Haku
Samsung 98" Q80C QLED 4K Smart TV

Tulokset

Samsung 98" Q80C QLED 4K Smart TV

Etsitkö entistä parempaa tv-elämystä? Kesällä 2023 kutsuimme 10 pilottitestaajaa Ruotsista arvioimaan Samsung 98" Q80C QLED 4K Smart TV -älytelevision. Osa testaajista sai kotiinsa lisäksi ammattimaisen tv-asennuksen sekä soundbar-kaiuttimen. Tehtävänä oli arvioida televisio kiinnittäen huomiota erityisesti kuvan laatuun, toimintoihin, designiin ja helppokäyttöisyyteen. Testijakson päätyttyä kaikki osallistujat sanoivat, että suosittelisivat tuotetta ystävilleen.

  • 100% 10 testaajasta suosittelee Samsung 98
  • Tuote Samsung 98" Q80C QLED 4K Smart-TV (2023)
  • Toimeksiantaja Smartson Nordic
  • SVH 7 990 EUR
  • Testaajien lukumäärä 10
  • Hakemusten lukumäärä 268
  • Testijakso

Pilottitestaajan hintaan sisältyi Samsung 98" Q80C QLED 4K Smart TV, ja ensimmäiset 10 testaaja saivat kotiinsa myös soundbar-kaiuttimen ja tv-asennuksen. Tehtävään sisältyi television ostaminen alennettuun hintaan, paketin vastaanotto kotona, tuotteen käyttö sekä arvioiden kirjoittaminen eri sivustoille.

Testin tilasi Samsung Sweden, ja sen toteutti Smartsom. Pilottitestaajat saivat ostaa tuotteen alennettuun hintaan ja vastineeksi kirjoittivat siitä kokemuksiaan Smartsonin, Samsungin ja muille sivuistoille.

Testaajien mielipiteitä - Samsung 98" Q80C QLED 4K Smart-TV (2023)

Testilentäjien kokemukset Samsung 98" Q80C QLED 4K Smart TV:stä (2023) ovat positiivisia. Television suuri koko ja tarkka kuvanlaatu luovat vaikuttavan kotiteatterikokemuksen. Älykkäät ominaisuudet ja käyttöliittymä ovat käyttäjäystävällisiä ja saavat kiitosta. Testausjakson jälkeen kaikki pilottitestaajat suosittelevat televisiota. Parannusehdotuksissa jotkut testaajat vaativat muun muassa erillistä ONE-liitäntälaatikkoa helpottamaan liitäntöjä. Useiden kaapeleiden liittäminen voi olla vaikeaa, kun televisio on asennettu seinälle. Lisäksi jotkut testaavat toivoivat toisenlaista muotoilua keveään muoviseen kaukosäätimeen.

100 % käyttäjistä suosittelee (10 testaajaa)

avatar
Mahtaa katsoa televisiota kotona näin isolta ruudulta, uskomattoman hyvä laite. Jos etsit vaikuttavaa katselukokemusta, kannattaa harkita tätä.
CENNY FRANSSON
avatar
Huippuluokan kuva ja ääni, lisäksi yksinkertaiset ja älykkäät toiminnot ovat helppokäyttöisiä ja toimivat hyvin!
JACK SPIRA
avatar
Upea TV. Tällainen kuva näin lyhyeltä etäisyydeltä antaa ensimmäistä kertaa elokuvateatterimaisen tunteen. Kuvan laadusta on vain hyvää sanottavaa. Ainoa negatiivinen löytämäni asia on kaukosäädin ("halpa muovinen") ja yhden liitännän puute. Mutta kaiken kaikkiaan tästä tulee kodin uusi kokoontumispaikka.
KLAS DALBERG

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä Smartson Nordic

On hienoa, että olet kiinnostunut kokeilemaan Samsung 98" Q80C 4K QLED Smart TV:tä. Sen ohut muoto sulautuu kauniisti ympäristöön ja tarjoaa upean katseluelämyksen. Quantum Dot -teknologia Neural Quantum Processor 4K:lla ja 100% Color Volume tarjoaa uskomattomia kuvia, jotka paranevat entisestään Direct Full Arrayn ja Real Depth Enhancerin ansiosta tarjoten paremman kontrastin, kirkkauden ja syvyyden. Dolby Atmosin avulla voit uppoutua surround-ääneen, kun taas Smart Hub tarjoaa maailman viihdettä. Mitat 218x125x4,84 cm. Paino jalustan kanssa 65,8 kg. Paino ilman jalustaa 56,3 kg.

  • Supersulava muotoilu
  • Ohut profiili, joka sulautuu saumattomasti
  • Smart Hub - Kaikki suosikkisisältö yhdessä paikassa