Haku
SF Anytime

Tulokset

SF Anytime

Kiinnostavatko sinua viimeisimmät elokuvat valkokankaalta? Innokkaat pohjoismaiset testaajat ovat nyt kokeilleet SF Anytime ‑palvelua vuokraamalla kolme elokuvaa maksutta. Heidän tehtävänään oli arvioida palvelua ja jakaa parhaat elokuvahetket sosiaalisessa mediassa. Tutustu tuloksiin ja SF Anytimen tarjontaan täällä.

  • Tuote SF Anytime
  • Toimeksiantaja SF Anytime
  • Testaajien lukumäärä 1 100
  • Hakemusten lukumäärä 535
  • Testijakso Joulukuuta 2017 - helmikuuta 2018

Testin toteuttaa Smartson. Testistä ei aiheudu testaajille kuluja. Tehtävänä on arvioida palvelua vuokraamalla maksutta 3 elokuvaa ja jakamalla parhaat elokuvahetket sosiaalisessa mediassa sekä täyttää arviointilomake. Mutta ennenkaikkea, pitää hauskaa matkan varrella. Testikausi kestää 2 viikkoa. 

Testaajien mielipiteitä - SF Anytime

Useat pohjoismaiset testaajat pitivät SF Anytimea helppokäyttöisenä ja arvostivat palvelun hyvää kuvan- ja äänenlaatua. Valikoima sen sijaan jakoi mielipiteitä, mutta monet pitivät siitä, että palvelusta löytyy sekä uusia että vanhoja elokuvia. Testaajat, jotka eivät suosittelisi palvelua, olivat sitä mieltä, että valikoima oli odotuksiin nähden liian suppea. Osa testaajista piti siitä, että palvelussa maksetaan vain katsotuista elokuvista. Kaikki eivät kuitenkaan arvostaneet tätä ominaisuutta. Loppujen lopuksi monet testaajat olivat tyytyväisiä SF Anytimeen ja suosittelisivat palvelua.

72 % käyttäjistä suosittelee (833 testaajaa)

avatar

Monipuolisesti löytyy elokuvia ja sarjoja ja paljon uutuuksia. Tabletilla ja puhelimella toimi sovellus hyvin.

Laura Särkelä
avatar

Palvelu toimii ja elokuvat latautuivat huonommallakin yhteydellä. Vuokraus toimi hyvin ja vuokrausajan pituus yllätti positiivisesti:).

Marko Sookari
avatar

Kätevä tapa katsoa leffoja muutamalla eurolla. Leffoja ei kerry hyllyyn pölyttymään eikä tarvitse muistaa palauttaa. Valikoima aika suppea mutta ihan kivasti löytyy katsottavaa.

Reija Putaala

28 % testaajista ei suosittele (322 testaajaa)

avatar

SF Anytime ei toiminut Samsung-älytelevisiossani eikä Samsung-tabletissani. Puhelimesta en halua katsella. En voi suositella palvelua, joka ei toimi omissa laitteissani.

Jenni Lindberg
avatar

Palvelun elokuvavalikoima ei miellyttänyt itseäni. Lisäksi käyttömukavuus oli erittäin huono. Oli vaikeaa löytää erikseen elokuvia, joita voisi vuokrata.

Tuomas Nirvi
avatar

Vuokrattavat ja ostettavat elokuvat pitäisi olla erikseen.Eli kaikki elokuvat joutuu klikkaamaan erikseen auki nähdäkseen onko se vuokrattavissa vai pelkästään ostettavissa.Suppea valikoima uutuuksia.

Raisa Kotamäki

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä SF Anytime

SF Anytimesta voit vuokrata tai ostaa viimeisimpiä elokuvia ja sarjoja. Suoratoisto onnistuu suoraan kotisivuilta, Smart-TV:n tai Chromecastin kautta tai lataamalla ja katsomalla offline-tilassa iOS-sovelluksella! Maksat vain siitä, mitä katselet. Käyttäjien mielipiteet ovat meille tärkeitä. Meistä on erittäin mukavaa, että haluat olla mukana ja jakaa kokemuksia palvelustamme. Tässä muutamia etuja, joita toivottavasti arvostat:

  • Laaja valikoima uusimpia elokuvia ja TV-sarjoja
  • Ei sitoutumisaikaa
  • Katselu onnistuu sekä online- että offline-tilassa