Haku
SF Anytime

Tulokset

SF Anytime 2019

Niin kesästä 2019 tuli yhtä elokuvaa yhdessä SF Anytimen kanssa. Testaajat ovat nyt arvioineet vuokraelokuvat SF Anytimelta ja 82% suosittelevat palvelua. Seuraa kokemuksia tägien #smartson ja #sfanytime kautta.

  • 82% 2500 testaajasta suosittelee SF Anytime 2019 SF Anytime 2019
  • Tuote SF Anytime 2019
  • Toimeksiantaja SF Anytime
  • OVH 2 EUR
  • Testaajien lukumäärä 2 500
  • Hakemusten lukumäärä 6 299
  • Testijakso Kesä - syyskuuta 2019

Smartson on toteuttanut testin ilman testaajille koituvia kuluja. Tehtävänä oli testata SF Anytime ja jakaa paras elokuvakokemus. Valitut testaajat saivat katsoa 3 vuokraelokuvaa maksutta, jonka jälkeen he jakoivat arvostelut sosiaalisilla kanavillaan. Hinta alkaen 2 euroa / elokuva. Testin jälkeen tuote arvioitiin lomakkeen kautta ja se sai suosituskertoimensa.

Testaajien mielipiteitä - SF Anytime 2019

Kesän aikana elokuvaintoilijat ympäri Pohjoismaita ovat ottaneet haltuun suoratoistopalvelu SF Anytimen tarjonnan. Useimmat testaajista pitävät palvelua hyvänä sen laajalla tarjonnalla mitä tulee elokuviin ja sarjoihin. Jotkut tosin kokevat asian olevan toisin päin ja tarjonnan kerrotaan olevan liian suppea vanhojen elokuvien osalta. Sovellus on toiminut enemmistölle osallistujista, mutta joillain se ei ole toiminut ollenkaan, mikä tekee sovelluksesta keskeneräisen. Osallistujat toivovat, että he pystyisivät tekemään kaiken sovelluksen kautta sen sijaan, että heidän tulee käyttää sekä nettisivustoa että sovellusta. Tekniikka on ylipäätään reistaillut osalla testaajista ja he kertovat, että elokuvat ovat katkeilleet, olleet pikselisiä ja että elokuva aloittaa alusta jos se on ollut taukotilassa liian pitkään. He, jotka suosittelevat SF Anytimea, arvostavat konseptia, jossa on mahdollisuus joko vuokrata tai ostaa elokuva, ja palvelu saakin siitä isot peukut ylös testaajilta.

SF Anytime 2019 image 1 SF Anytime 2019 image 2 SF Anytime 2019 image 3

82 % käyttäjistä suosittelee (1069 testaajaa)

avatar

Erittäin hyvä valikoima juuri elokuvissa olleista elokuvista. Mikäli jokin elokuva on jäänyt näkemättä saa ne vaivatta katsottua SF Anitymen kautta.

Jaana Welin-Haapamäki
avatar

SF Anytime on kaikinpuolin hyvä suoratoistopalvelu. Valikoima on laaja, jolla se erottautuu kilpailijoistaan sekä vuokraaminen on suhteellisen helppoa.

Saara Venäläinen
avatar

Nopea,toimiva, tökkimätön streemaus. Voin ilomielin suositella tätä kokemusta.

Timo Mäkitalo

18 % testaajista ei suosittele (240 testaajaa)

avatar

Jonkin verran pätkimistä, testattu kuitenkin parissa eri osoitteessa, joten yhteyksissä ei oletettavasti ole vikaa.

Laura Härkönen
avatar

Kahdella kerralla kolmesta kesken elokuvan tuli ongelmia: elokuva pätki tai se keskeytyi kokonaan, eikä muistiin ollut jäänyt, mihin kohtaan, joten se oli etsittävä itse.

Mira Virkkunen
avatar

SF Anytime -palvelussa on suppea valikoima tarjottavaa Suomessa. Androidin sovellus oli suomen ja ruotsin kielen sekoitusta. LG TV:n sovellus toimi hyvin, mutta siinä ei voinut käyttää näppäimistöä.

Ossi Huohvanainen

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä SF Anytime

Tiesitkö, että SF Anytimella on Suomen suurin valikoima elokuvia ja tv-sarjoja? Me lisäämme valikoimaan uusia elokuvia joka viikko, heti sen jälkeen, kun ne on näytetty elokuvateattereissa. Voit joko vuokrata tai ostaa elokuvat ja maksat vain siitä, mitä haluat nähdä. Asiakkaiden mielipiteet merkitsevät paljon ja meidän mielestä on extrakivaa, että haluat olla mukana ja jakaa kokemuksesi. Tässä on muutamia seikkoja, joita toivomme sinun arvostavan:

  • Näe viimeisimmät elokuvat, jotka on näytetty elokuvateattereissa
  • Maksa vain siitä, mitä haluat nähdä ja vältyt ennakkotilaukselta ja sitoutumisajalta
  • Yksinkertainen ja nopea maksu, luottokortilla tai arvokoodilla
MUKAVIA ELOKUVAHETKIÄ!, Koko tiimi, SF Anytime
MUKAVIA ELOKUVAHETKIÄ!

Koko tiimi, SF Anytime