Haku
SF Kids Play

Tulokset

SF Kids Play 2018

Kesää on vietetty SF Kids Playn parissa. Palvelussa on tarjolla elokuvia, sarjoja, joita kaikkia on satoja nimikkeitä 842 testipilotin testaamina kolmen kuukauden aikana. Osallistu mukaan seikkailuun ja katso, mitä testipilotit olivat mieltä tästä suoratoistopalvelusta. 

  • 84% 842 testaajasta suosittelee SF Kids Play
  • Tuote SF Kids Play
  • Toimeksiantaja SF Kids Play
  • OVH 7 EUR / kuukausi
  • Testaajien lukumäärä 842
  • Hakemusten lukumäärä 145
  • Testijakso Kesä - elokuuta 2018

Testin toteuttaa Smartson. Testistä ei aiheudu testaajille kuluja. Testaajien tehtävänä on kokeilla SF Kids Play -sovellusta ja kertoa kokemuksistaan testaajien yhteisessä blogissa ja sosiaalisessa mediassa. Testin jälkeen tuote arvioidaan täyttämällä lomake, jolloin muodostuu suosituskerroin.

Testaajien mielipiteitä - SF Kids Play

Lapset ja vanhemmat ovat nyt testanneet SF Kids Play -palvelua ja antaneet arvionsa. Enemmistö perheistä on ollut palveluun tyytyväisiä! Helppokäyttöisen sovelluksen ansiosta lapset pystyvät valitsemaan sisällön itse, ja palvelussa on laaja valikoima elokuvia, TV-sarjoja ja kirjoja. Monet arvostavat sitä, että palvelussa on myös vanhempia ruotsalaisia elokuvia ja TV-sarjoja. Lisäksi offline-lataustoimintoa on käytetty ahkerasti kesälomamatkojen aikana internetin ulottumattomissa. SF Kids Play -palvelusta pitivät eniten 0–7-vuotiaat lapset. Ne, jotka eivät suosittelisi palvelua, pitivät tarjontaa liian suppeana muihin suoratoistopalveluihin verrattuna ja kokivat teknisiä ongelmia olevan liikaa.

SF Kids Play 2018 image 1 SF Kids Play 2018 image 2 SF Kids Play 2018 image 3

84 % käyttäjistä suosittelee (705 testaajaa)

avatar

Todella laaja skaala erilaisia ohjelmia lapsille ja koko perheelle. Turvallinen käyttää ja ei ole pelkoa että lapsi näkisi pahuutta ja rivoutta. Edullinen.

Pirkko Koivuranta
avatar

Hyvin erilaisia ohjelmia mitä ei ole saatavilla muualta.

Jukka Rajala
avatar

Laaja valikoima. Kaiken ikäisille ohjelmaa.

Riikka Haikonen

16 % testaajista ei suosittele (137 testaajaa)

avatar

Palvelu on ihan okoo vaikka pallohaku on hankala ja pitää kelailla edes takas, että löytää.

Osku Jokinen
avatar

Palvelussa ei ollut kauheasti hyviä ohjelmia.

Esa Kinnunen
avatar

Suppea valikoima. Toimivuus ei ole yhtä laadukas kuin muissa palveluissa.

Sanna Hytti

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä SF Kids Play

SF Kids Play 2018
SF Kids Play on lapsille tarkoitettujen elokuvien ja TV-sarjojen virtautuspalvelu. Siellä esitetään klassisten Astrid Lindgrenin -elokuvien lisäksi esimerkiksi Mikko Mallikas-, Pingu- ja Late Lammas -jaksoja. Etsimme sitoutumaan valmiita käyttäjiä, jotka voivat auttaa meitä kehittämään tätä palvelua. Testaajana saat palvelun käyttöösi maksutta 3 kuukaudeksi (arvo 20,7 euroa) ja mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuden mediakulutukseen. 
  • Lapsille kehitetty turvallinen ympäristö.
  • Voi käyttää ilman verkkoyhteyttä, ota mukaan kesäisille matkoille.
  • Vanhempien asetukset, kuten ajastin ja ikärajat.