Haku
SF Kids Play

Tulokset

SF Kids Play

Onko sinulla lapsia, jotka pitävät Peppi Pitkätossusta, Mikko Mallikkaasta ja muista hauskoista hahmoista? Testaajat eri Pohjoismaissa ovat testanneet ja jakaneet kokemuksiaan SF Kids Play -palvelusta. Katso alta, mitä mieltä he olivat suoratoistopalvelusta.

  • 78% 1245 testaajasta suosittelee SF Kids Play
  • Tuote SF Kids Play
  • Toimeksiantaja SF Studios
  • OVH 7 EUR / kuukausi
  • Testaajien lukumäärä 1 245
  • Hakemusten lukumäärä 200
  • Testijakso Touko - elokuuta 2017

Testin toteuttaa Smartson. Testistä ei aiheudu testaajille kuluja. Tehtävänä on testata SF Kids Play ‑sovellusta, kertoa kokemuksista ja kirjoittaa arvioita sosiaalisen mediaan sekä täyttää arviointilomake. Jokainen testaaja saa kokeilla palvelua maksutta 3 kuukautta (arvo 6.90 euroa/kk). Tämän jälkeen kokeilujakso päättyy automaattisesti.

Testaajien mielipiteitä - SF Kids Play

SF Kids Play on sekä lasten että vanhempien mieleen, sillä he ovat päässeet todelliselle nostalgiamatkalle. He kuvailevat sovellusta helppokäyttöiseksi ja valikoimaltaan hyväksi. Lisäksi he arvostavat sitä, että sisältöä voidaan ladata offline-tilassa katsottavaksi, sekä sitä, että sovellusta voidaan käyttää useissa laitteissa. Osan mielestä sovelluksen muotoilu ja sisältö eivät pärjää markkinoilla oleville kilpailijoille. Jotkut kertovat myös, että heillä on ollut ongelmia sovelluksen jumittumisen kanssa. Pohjoismaiset testaajat ovat yleisesti ottaen tyytyväisiä tähän suoratoistopalveluun. 78 prosenttia testaajista suosittelisi palvelua.

78 % käyttäjistä suosittelee (976 testaajaa)

avatar

Suuri määrä laadukkaita lasten sarjoja ja on helppo käyttöinen. Meillä 4 vuotias käyttää sitä sujuvasti.

Osku Jokinen
avatar

Paljon erilaisia ohjelmia niin tytöille ja pojille. Mukava, että löytyy myös elokuvia, jos haluaa elokuvailtaa viettää perheen kera.

Mirka Virkkunen
avatar

Lastenohjelmat ovat ikätasoisia, ei räjähtelyä tai ampumista. Palvelun tarjontaan voi siis luottaa 100%. Helppo käyttää ja mieluisia ohjelmia.

Sannah Magyarosi

22 % testaajista ei suosittele (269 testaajaa)

avatar

Ei saanut ladatuksi mm. vanhemmalle tabletille ja jotenkin kuitenkin suppea valikoima. Joitain tykkäsi kyllä katsoa ja se on hyvä että kokonaan lapsille suunnattu sisältö.

Sanna Perkonoja
avatar

Pidän palvelua ohjelmatarjontaan nähden liian kalliina.

Anne Tammelin
avatar

Lapset kyllästyivät nopeasti melko suppeaan tarjontaan ja isommat suoratoistopalvelut veivät ikävä kyllä voitin

Anne-Marit Blad

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä SF Studios

SF Kids Play

SF Kids Play on lapsille tarkoitettujen elokuvien ja TV-sarjojen virtautuspalvelu. Siellä esitetään klassisten Astrid Lindgrenin -elokuvien lisäksi esimerkiksi Mikko Mallikas-, Pingu- ja Late Lammas -jaksoja. Etsimme sitoutumaan valmiita käyttäjiä, jotka voivat auttaa meitä kehittämään tätä palvelua. Testaajana saat palvelun käyttöösi maksutta 3 kuukaudeksi ja mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden mediakulutukseen.

  • Lapsille kehitetty turvallinen ympäristö.
  • Voi käyttää ilman verkkoyhteyttä, ota mukaan kesäisille matkoille.
  • Vanhempien asetukset, kuten ajastin ja ikärajat.
Jessica Berglund, Tuotepäällikkö, SF Studios
Jessica Berglund

Tuotepäällikkö, SF Studios