Haku
Samsung Bespoke Jet AI

Tulokset

Samsung Bespoke Jet AI

Samsung Bespoke Jet™ AI on käynyt läpi tarkan arvioinnin, kun 72 pilottitestaajaa on jättänyt arvostelunsa tuotteesta. Minkälaisia kokemuksia testaajilla oli? Pilottitestaajia pyydettiin ostamaan pölynimuri ainutlaatuiseen alennushintaan, käyttämään sitä kotona ja kertomaan siitä rehellisiä mielipiteitä perheelle ja ystäville. Kokeilujakson aikana pilottitestaajat arvioivat pölynimurin suunnittelua, suorituskykyä ja toimintoja. Testin jälkeen jopa 94 % testaajista sanoi suosittelevansa tuotetta ystävilleen. Lue arvostelut alta sekä osoitteessa samsung.fi

 • 94% 72 testaajasta suosittelee Samsung Bespoke Jet AI VS28C9784QK/WA Samsung Bespoke Jet AI VS28C9784QK/WA
 • Tuote Samsung Bespoke Jet AI VS28C9784QK/WA
 • Toimeksiantaja Samsung Nordic
 • SVH 1 349 EUR
 • Sinun hintasi 675 EUR
 • Testaajien lukumäärä 72
 • Hakemusten lukumäärä 2 160
 • Testijakso elokuuta 2023

Testin tilasi Samsung Norden ja toteutti Smartson. Pilottitestaajat ostivat tuotteen alennettuun hintaan ja vastineeksi kirjoittivat siitä rehellisiä arvioita Smartsonille ja Samsungille.

Testaajien mielipiteitä - Samsung Bespoke Jet AI VS28C9784QK/WA

Bespoke Jet™ AI Samsungilta on läpäissyt tarkat testit Pohjoismaissa - joissa koko 72 testipilottia on nyt arvioinut tuotteen. Miten se tapahtui? Testipilotit kutsuttiin ostamaan tuote ainutlaatuisella testipilottihinnalla, käyttämään imuria omassa kodissaan ja jakamaan rehelliset mielipiteensä tuotteesta perheensä ja ystäviensä kanssa. Testijakson aikana he arvioivat tarkasti imurin suunnittelua, suorituskykyä ja ominaisuuksia. Koko 94% testipiloteista valitsi suositella tuotetta ystävilleen testin päättyessä. Lue heidän arvostelunsa alla ja osoitteessa samsung.fi.

Samsung Bespoke Jet AI - 2 Samsung Bespoke Jet AI - 3 Samsung Bespoke Jet AI -1

94 % käyttäjistä suosittelee (68 testaajaa)

avatar
Imuri on kevyt käyttää ja imuteho on riittävä. Paketissa tuli kaksi akkua, isompi ja pienempi. Pienempi akku riittää mainiosti 100m² imurointiin. Erityistä plussaa telakasts joka tyhjentää imurin säiliön.
Juhani Ruuti
avatar
Suositellisin imuria, koska se täytti kaikki odotukseni. Hinta on melko korkea, mutta muuten minulla ei ole mitään moitittavaa imurista. Koiratalouteen täydellinen valinta. Nopea ja helppo käyttää, tehokas!
Sannamari Lehto
avatar
Todella näppärä imuri robotti imurin kaveriksi korvaamaan perinteinen imuri. Helppo ja kätevä ottaa tyhjennys asemasta ja palauttaa siihen, näin on aina akku täynnä ja imuri tyhjennetty.
Juuso Tapper

6 % testaajista ei suosittele (4 testaajaa)

avatar
Itse imuri toimii moitteettomasti. Tyhjennysasema oli rikki saapuessaan, tästä ollut kuukauden vääntöä Samsungin kanssa. Huollosta ilmoittivat että varaosaa ei saatavilla varastossa eikä tehtaalla. Edelleen odottelen mitä tapahtuu, toivon että saan palautettua koko laitteen.
Mikael Hätinen
avatar
HInta-laatusuhde ei kohtaa.
Sanna Hiltunen
avatar
Hyvin muotoiltu tuote, jossa on hyvä imuteho ja erinomainen akunkesto. Liian kapeat suulakkeet aiheuttavat tarpeetonta vedon tunnetta lattialla. Tukiasema tekee kovaa melua, kun imuria ladataan ja tyhjennetään, ja siinä on pussi, joka on vaihdettava. Tuote on liian kallis kilpailijoihin verrattuna.
Pål Warnbrant

Tietoja yritykseltä Samsung Nordic

Koe, miten tehokasta siivous voi olla erittäin hyvällä imuvoimalla. AI Cleaning -tila tunnistaa ilmavirtauksen ja alustan vasteen ja optimoi automaattisesti asetukset kuten imuvoiman ja harjan nopeuden. Mukautettavan imuvoiman ansiosta akun kestoa voidaan pidentää jopa 14 % – peräti 100 minuuttia yhdessä akussa.

 • Jopa 280 W imukyky
 • AI Cleaning -tila
 • Päivitetty Clean Station

Lisää testejä yritykseltä Samsung Nordic

Lisää testejä