Haku
Vileda Microfibre 100% Recycled

Tulokset

Vileda Microfibre 100% Recycled

Siivoa helpommin mikrokuituliinalla ja tee samalla ympäristöteko. Vileda Microfibre 100% Recycled -liina on valmistettu kierrätysmuovista ja kehitetty poistamaan sekä bakteerit että lika niin, ettei puhdistusaineita tarvitse käyttää. Tutustu testaajien Vileda Microfibre -arvosteluihin.

  • 96% 483 testaajasta suosittelee Vileda Microfibre 100% Recycled
  • Tuote Vileda Microfibre 100% Recycled
  • Toimeksiantaja Vileda
  • SVH 4,49 EUR
  • Testaajien lukumäärä 483
  • Hakemusten lukumäärä 5 508
  • Testijakso kesäkuuta 2023

Testauksen suorittaa Smartson Viledan toimeksiannosta niin, että testaajat saavat ostaa tuotteen alennettuun hintaan. Testaajan tehtävänä on arvioida tuote ja kertoa käyttökokemuksestaan Smartsonin kautta.

Testaajien mielipiteitä - Vileda Microfibre 100% Recycled

Testaajat arvostavat mikrokuituliinaa ennen kaikkea siksi, että se on imukykyinen ja valmistettu kierrätysmuovista. Testaajien mielestä liina on laadukas ja antaa erinomaisen siivoustuloksen sekä puhdistusaineilla että ilman niitä. Muihin mikrokuituliinoihin verrattuna tuotetta pidetään laadukkaana ja käytännöllisenä ikkunoiden, lasipintojen, huonekalujen ja auton sisätilojen puhdistukseen. Joidenkin testaajien mielestä se ei kuitenkaan eroa merkittävästi samanlaisista tuotteista eikä sen imukyky ole riittävä.

96 % käyttäjistä suosittelee (466 testaajaa)

avatar
Mukava pidellä ja tarttuu kaikkeen likaan. Sopii loistavasti talouteemme, jossa on lapsia ja koira.
Lotta Jönsson
avatar
Erittäin käytännöllinen useimpiin käyttötarkoituksiin! Yksi liina on omistettu silmälaseilleni, ne puhdistuvat upeasti!
Mats Löfqvist
avatar
Se imee nopeasti pölyä kuivilla pinnoilla ja on pehmeä ja mukavan tuntuinen. Iso plussa on, että se on kierrätysmateriaalia.
Anna von Walden

4 % testaajista ei suosittele (17 testaajaa)

avatar
Pöly irtoaa liinasta yhtä nopeasti kuin tarttuu siihen.
Angeline Eleanor Björk
avatar
Liinat ovat liian pehmeitä eikä niitä voi vääntää kunnolla. Niihin jää puhdistusainetta. Ne eivät sovellu yleispuhdistukseen, jossa käytetään puhdistusaineita.
Anita Mandal
avatar
Sinisen liinan reuna oli jo hiukan kulunut, kun otin sen pakkauksesta. Liinat ovat rakenteeltaan liian löysiä, minkä takia reunat ovat kosteusherkkiä. Ne soveltuvat jossain määrin pölyn pyyhkimiseen ollessaan kuivia. On monia hyviä Vileda-siivousliinoja, mutta nämä eivät ole yhtä hyvälaatuisia.
Jenny Pohjanmeri

Tietoja yritykseltä Vileda

Laadukas ja 100-prosenttisesti kierrätysmuovista valmistettu mikrokuituliina helpottaa siivoamista. Mikrokuitu toimii tehokkaasti rasvaa ja pinttynyttä likaa vastaan, ja Vileda Microfibre -liinaa voi käyttää sekä kuivana että kosteana. Hyvin kudotussa liinassa ei ole saumoja, joten se säilyttää muotonsa jokaisen pesun jälkeen.

  • Valmistettu 100-prosenttisesti kierrätysmateriaalista
  • Tehokas ja erinomainen imukyky
  • Laadukas, saumaton muodon säilyttävä rakenne