Haku
Purina ONE (2022)

Tulokset

Purina ONE (2022)

Nyt on 360 kissaa testannut Purina ONE -kissanruokaa kolmen viikon ajan Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Omistajien tehtävänä on tarkkailla, mitä eroja kissojen ruokahalussa tai turkissa on aiempaan verrattuna, ja jakaa tuloksia kuvissa ja videoissa. Kaikkiaan 90% pilottitestaajista suosittelee Purina ONEa muille kissanomistajille.

  • 90% 360 testaajasta suosittelee Purina ONE
  • Tuote Purina ONE
  • Toimeksiantaja Purina ONE
  • Testaajien lukumäärä 360
  • Hakemusten lukumäärä 4 053
  • Testijakso Lokakuuta 2022

Testi tehtiin Purinan puolesta, eikä testaajille aiheutunut kustannuksia. Testaajien tehtävänä oli arvioida tuotteita ja jakaa kokemuksiaan Smartsonin kautta ja sosiaalisessa mediassa.

Testaajien mielipiteitä - Purina ONE

Testin jälkeen 90% suosittelee Purina ONE -kissanruokaa. Suurin osa testiin osallistuneista kissoista on pitänyt ruoasta ja syönyt hyvällä ruokahalulla. Ehdoton enemmistö kommenteista kertoo myös, että kissoilla on entistä kiiltävämpi ja pehmeämpi turkki. Testin jälkeen useat nirsot kissat ovat vaihtaneet Purina ONEen. Muutama kissa piti kuitenkin aiemmasta ruoastaan enemmän, ja jotkut kissat reagoivat ruokaan jollakin tavalla, kärsivät vatsavaivoista tai lopettivat testin ennenaikaisesti.

purina-one-3.jpg purina-one-2.jpg purina-one-1.jpg

90 % käyttäjistä suosittelee (323 testaajaa)

avatar
Maistuvasta, hyvältä tuoksuvaa ruokaa. Kissa tykkäsi ja söi aina kupin tyhjäksi. Mukavan pieniä nappuloita
Emilia Vähämartti
avatar
Kissalle hyvin maistuva ruoka. Ehkä liiankin hyvin, kuppia sai olla täyttämässä normaalia enemmän. Tuote sopi hyvin kissan vatsalle. Turkki on nyt aiempaa kiiltävämpo.
Sanna Ojander
avatar
Kissat tykkäsivär erittäin paljon tästä ruuasta
Lars-johan Karlström

10 % testaajista ei suosittele (37 testaajaa)

avatar
Valitettavasti ruoka sai kaikkien kissojen vatsat sekaisin ja oksentelu lisääntyi.
Emmi Hakolahti
avatar
Tuote sisältää viljoja, mitkä saa kissani vatsan sekaisin. Muutenkaan viljat eivät kuulu kissan ruokavalioon. Siksi en voi suositella tuotetta ja oman kissani vatsavaivat pahentuivat tästä.
Iida Munnila
avatar
Kissamme (3 kpl) kyllä söivät ja tykkäsivät raksuista, mutta valitettavasti heille tuli hilsettä jo parin päivän käytön jälkeen.
Hanne Strengell

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä Purina ONE

Hei! Hienoa, että sinä (ja kissasi) olette kiinnostuneita Purina ONEn tuotteista. Purina ONE® sisältää erityisiä ravintoaineita – esimerkiksi omega 3- ja 6-rasvahappoja sekä tarpeellisia vitamiineja ja mineraaleja – joilla on vaikutusta terveeseen ihoon ja kiiltävään turkkiin. Korkea antioksidanttitaso saa myös kissan silmät näyttämään selkeiltä ja kirkkailta. Meitä kiinnostaa nyt kovasti se, millaisia tuloksia saatte kolmen viikon haasteestamme. Pitääkö kissa ruoasta? Huomaatteko mitään eroa kissan turkissa, energiatasossa ja ruokahalussa?

  • Parempi energiataso ja elinvoimaisuus
  • Terveempi ruoansulatus verrattuna tuotteisiin, joissa ei ole sikuria
  • Terve iho, kiiltävä turkki, kirkkaat silmät