Haku
Samsung 2018 QLED TV

Tulokset

Samsung 2018 QLED TV

Haluatko, että muukin kuin kuva ja ääni tekevät vaikutuksen? Samsung on nyt esitellyt upouuden 65-tuumaisen QLED Q9 -television. Kehittyneen teknologian ansiosta televisiosi sulautuu olohuoneeseen. Voit valita taustaksi luontokuvan, sään tai ajan! Pohjoismassa 40 henkilöä on saanut testata tätä televisiouutuutta ja arvostella sekä jakaa kokemuksiaan täällä.
 • 93% 30 testaajasta suosittelee Samsung 2018 QLED TV
 • Tuote Samsung 2018 QLED TV
 • Toimeksiantaja Samsung
 • OVH 3 999 EUR
 • Sinun hintasi 2 399 EUR
 • Testaajien lukumäärä 30
 • Hakemusten lukumäärä 248
 • Testijakso Touko - syyskuuta 2018

Testin järjesti Smartson. Testaajien tehtävänä on kokeilla tuotetta ja jakaa kokemuksensa ulkoisilla arvostelusivuilla, yhteisessä blogissa ja sosiaalisen median kanavien kautta. Testin jälkeen tuote arvioitiin lomakkeella ja sille muodostettiin suosituskerroin.

Testaajien mielipiteitä - Samsung 2018 QLED TV

Samsungin uutuus on saanut valtavasti kehuja testaajilta. Käyttökelpoiset hienoudet ja innovatiiviset toiminnot ovat tarjonneet uuden katseluelämyksen. Ääni saa enemmän kuin hyväksytyn, mutta testaajien mielestä suurimman wow-elämyksen saa aikaan television korkea kuvanlaatu, sillä värit, mustan sävyt, terävyys ja kirkkaus koetaan loistavan hyviksi. Suurin osa testaajista on samaa mieltä siitä, että tämä on yksinkertainen ja helppokäyttöinen televisio – asennuksesta käyttöön.

Samsung 2018 QLED TV image 1 Samsung 2018 QLED TV image 2 Samsung 2018 QLED TV image 3

93 % käyttäjistä suosittelee (28 testaajaa)

avatar

TV on helppo asentaa ja käyttää. OneConnectBox on kätevä, kun TV:hen tarvitsee liittää vain virtajohto. Kuvanlaatu on upea ja värit toistuvat tarkasti. Ääni toistuu myös laadukkaasti.

Satu Rainto
avatar

Suosittelen tätä televisiota ihan jokaiselle, koska se on mielestäni täydellinen. Se on suunniteltu niin pieteetillä, että kaltaiseni perfektionistikaan ei löydä siitä parannettavaa.

Toni Koskela
avatar

Tärkeintä televisiossa on huippuluokan kuva, ja tässä se on todella huippua. Käytettävyys on moitteetonta. Itselle piti vaihtaa takuuna paneeli pikselivikojen takia, ja se hoitui kivuttomasti.

Antti Kumpulainen

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä Samsung

Samsung 2018 QLED TV
Enää ei tarvitse kokoontua pienen ja huonolaatuisen kuvaruudun ääreen, eikä harmistua johtosotkuista. Samsung QLED TV antaa mahdollisuuden uppoutua suosikkiviihteeseesi. Syvät mustan sävyt, loistavat värit ja suuri kuvaruutu antavat mahdollisuuden nauttia todenmukaisesta kuvanlaadusta riippumatta huoneen valaistuksesta tai etäisyydestä televisioon. Se on enemmän kuin vain televisio.
 • Ei tyhjää mustaa kuvaruutua – Ambient Mode auttaa taikomaan suuren mustan kuvaruudun piiloon, kun et katsele televisiota. Televisio voi tällöin näyttää kaunista visuaalista sisältöä tai pitää sinut ajan tasalla säätiedoista.
 • Tarvitaan vain yksi johto – One Invisible Connection auttaa muuttamaan johtosotkut siistiksi asennukseksi. Läpinäkyvää johtoa tuskin huomaa seinältä ja sekä virta että liitännät ulkoisiin laitteisiin hoidetaan saman johdon kautta. 
 • Vuorokauden ajasta riippumatta – liiallinen auringonvalo tai huoneen pimeys eivät häiritse Samsung QLED TV:n katselua. Syvemmät mustan sävyt korostavat jokaista kuvan yksityiskohtaa, joten huoneen valaistus ei vaikuta katseluelämyksiin. 
MAGNUS NILSSON, Teknisk produktchef, Samsung
MAGNUS NILSSON

Teknisk produktchef, Samsung