä varsi ja ämpäriin muotoiltu kätevä kaatonokka.
Riina Perttala
avatar
Siis aivan huippu juttu. Mullistaa siivous innon. Kannattaa ehdottomasti kokeilla, et tule pettymään.
Tanja Åkerlund

16 % testaajista ei suosittele (11 testaajaa)

avatar
Mielestäni moppi on todella hyvä. Teleskooppivarsi on tukeva ja mopin siivousliina irrottaa erinomaisesti lian lattiasta jopa ilman vahvaa puhdistusainetta. Siivousämpärin ja puristimen koin hankaliksi ja hyödyttömiksi. Puristin jätti mopin aivan liian märäksi ja oli muutoinkin hankala käyttää.
Sonja Raumonen
avatar
Puristin on huono, mutta itse moppi on hyvä. Ostaisin mielelläni pelkän mopin enkä koko settiä. Tietysti, jos setti olisi irtotuotteiden LISÄKSI, sitten suosittelen sitä.
Toni Koskela

avatar
Moppi oli ihan hyvä, lukituspainike saisi olla vain jossain muualla. Itse liina pysyi todella hyvin kiinni, siitä plussat. Ämpäristä tykkäsin. Puristimella en saanut rättiä tarpeeksi kuivaksi. Kokonaisuudessaan siis ns pettymys, mutta oli paljon hyvääkin. Kehittämisen kohtia vielä, jos oikeasti haluaisi toimivan kokonaisuuden kaikin osin.
Niina Torila


Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä Vileda

Odotamme pääsevämme kuulemaan mielipiteesi sangolla ja puristimella varustetusta Vileda UltraMax -mikrokuitumopista. UltraMax poistaa kätevästi ja vaivatta sitkeimmänkin lian – ja kätesi pysyvät puhtaina ja kuivina. Mikrokuitutyyny poistaa sekä pölyhiukkasia että pinttynyttä likaa ja on niin tehokas, ettei muita puhdistusvälineitä tarvita.

  • Puhdistaa tehokkaasti kaikentyyppisiä kovapintaisia lattioita
  • Tehokas rasvaa ja pinttynyttä likaa vastaan
  • Mopin tyynyn voi pestä pesukoneessa enintään 60 °C lämpötilassa