Haku
Purina ONE

Tulokset

Purina ONE

Kissanomistajat ympäri Pohjoismaita ovat kolmen viikon testijaksossa arvioineet Purina ONE-kissanruoan. 90% suosittelevat sitä, sillä heidän kissansa rakastavat tätä ruokaa, ja he ovat huomanneet turkin parantunvan ja voinnin kohentuvana. 10% testaajaa pitävät tuotetta liian kalliina verrattuna siihen, mitä se antaa.

 • 90% 656 testaajasta suosittelee Purina One
 • Tuote Purina One
 • Toimeksiantaja Purina
 • OVH 6,20 SEK
 • Testaajien lukumäärä 656
 • Hakemusten lukumäärä 5 200
 • Testijakso Lokakuuta 2019

Smartson toteuttaa testin ilman testaajille koituvia kuluja. Tehtävänä on testata tuotetta ja jakaa kokemukset sosiaalisilla kanavilla. Testin jälkeen tuote arvioidaan lomakkeen kautta ja se saa suosituskertoimensa. Jos tulet valituksi, lähetämme sinulle kaksi Purina ONE tuotetta, jotka soveltuvat kissallesi. Tulette sitten kokeilemaan näitä tuotteita kolmen viikon ajan ja samalla päivittelette testin etenemisestä tämän ajanjakson ajan. 

Testaajien mielipiteitä - Purina One

Kolmen viikon ajan kissanomistajat niin Ruotsissa, Norjassa kuin Suomessa ovat testanneet Purina ONE-kissanruokaa ja sen jälkeen kertoneet, mitä heidän kissansa piti ruoasta. Me olimme myös kiinnostuneita kuulemaan, mikäli voinnissa, turkissa ja energiassa olisi tapahtunut muutosta. Testissä oli kaksi eri tuotetta, joista toinen oli steriloiduille kissoille ja toinen yli 7-vuotiaille seniorikissoille. Testaajat saivat kokeilla sitä tuotetta, mikä sopi parhaiten heidän kissalleen. 905 testaajaa ovat tyytyväisiä kissanruokaan ja kertovat, että heidän kissansa rakasti ruokaa. Jotkut jopa huomasivat parannusta energiatasossa, mikä on todella ilahduttavaa. Jäljelle jääneet kissat eivät olleet yhtä tyytyväisiä ruokaan. Osa heistä ei yksinkertaisesti pitänyt mausta, ja jotkut eivät huomanneet mitään muutoksia tapahtuvan, jonka myötä hintaa pidettiin liian korkeana. Osa kissoista koki huonovointisuutta ruoasta. Yleisesti voimme sanoa, että Purina ONE-kissanruoka sai positiivisen vastaanoton.

Purina ONE image 1 Purina ONE image 2 Purina ONE image 3

90 % käyttäjistä suosittelee (588 testaajaa)

avatar

Vanhalle kissarouvalleni ruoka maistui, koska oli mukavan pieniä paloja. Useissa kuivamuonissa on isoja paloja mutta tämä hakkaa ne kyllä mennen tullen.

Heini Aaltonen, kissa Romeo
avatar

Purina ONE-ruoka maistuu kissalle erinomaisesti, se ei halua syödä enää mitään muuta kuivaruokaa. Purina ONEa kun laittaa kuppiin niin se tyhjenee hetkessä. Pikkuisen on tullut lisää myös painoa kissalle. Kissa voi kaikin puolin hyvin.

Tuula Sorakari, kissa Tikru
avatar

Maistuvuus erinomainen jopa parempi kuin useimissa eläinkaupan ruuissa. Pöllön turkki on aina ollut pehmeä koska syötämme laadukasta kissan ruokaa, mutta Purinana kanssa turkki muuttui notkeammaksi. Pöllö vaikutti myös normaalia aktiivisemmalta.

Moona Liimatainen, kissa Mimi

10 % testaajista ei suosittele (68 testaajaa)

avatar

Meidän kissa söi kovin vähän kyseisiä raksuja, aluksi ne tuntuivat maistuvan mutta sen jälkeen ne jäivät kuppiin. Itsestä raksut näyttivät kovin kuivilta.

Henna Töyrylä, kissa Martti
avatar

Muille varmasti olisi ihan hyvä, mutta omalle kissalleni ruoka ei sopinut. Vaikka varovasti annoin pieniä määriä aluksi, sen maha meni joka kerta sekaisin. 

Silja Ritanen, kissa Elli
avatar

Ruoassa oli paljon vehnää. Kissa on täysin lihansyöjä, eikä se tarvitse viljoja mihinkään. Kissalle tuli ripuli ja sillä oli ilmavaivoja. En suosittele kenellekään kissalle.

Hanna Lehtonen, Kissa Mauri

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä Purina

Me Purinalla palamme halusta luoda eläimille ravintoa, joka auttaa heitä kehittymään aikuisiksi terveiksi eläimiksi. Monen vuoden aikana olemme kehittäneet tuotteitamme, jotka sopivat eri vaiheisiin kissasi elämässä. Siksi olemme kehittäneet Purina ONE-ruuan, joka täyttää kissasi ravinteelliset tarpeet, ja tämä resepti on olemassa kissasi kehitysvaiheille ja elämäntavalle. Edistynyt ja erityisesti kehitetty ravinto Purina Onella tarkoittaa, että sinä voit nähdä merkittävän eron kissasi terveydessä vain kolmessa viikossa.

 • Hyvä ruokahalu
 • Korkeampi energiataso ja elinvoimaisuus
 • Parempi ruansulatus
 • Terve iho, kiiltävä turkki ja kirkkaat silmät
Henrietta Nilsson, Head of Marketing, Purina Nordics
Henrietta Nilsson

Head of Marketing, Purina Nordics