Haku
STIHL iMOW

Tulokset

STIHL iMOW

Haluatko saavuttaa naapuruston kauneimman nurmikon? Nyt 35 testaajaa ympäri Pohjoismaita ovat arvioineet robottiruohonleikkuri STIHL iMOW RMI 422 PC:n ja heistä 100% suosittelevat.

  • 100% 35 testaajasta suosittelee STIHL iMOW
  • Tuote STIHL iMOW
  • Toimeksiantaja STIHL
  • OVH 1 790 EUR
  • Testaajien lukumäärä 35
  • Hakemusten lukumäärä 473
  • Testijakso Huhti - kesäkuuta 2019

Smartson toteuttaa testin. Tehtävänä on testata tuotetta ja jakaa kokemus tekemällä videoklippejä sekä arviointeja ulkoisilla nettisivuilla. Testin jälkeen tuote arvostellaan, ja testiin osallistuvien testaajien antamista arvosanoista tehdään yhteenveto. Kuvia, videoita ja sisältöä, joita jaetaan testijakson aikana saatetaan jakaa myös STIHL:n digitaalisten kanavien ja mainonnan käyttöön.

Testaajien mielipiteitä - STIHL iMOW

Nyt 35 testaajaa ympäri Pohjoismaita ovat arvioineet STIHL iMOW RMI 422 PC-robottiruohonleikkurin runsaat kuukauden päivät. Nämä testaajat ovat vaikuttuneita siitä, miten robottiruohonleikkuri suoriutuu leikkaamisesta ja 100% suosittelevat tuotetta. Se on helppo asentaa, se on todella laadukas ja se leikkaa tehokkaasti ja äänettömästi. Sitä arvostavat niin testaajat kuin naapuritkin! iMOW suoriutuu myös kovimmista maastoista ja lopputuloksesta tulee todella hyvännäköinen. Sovellus on käyttäjälle helppo, mutta jotkut testaajat kokivat sen hitaana. Esimerkkinä muista paranteluehdotuksista tuli esimerkiksi toive hienostuneemmasta väristä, sekä jotkut toivovat, että ruohonleikkuri voisi leikata vieläkin lähempää esteitä ja reunoja. Tästä alapuolelta voit katsoa muutamia sitaatteja STIHL iMOW RMI 422 PC:n arvioinneista.

STIHL iMOW image 1 STIHL iMOW image 2 STIHL iMOW image 3

100 % käyttäjistä suosittelee (35 testaajaa)

avatar

Todella helppo käyttöinen kun rajauslangat asennettu oikein riittäviä suojaalueita käyttäen. Puhelin sovellus näppärä kun pystyy seuraamaan leikkurin toiminnan.

Juha Eloranta
avatar

Laite pitää nurmikon siistinä ja sovelluksesta on helppo seurata työn etenemistä.

Sami Orasaari
avatar

Selkeät ohjeet, helppo asennus sekä helppokäyttöisyys. Laite on toiminut moitteettomasti vajaa 1 kk ajan ja liikkunut n. 100 km. Hyvä nousukyky sekä työn jälki. Voin suositella kaikille!

Heikki Ojala

Tietoja yritykseltä STIHL

Kiitos, että olet halukas osallistumaan STIHL robottiruohonleikkuri iMOW RMI 422 PC:n testaukseen. iMOW:n ansiosta saat täydellisen ruohonleikkuun, sillä siinä on erinomainen leikkuuterä sekä dynaaminen viikoittainen leikkuuohjelma. Pääset nauttimaan hyvin hoidetusta pihasta, robotti tekee kaiken työn.

  • Vahva, katkeamaton terä 
  • Helppo asentaa ja käyttää
  • Nopea leikkuu, erinomainen jälki ja turvallinen käyttää
Annika Folkesson, Pohjoismaiden markkinointiassistentti, STIHL
Annika Folkesson

Pohjoismaiden markkinointiassistentti, STIHL

Lisää testejä yritykseltä STIHL

Lisää testejä