Haku
Vichy-ihonhoitoa 2023

Tulokset

Vichy-ihonhoitoa 2023

Oletko harkinnut Vichy-nimisen ihonhoitosarjan kokeilemista? Nyt 80 testipilottia on kokeillut yhtä kahdesta valinnaisesta setistä kyseiseltä ranskalaiselta merkiltä. Setti 1 Anti-Age sisältää seerumin, päivävoiteen ja aurinkosuojan SPF:llä, joka keskittyy vähentämään pigmenttiläiskiä, ryppyjä ja ikääntymisen merkkejä sekä kosteuttamaan ihoa. Setti 2 Youth sisältää päivävoiteen sekaiholle/rasvaiselle/akneen taipuvaiselle iholle, aurinkosuojan SPF:llä, joka suojaa UVA- ja UVB-säteiltä, sekä hilseestä hoitavan shampoon. Lue testipilottien arvostelut osoitteissa lyko.fi ja yliopistonApteekki.fi.

  • Tuote Vichy-ihonhoitoa
  • Toimeksiantaja Vichy Laboratoires
  • Testaajien lukumäärä 80
  • Hakemusten lukumäärä 791
  • Testijakso maaliskuuta 2023

Liftactiv Specialist B3-serum
OVH: 54,50 EUR

Liftactiv Collagen Specialist Day Cream
OVH: 53,90 EUR

Capital Soleil Tinted UV-Age Daily SPF50+
OVH: 26,50 EUR

Normaderm Phytosolution Double-Corrective Day Cream
OVH: 25 EUR

Capital Soleil UV-Clear SPF50+
OVH: 26,50 EUR

Dercos Technique Anti-dandruff schampo
OVH: 14,50 EUR

Testi on suoritettu Smartsonin toimeksiannosta Vichy Laboratoiresin puolesta ilman kustannuksia testipiloteille. Tehtävänä oli kirjoittaa arvosteluja valituille verkkosivustoille ja vastata arviointikyselyyn Smartsonin kautta.

Huomioi, että Liftactiv Specialist B3 -seerumia ei suositella raskaana oleville naisille.

Tietoja yritykseltä Vichy Laboratoires

Vichy Hudvård 2023

Hienoa, että haluat testata Vichy-ihonhoitotuotteita. Koostumuksiemme ydin on Vichyn vulkaaninen vesi, joka on yhdistetty dokumentoituihin aktiivisiin ainesosiin optimaalisen vaikutuksen saavuttamiseksi. Vulkaaninen vesi sisältää yli 15 mineraalia, jotka edistävät ihon hyvinvointia. Odotamme innolla mielipidettäsi tuotteista!