Haku
Samsungin tekoälytoiminnoilla varustettu pesukone, 11 kg

Tulokset

Samsungin tekoälytoiminnoilla varustettu pesukone, 11 kg

Onko aika vaihtaa pesukoneesi? Samsung WW11DB8B95GBU3 tekoälytoiminnoilla on nyt testattu 17 perheen toimesta Pohjoismaissa. Pesukoneen kapasiteetti on 11 kg, ja tekoäly vähentää muun muassa energiankulutusta ja optimoi pesuprosessin. Valitut testipilotit pystyivät ostamaan pesukoneen alla olevaan testipilottihintaan vastineeksi rehellisistä arvioista ja arvosteluista.

 • 94% 17 testaajasta suosittelee Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DB8B95GBU3) Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DB8B95GBU3)
 • Tuote Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DB8B95GBU3)
 • Toimeksiantaja Samsung
 • SVH 1 649 EUR
 • Sinun hintasi 825 EUR
 • Testaajien lukumäärä 17
 • Hakemusten lukumäärä 848
 • Testijakso toukokuuta 2024

Testin teetti Samsung Norden ja toteutti Smartson. Pilottitestaajat pystyivät ostamaan tuotteen yllä mainittuun hintaan. Vastineeksi he arvioivat tuotteen ja jakoivat kokemuksiaan Smartsonille, Samsungille ja muutamalle arviointisivustolle.

Testaajien mielipiteitä - Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DB8B95GBU3)

Testaajat ovat yleisesti ottaen erittäin tyytyväisiä Samsung WW11DB8B95GBU3 -pesukoneeseen. Suuri 11 kg rumpu ja automaattinen annostelutoiminto saavat paljon kiitosta. Monet arvostavat koneen hiljaisuutta ja AI-ohjelmia, jotka automaattisesti säätävät pesuohjelmia. Käytettävyyttä, erityisesti sovelluksen avulla tapahtuvaa ohjausta ja valvontaa, pidetään suurena etuna. Muotoilu kuvataan elegantiksi ja tyylikkääksi. Joitakin pieniä parannusalueita ovat selkeämmät ohjeet, yksinkertaisempi ohjauspaneeli ja parempi jäljellä olevan pesuaineen ilmaisin. Näistä pienistä puutteista huolimatta testaajat suosittelevat konetta vahvasti.

wash2c wash2b wash2a

94 % käyttäjistä suosittelee (16 testaajaa)

avatar
Erittäin tyylikäs ja käyttäjäystävällinen kone, jossa on monia erilaisia pesuohjelmia ja suuri selkeä näyttö, mikä tekee tästä pesukoneesta suositeltavan. Nopea linkous lyhentää kuivausaikaa ja energiatehokkuus matalammilla pesulämpötiloilla säästää energiaa. WiFi-yhteyden etuna on, että voit seurata pesun tilaa puhelimella ja aloittaa pesun etänä.
Mikael Elm
avatar
Erittäin hiljainen ja helppo käyttää. AI-ohjelma pesee kaiken nopeasti ja oikein. Elegantti muotoilu.
Jonna Thorsteinsen
avatar
Vetää paljon vaatteita. Ihanaa, että pesuaine annostellaan automaattisesti. Hiljainen. Ainoa miinus on pitkä melodia, joka soi, kun pesu on valmis. Sen voi varmasti kytkeä pois päältä, mutta en ole vielä löytänyt, miten se tehdään.
Janette Skoga

6 % testaajista ei suosittele (1 testaajaa)

avatar
Pesun päätyttyä ovi ei auennut. Tein kaiken, mitä he neuvoivat, mutta mikään ei auttanut. Samsung vaihtaa oven lukon.
Gyanesh Rai

Tietoja yritykseltä Samsung

Samsung-pyykinpesukone AI wash 11 kg

Odotamme kuulevamme, miten uusin pesukoneemme voi sekä helpottaa käyttäjien pesupäiviä että tehdä niistä energiatehokkaampia. Uusi mallimme on suunniteltu entistä tehokkaampaa ja hiljaisempaa pesukokemusta varten.

 • AI Wash – tunnistaa edistyksellisten anturien avulla pyykin painon ja materiaalien pehmeyden ja tarkkailee jatkuvasti pyykin likaisuusastetta. Näin vesi, liotus, huuhtelu ja linkousaika voidaan optimoida älykkäästi.
 • AI EcoBubble™ – AI EcoBubble vähentää pesukoneen energiankulutusta jopa 70 %* ja pesee tehokkaasti myös alhaisissa lämpötiloissa 15° C:een saakka. Lisäksi tekoälytekniikka optimoi pesusyklin.
 • A-40% – 40 % alhaisempi energiankulutus kuin EU:n energialuokassa A**.


* Prosentit perustuvat kahden pesukoneen ja erilaisten pesuohjelmien vertailevaan testiin:

Samsung WF80F5E5U4W -pesukone, jossa oli 4 kg pyykkiä ja käytössä ohjelma ”Wash Load, Super Eco Wash cold” sekä EcoBubble

2. Samsung WF0702WKU -pesukone, jossa oli käytössä ohjelma ”Cotton 40°C” ilman EcoBubblea

Yksittäiset tulokset voivat vaihdella. Testattu IEC 60456-2010 -standardin mukaisesti.

** 40 % energiatehokkaampi (65 kWh/vuosi) kuin raja-arvo (108 kWh/vuosi) energialuokassa A EU:n asetuksen 2019/2014 mukaisesti.

Lisää testejä yritykseltä Samsung

Lisää testejä