Haku
Samsung Music Frame

Tulokset

Samsung Music Frame

Nyt 104 testipilottia Pohjoismaissa on ollut ensimmäisten joukossa kokemassa Samsung Music Framen, joka on innovatiivinen yhdistelmä taidetta ja ääntä. Langaton kaiutin, joka tukee sekä Bluetoothia että Wifiä, voidaan ripustaa seinälle tai asettaa kirjahyllyyn. Voit valita valmiista etulevyistä tai tulostaa oman ainutlaatuisen kuvan. 104 testipilottia on saanut ostaa tuotteen alla mainittuun hintaan vastineeksi rehellisistä arvosteluista.

 • 91% 104 testaajasta suosittelee Samsung Music Frame Samsung Music Frame
 • Tuote Samsung Music Frame
 • Toimeksiantaja Samsung Nordic
 • SVH 499 EUR
 • Sinun hintasi 249 EUR
 • Testaajien lukumäärä 104
 • Hakemusten lukumäärä 1 119
 • Testijakso huhtikuuta 2024

Testi toteutettiin Smartsonin toimesta Samsung Pohjoismaiden toimeksiannosta, jossa testipilotit saivat ostaa tuotteen yllä mainittuun hintaan. Tehtävänä oli arvioida ja jakaa kokemuksia Smartsonin, Samsungin ja muiden arvostelusivustojen kautta.

Testaajien mielipiteitä - Samsung Music Frame

Testaajat korostavat Samsung Music Framen eleganttia muotoilua, erinomaista äänenlaatua ja helppokäyttöisyyttä. He arvostavat, että se sulautuu hienosti kodin sisustukseen sekä sen kykyä tuottaa tyydyttävää ääntä. Myös helppo asennus ja integrointi älykkäiden sovellusten kanssa saavat kiitosta. Jotkut kuitenkin ehdottavat parannuksia, kuten mukautuvampaa sovellusta ja parempaa kaapelisuunnittelua. Kaiken kaikkiaan se nähdään hintansa arvoisena, sopivana taustamusiikille ja arkiseen kuunteluun.

Samsung Music Frame 2 Samsung Music Frame 3 Samsung Music Frame 1

91 % käyttäjistä suosittelee (95 testaajaa)

avatar
Design on erinomainen olohuoneessa ja soundi on todella muhkea, jota ei uskoisi tuon kokoiselle kaiuttimelle. Olen tyytyväinen myös langattomiin ominaisuuksiin, jolla kaiutin toistaa puhelimesta Spotifya.
Tony Stepanow
avatar
Tuotteen muotoilu on aivan omassa luokassa ja suorituskyvyltään huipputasoa. Äänelaatu ja monipuoliset mahdollisuudet muokata talun kuvasta mieluisensa on ehdottomasti ostamisen arvoinen asia.
"Kaunis sisustuselementti, helppo ottaa käyttöön ja helppo tuunata omaisenlaisekseen. Ihan pelkkää plussaa kaikki.
Anton Hasu
avatar
Upea Frame Music on kaijutin, joka sopii sisustukseen. Hienosti muotoiltu tuote, joka on helppo kiinnittä seinälle tai säilyttää pöydällä. Tehoa ja ominaisuuksia riittää. Integroituu hienosti SmarthThings -sovellukseen.
Ari Kivihuhta

9 % testaajista ei suosittele (9 testaajaa)

avatar
Kaiutin on tyylikäs ja se sopii sisustukseen vaihdettavan kuvan ansiosta. Etupaneeli voisi tosin olla näyttö. Rakenne ja äänenlaatu vähintään hyvä. Säätömahdollisuuksia on kiitettävästi. Kaiuttimen hinta vain on todella korkea sen tarjoamaan äänenlaatuun ja puutteisiin nähden.
Mikko Ahlman
avatar
Voisin suositella, jos sisustus elementtinä tarvitsisi kaiuttimen, mutta 500euron hintaluokassa, en tavan tallaajalle, koska samaan hintaan saa parempaa ja Tv yhdistettävyys ei tue kuin uusimpia samsungin televisioita. Jos yhdistettävyys laajenee muihinkin televisioihin niin sitten voisin suositella
Ville Hassinen
avatar
Esteettisesti kaunis kaiutin, joka häviää äänenlaadussa. Kaiuttimen basso ei ole erityisen hyvä, mikä aiheuttaa haasteita äänikuvassa.
Robert Bentin

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä Samsung Nordic

Music Frame on kaiutin, jonka avulla voit ilmaista omaa tyyliäsi – räätälöi sitä omilla valokuvillasi tai taideteoksillasi niin, että ne sopivat huoneeseesi. Samalla saat nauttia kokonaisvaltaisesta äänentoistosta. Striimaa musiikkia älylaitteestasi. Koe yksinkertaisesta Dolby Atmos Music -kaiuttimesta lähtevä moniulotteinen surround-ääni. Nauti koko huoneen täyttävästä soundista.

 • Music Frame Design - Kaiuttimella on kehikkorakenne, jonka ansiosta laite voidaan mukauttaa makusi mukaiseksi ja sovittaa hienosti kotisi sisustukseen. Lisävarusteena julkaistaan valkoinen kehikko myöhemmin tänä vuonna.
 • Wide Sweet Spot - Nauti kokonaisvaltaisesta ja tasapainoisesta äänestä missä ikinä oletkin.
 • Wireless Music Streaming - Kuuntele musiikkia mobiililaitteeltasi erinomaisella äänenlaadulla, ilman kompromisseja.