Haku
SF Anytime Aladdin

Tulokset

SF Anytime Aladdin

Pohjoismaissa monet perheet ja ystäväporukat ovat viettäneet taianomaisia elokuvailtoja SF Anytimen ja Aladdinin parissa. Testaajat ovat kertoneet mielipiteensä, ja 92 % suosittelee SF Anytime -palvelua.

  • 92% 569 testaajasta suosittelee SF Anytime Aladdin
  • Tuote SF Anytime Aladdin
  • Toimeksiantaja SF Anytime
  • OVH 15 EUR
  • Testaajien lukumäärä 569
  • Hakemusten lukumäärä 4 324
  • Testijakso Syys - lokakuuta 2019

Smartson toteuttaa testin ilman testaajille koituvia kustannuksia. Tehtävänä on ostaa (ladata elokuva ja pitää se itsellään) ja toistaa Aladdin-elokuva (2019), koota perhe koolle elokuvailtaan ja jakaa mielipiteet niin elokuvasta kuin myös elokuvan ostoprosessista. 

 

*Jos sinut valitaan testaajaksi tulet saamaan: yhden arvokoodin Aladdin-elokuvan ostoon ja kaksi arvokoodia vuokraelokuviin sen jälkeen, kun olet suorittaut tehtäväsi.

Testaajien mielipiteitä - SF Anytime Aladdin

Syksyn aikana pohjoismaiset perheet ovat kokoontuneet yhteen katselemaan Will Smithin tähdittämää Aladdin-elokuvaa SF Anytimesta. Monet suosittelevat palvelua laajan elokuva- ja sarjavalikoiman ansiosta. Testijakson aikana monet ovat käyttäneet sovellusta sujuvasti, mutta joillakin on ollut ongelmia Apple TV:n ja näytön jakamisen kanssa. Tämä on saanut sovelluksen vaikuttamaan kehittymättömältä. He toivovat lisää vaihtoehtoja ja kätevämpää siirtymistä matkapuhelimen, tietokoneen ja TV:n välillä. Suosittelijat ylistävät konseptia siitä, että katsojien tarvitsee maksaa vain niistä elokuvista tai sarjoista, jotka he haluavat nähdä. He myös arvostavat sitä, että tilausta ei tarvita.

SF Anytime Aladdin image 1 SF Anytime Aladdin image 2 SF Anytime Aladdin image 3

92 % käyttäjistä suosittelee (526 testaajaa)

avatar

Ehdottomasti suosittelen! Huikea valikoima uutuuksia ja vanhoja suosikkeja. Helppo käyttää.

Saara Merikallio
avatar

Loistava palvelu ja toimii hyvin, hyvin laaja valikoima lapsesta aikuiseen ja koko perheen valikoimia.

Jonna Andersson
avatar

SF anytime oli selkeä ja helppo käyttää. Rekisteröinti kesti vain hetken. Käyttöliittymä selkeä, mahdollista käyttää sekä smart tv että puhelimen sovelluksella.

Sanna Kuustie

8 % testaajista ei suosittele (43 testaajaa)

avatar

Puhelimen sovelluksella ei pystynyt vuokraamaan (tai ostamaan) leffaa, vaan piti mennä nettisivuille suorittamaan kirjautuminen ja vuokraus ja sitten vasta pystyi katsomaan sovelluksesta leffan.

Anna Lammi
avatar

Toisto pätki useita kertoja. Katsoin elokuvaa kahtena iltana ja molemmilla kerroilla tapahtui pätkimistä.

Kimmo Kuuppelomäki
avatar

Palvelu oli osin ruotsinkielinen, joten hetki piti tuumailla mitä mikäkin tarkoittaa. Lisäksi äänen ja kuvan laatu vaihteli elokuvan aikana osin häiritsevästi.

Hanna Silander

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä SF Anytime

Tiesitkö, että SF Anytimella on Ruotsin suurin valikoima elokuvia ja tv-sarjoja? Me lisäämme uusia elokuvia joka viikko heti sen jälkeen, kun ne ovat esitetty elokuvateattereissa. Voit joko vuokrata tai ostaa elokuvan, ja maksat vain siitä, mitä haluat nähdä. Käyttäjien mielipiteet merkitsevät paljon ja meidän mielestä on todella hauskaa, että haluat olla mukana ja jakaa kokemuksesi palvelustamme. Tässä on muutamia asioita, joita toivomme sinun arvostavan:

  • Katso viimeisimmät elokuvat heti, kun ne ovat näytetty elokuvissa.
  • Maksa vain siitä, mitä haluat katsoa, ja vältyt ennakkotilaamiselta ja sitoutumiselta.
  • Helppo ja nopea maksaminen kortilla.

HAUSKAA ELOKUVAHETKEÄ!, Koko tiimi, SF Anytime
HAUSKAA ELOKUVAHETKEÄ!

Koko tiimi, SF Anytime