Haku
Samsung-pyykinpesukone 11 kg

Tulokset

Samsung-pyykinpesukone 11 kg

Kokonaiset 18 testiperhettä Pohjoismaissa ovat nyt testanneet ja arvioineet Samsung WW11DG6B85LKU3 -pesukoneen, jonka kapasiteetti on 11 kg. Tutustu tuloksiin siitä, miten se täyttää modernien perheiden tarpeet, jotka ovat tietoisia energiankulutuksestaan ja arvostavat nopeaa ja tehokasta pesuohjelmaa. Testipilotit saivat mahdollisuuden ostaa pesukoneen alla ilmoitettuun hintaan vastineeksi rehellisistä mielipiteistä ja arvosteluista.

 • 94% 18 testaajasta suosittelee Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DG6B85LKU3) Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DG6B85LKU3)
 • Tuote Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DG6B85LKU3)
 • Toimeksiantaja Samsung Nordic
 • SVH 1 199 EUR
 • Sinun hintasi 600 EUR
 • Testaajien lukumäärä 18
 • Hakemusten lukumäärä 998
 • Testijakso huhtikuuta 2024

Testin teetti Samsung Norden ja toteutti Smartson. Pilottitestaajat pystyivät ostamaan tuotteen yllä mainittuun hintaan. Vastineeksi he arvioivat tuotteen ja jakoivat kokemuksiaan Smartsonille, Samsungille ja muutamalle arviointisivustolle.

Testaajien mielipiteitä - Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DG6B85LKU3)

Testaajat ovat yleisesti ottaen olleet erittäin positiivisia Samsung WW11DG6B85LKU3 -pesukonetta kohtaan. He arvostavat erityisesti automaattista annostelua ja AI-ohjelmia, jotka automaattisesti säätävät pesuaineen määrän likaisuuden mukaan. Kone on erittäin hiljainen ja sen vaikuttava 11 kg kapasiteetti on ihanteellinen suurille pyykeille, kuten peittojen pesuun. Älytoiminnot ja mahdollisuus ohjata konetta sovelluksen kautta, joka ilmoittaa, kun pyykki on valmis, ovat myös saaneet paljon kiitosta. Muotoilu kuvataan elegantiksi ja moderniksi. Joitakin pieniä haittoja, joita mainitaan, ovat ärsyttävät äänimerkit ja jotkut muoviosat. Näistä pienistä puutteista huolimatta testaajat ovat erittäin tyytyväisiä koneen suorituskykyyn ja toiminnallisuuteen.

wash1c wash1b wash1a

94 % käyttäjistä suosittelee (17 testaajaa)

avatar
Pesukone on helppo asentaa, siinä on tyylikäs muotoilu ja älykkäät toiminnot. Toiminnot auttavat käyttäjää pesemään tehokkaasti, ympäristöystävällisesti ja oikealla määrällä pesuainetta. Laadukas tuote, josta olen vaikuttunut!
Michaela Hörnfeldt
avatar
Automaattinen annostelu on huippua, kuinka kauan yksi pullo pesuainetta riittääkään, kun annostelu on oikein (siis koneen kautta)! Todella hyvä AI-ohjelma, joka tunnistaa lika-asteen itse. Kone on erittäin hiljainen, jopa linkouksen aikana, ja rumpu on hyvin tasapainotettu. Mahtavaa on myös 15 minuutin pikapesuohjelma, jolla voi pestä yksittäisiä vaatteita todella nopeasti. Kun pyykki on valmis, saat ilmoituksen puhelimeen, mikä on kätevää, jos et ole lähellä! Myös muotoilu on huippuluokkaa!
Ann Axelsson
avatar
Todella hyvä ja hiljainen kone. Helppo liittää olemassa olevaan Samsung-ekosysteemiin, jolloin ilmoituksen pesun loppumisesta saa kännykkään. Äänet ovat melko kovat, mutta onneksi ne voi kytkeä pois asetuksista. Monia pesuohjelmia, joista AI-ohjelma on suosikkini. Se ei kuitenkaan sovi urheiluvaatteille, koska äly ei tunnista hienhajua vaatteista.
Merenna Kähkönen

6 % testaajista ei suosittele (1 testaajaa)

avatar
Puuvillaohjelmasta puuttuu 50 asteen asetus. Puhdistusohjelma ei huuhtele sisältöä annostelijoista 1 ja 2, eikä huuhteluainetta käytetä eikä vähene annostelijassa 1. Vuodevaateohjelmasta puuttuu 60 asteen asetus ja se ei linkoa nopeammin kuin 800 kierrosta minuutissa. Myös paitojen pesuohjelmasta puuttuu nopeampi linkous kuin 800 kierrosta minuutissa. Fancy-muotoilu ei ole toimiva, ja aukko pyykin sisäänlaittoon on liian pieni.
Stein-Are Borger

Tietoja yritykseltä Samsung Nordic

Samsung washing machine 2024

Odotamme innolla kuulevamme, miten uusin pesukoneemme onnistuu tekemään pyykinpesusta helppoa ja energiatehokasta. Uusi pesukonemalli on suunniteltu tarjoamaan tehokkaamman ja hiljaisemman pesun.

 • AI EcoBubble™ – Vähentää energiankulutusta jopa 70 %*, takaa tehokkaan pesun matalissa lämpötiloissa 15°C:een asti ja suojaa vaatteita.
 • AI Wash – Edistyneet anturit mukauttavat pesun automaattisesti** pyykin painon ja likaisuuden mukaan. Optimoi veden ja pesuaineen käytön parhaan mahdollisen pesutuloksen saavuttamiseksi.
 • SpaceMax™ – Tämän tekniikan ansiosta voit pestä kerralla suurempia määriä pyykkiä (jopa 11 kg) ilman, että itse koneen koko suurenee. Täydellinen vaihtoehto perheille, jotka tarvitsevat tehokkuutta ja kapasiteettia pesurutiineihinsa.

*Prosenttilukemat perustuvat kahden pesukoneen vertailutestiin, jossa on eri pesuohjelmat:
1. Pyykinpesukone Samsung WF80F5E5U4W, 4 kilon pyykki sekä pesuohjelma ”Wash Load, Super Eco Wash cold” ja EcoBubble vs.
2. Pyykinpesukone Samsung WF0702WKU, pesuohjelma "Cotton 40°C", ei EcoBubblea. Yksittäiset tulokset voivat vaihdella. Testattu IEC 60456-2010 -standardin mukaisesti. **Perustuu tekoälyn luomaan algoritmiin. Tulokset voivat vaihdella yksilöllisen käytön mukaan.

Lisää testejä yritykseltä Samsung Nordic

Lisää testejä