Haku
Reissuja ja seikkailuja SF Kidsin kanssa

Tulokset

Reissuja ja seikkailuja SF Kidsin kanssa

Perheet ympäri Pohjoismaita ovat arvioineet SF Kidsin. He ovat keskittyneet arvioimaan offline-toiminnon, joka toimii loistavasti perhematkoilla tai kun internet-yhteys ei ole saatavilla. Enemmistö testaajista pitävät ja suosittelevat offline-toimintoa. Vaikka wifiä ei ole saatavilla, se ei estä lapsia katsomasta elokuvia reissun päällä.

  • 88% 235 testaajasta suosittelee Reissuja ja seikkailuja SF Kidsin kanssa
  • Tuote Reissuja ja seikkailuja SF Kidsin kanssa
  • Toimeksiantaja SF Kids
  • OVH 6,90 EUR
  • Testaajien lukumäärä 235
  • Hakemusten lukumäärä 1 185
  • Testijakso Lokakuuta 2019

Smartson toteuttaa testin ilman testaajille koituvia kuluja. Tehtävänä on luoda tili SF Kidsillä ja testata offline-toimintoa, sekä jakaa kokemukset sosiaalisessa mediassa ja Smartsonin testaajien blogissa. SF Kidsin valikoima ja offline-toiminto arvioidaan myös nettilomakkeen kautta ja palvelu saa suosituskertoimensa.

*Valitut testaajat saavat testata SF Kidsiä maksutta 3 kuukauden ajan. Suoritettua testin saatte lisäksi 3 kuukautta maksutta SF Kidsillä, jotta voitte katsoa elokuvia ja sarjoja koko talven!

Testaajien mielipiteitä - Reissuja ja seikkailuja SF Kidsin kanssa

506 testaajaa niin Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa ovat saaneet mahdollisuuden testata SF Kidsin palveluita arvioidakseen toimivuuden offline-tilassa. Monet ovat samaa mieltä siitä, että offline-toiminto helpottaa reissuja lasten kanssa, kun wifiä tai internet-yhteyttä ei ole saatavilla. He, jotka eivät suosittele palvelua, kokivat ongelmia yleisesti sovelluksen kanssa sekä tv:n ja sovelluksen välillä.

Reissuja ja seikkailuja SF Kidsin kanssa image 1 Reissuja ja seikkailuja SF Kidsin kanssa image 2 Reissuja ja seikkailuja SF Kidsin kanssa image 3

88 % käyttäjistä suosittelee (29 testaajaa)

avatar

Todella kätevä, kun voi tallentaa ohjelmia ja katsoa reissun päällä, silloinkin. Kun ei ole nettiä käytettävissä. Lisäksi todella monipuolinen tarjonta erillaisia lastenohjelmia.

Jaana Jouhten
avatar

Hyvä valikoima klassikoita ja uudempia ohjelmia ja elokuvia. Helppokäyttöinen!

Jonna Hussi
avatar

Paljon mielenkiintoisia ohjelmia, kaiken ikäisille muksuille.

Jessika Kela
avatar

Toimii huonosti ja käännökset suomenkielelle ovat todella surkeita. Vaatii vielä paljon kehitystyötä.

Miina Tuominen
avatar

Tv:n kautta ei voi katsoa ohjelmia.

Piia Eskola
avatar

Suppea sisältö.

Tiina Ruotsala

12 % testaajista ei suosittele (29 testaajaa)

avatar

Toimii huonosti ja käännökset suomenkielelle ovat todella surkeita. Vaatii vielä paljon kehitystyötä.

avatar

Tv:n kautta ei voi katsoa ohjelmia.

avatar

Suppea sisältö.

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä SF Kids

SF Kidsin kanssa voit katsoa jälleen elokuvia ja sarjoja omasta lapsuudestasi samalla kun lapset löytävät uusia suosikkeja. Me tarjoamme kaikkea Astrid Lindgrenin rakastetuista hahmoista aina uusiin tuttavuuksiin kuten Pipsa Possu ja Palomies Sami. Valikoimamme kasvaa jatkuvasti, ja viimeisimpänä olemme lisänneet jännittäviä ääni- ja e-kirjoja sekä Move It-formaatin, jota sinulla on nyt mahdollisuus päästä testaamaan! Me olemme utelias porukka ja odotamme innolla kuullaksemme mielipiteesi palvelustamme!

 

  • Turvallinen ympäristö suunniteltu lapsille
  • Laaja valikoima elokuvia, sarjoja, ääni- ja e-kirjoja
  • Katso offlinessa kaikilla laitteilla