Haku
Samsung The Freestyle 2nd Gen

Tulokset

Samsung The Freestyle 2nd Gen

Samsung The Freestyle Gen 2 on kannettava itsestään säätävä Full HD -projektori, jossa on sisäänrakennetut kaiuttimet ja äly-TV-toiminnot. 90 pohjoismaisesta testaajasta, jotka testasivat projektoria syksyllä 2023, huikeat 98 % suosittelisivat sitä ystävälleen.

 • 98% 90 testaajasta suosittelee Samsung The Freestyle 2nd Gen Samsung The Freestyle
 • Tuote Samsung The Freestyle 2nd Gen
 • Toimeksiantaja Samsung Nordic
 • SVH 999 EUR
 • Sinun hintasi 500 EUR
 • Testaajien lukumäärä 90
 • Testijakso syyskuuta 2023

Smartson suoritti testin Samsung Nordicin toimeksiannosta, ja testaajat saivat ostaa tuotteen alennettuun hintaan. Tehtävänä oli arvioida tuotetta ja jakaa kokemuksia Smartsonin ja Samsungin kautta.

Testaajien mielipiteitä - Samsung The Freestyle

Suurin osa arvostelijoista suositteli Samsung The Freestyle Gen2 -projektoria ystävilleen testin suoritettuaan. He korostivat sen kätevyyttä, liikutettavuutta ja kykyä tuottaa elokuvallisen kokemuksen eri paikoissa ilman turhaa säätöä. Monet kehuivat sen äyttäjäystävällisyyttä ja älykkäitä ominaisuuksia, mitkä tekivät siitä loistavan vaihtoehdon perinteiselle televisiolle. Parannusehdotuksena osa mainitsi, että valinnaisen akun pitäisi kuulua vakiona tuotteen mukaan, mikä parantaisi sen liikutettavuutta entisestään. Osa olisi toivonut muutoksia kauko-ohjaimeen, ja kirkkaampi kuva parantaisi sen käyttöä kirkkaammissa ympäristöissä. Yleisesti ottaen testaajat olivat todella vaikuttuneita Samsung The Freestylen toisesta sukupolvesta.

Samsung Freestyle 1 Samsung Freestyle 2 Samsung Freestyle 3

98 % käyttäjistä suosittelee (88 testaajaa)

avatar
Suosittelen Samsung The Freestyle 2nd gen laitetta kaikille ketkä kaipaavat isoa hyvälaatuista kuvaa sekä laitteen helppokäyttöisyyttä, toimii kuten nykyajan televisiot. Laitteen kannettavuus avaa uudet mahdollisuudet viihteen katseluun lähes missä tahansa.
Kristofer Pöysti
avatar
Hyvän liitettävyyden ansiosta laite on todella monikäyttöinen. Kuvan terävyys, värikylläisyys ja valovoima on erittäin hyvällä tasolla. Kaikinpuolin erittäin hyvä hankinta.
Juhani Tegelberg
avatar
Suosittelen laitetta sen, helppokäyttöisyyden, kompaktin koon, hyvän desingin ja hyvän kuvanlaadun takia. Laite kulkenut reissussa mukana pienen kokonsa puolesta. Desing on miellyttänyt myös vaimon silmää. Kuva näkyy hyvin myös pienessä valaistuksessa. Arvosanaksi annan 4/5.
Tommi Kahelin

2 % testaajista ei suosittele (2 testaajaa)

avatar
Se tuntuu hieman himmeältä, ja sen käyttö voisi olla haastavaa huoneissa, jotka eivät ole täysin pimeitä. Hinta ei vastaa odotuksia, edes alennetulla hinnalla. Sisäänrakennettu ääni jättää toisinaan
toivomisen varaa.
Alexander Waern
avatar
Projektoriin sijoittaessa on parempi valita sellainen, joka tukee 4K-resoluutiota, HDR-kuvaa jne.
Gaute Alsater

Tietoja yritykseltä Samsung Nordic

Samsung The Freestyle

Esitelläänpä Samsung The Freestyle (2023). Nauti elokuvista, viihteestä ja sovelluksista isolla näytöllä Samsungin älyprojektorin avulla. Ota se mukaasi lomalle, laskettelumökkiin tai vaikka parhaan kaverisi kämpille saadaksesi jopa 100 tuuman elokuvakokemuksen missä vain haluat. Lisäksi, jos sinulla on toinen The Freestyle, voit yhdistää ne vieläkin suurempaa elokuvakokemusta varten: jopa 160-tuumaista.

 • Lempisisältösi – juuri siellä, missä haluat.
  Katsele elokuvia sängystäsi, heijasta kokkausvideo keittiön seinään, vie äly-TV-kokemus bileisiin tai ota The Freestyle mukaan matkoillesi. The Freestyle antaa sinun heijastaa elokuvia ja viihdettä useimmille tasaisille pinnoille, jolloin voit kokea suuren näytön viihdettä entistä useammissa paikoissa.
 • Välitön käyttöönotto – unohda minuuttien vaiva oikeanlaisen kuvan aikaansaamiseksi.
  Automaattisella tarkennuksella laite optimoi kuvan sekunnissa.
 • Äly-TV-elämys – yhdistä The Freestyle lähiverkkoon, niin pääset käyttämään kaikkia sovelluksiasi ja suoratoistolaitteitasi suoraan projektorista.


Samsung Suomen älykäs aloitustarjous sinulle
Samsungin äly-TV:llä viihdepaljous on vain näppäimenpainalluksen päässä.
Suoratoista valikoituja pelejä, sarjoja ja elokuvia laadukkaista palveluista aloitusvaiheessa uudella Samsung-televisiollasi.