Haku
Purina Gourmet Soup

Tulokset

Purina Gourmet Soup

Onko kissasi todellinen hyvän ruoan asiantuntija? Nyt 240 kissanomistajaa on testauttanut lemmikeillään Purina Crystal Gourmet® Soup -liemen. Testin makuvaihtoehtoihin kuului kana sellaisenaan sekä kalalla höystettynä. Rullaa alas ja ota selvää kissojen testikokemuksista.

  • 92% 144 testaajasta suosittelee Purina Gourmet Soup
  • Tuote Purina Gourmet Soup
  • Toimeksiantaja Purina
  • OVH 1 EUR
  • Testaajien lukumäärä 144
  • Hakemusten lukumäärä 952
  • Testijakso Joulukuuta 2018 - tammikuuta 2019

Testaa ja kerro mielipiteesi Smartsonin blogissa ja sosiaalisessa mediassa. Testin jälkeen testaajat täyttävät arviointilomakkeen verkossa.

Smartsonin suorittamasta testistä ei aiheudu testaajille kuluja. Smartsonin kautta saat testata uusia tuotteita ja jakaa aitoja kokemuksia muiden kanssa. Tutustu mielellään kotisivuumme smartson.fi. Smartson perustettiin Tukholmassa, Ruotsissa vuonna 2000.

Testaajien mielipiteitä - Purina Gourmet Soup

Ylellinen jälkiruoka, kätevä välipala vai kevyempi pääruoka - kissaraatimme on nyt antanut tuomionsa Purina Gourmet Soupista. Monet emännistä ja isännistä yllättyivät positiivisesti nirsojen kissojensa reaktiosta uutuustuotteeseen. Liemi sai omistajien keskuudessa kiitosta nesteyttävästä ominaisuudestaan. Henkilöt, jotka eivät suosittelisi tuotetta perustelivat mielipidettään kissojensa makuaistilla - tuotteen maku ei yksinkertaisesti ollut puhutellut kissoja. Jotkut testiin osallistuneet kissat olivat nauttineet liemestä ja jättäneet kuppiin pelkät makupalat. Tuotepaketti koettiin epäkäytännöllisenä ja vaikeasti tyhjennettävänä. Kaiken kaikkiaan 132 testaajaa suosittelisi tuotetta kissaystävilleen.

Purina Gourmet Soup image 1 Purina Gourmet Soup image 2 Purina Gourmet Soup image 3

92 % käyttäjistä suosittelee (132 testaajaa)

avatar

Se kastike on niin herkullinen ja maistuva. Se lipitetään aina ensin ja sitten vasta palat. On kissamme suurin herkku. Aina osottaa koska saa herkkukeittoa. Kissa on todella nirso, ei maistu yksikään eläinkaupan pehmeä ruoka merkki jättää koskematta. Vain Gourmet kelpaa.

Riikka Seurujärvi
avatar

Erittäin maistuva kaikille kissoille joka pääasia kun kissat luonnostaan hiukan nirsoilevat. Hyvin sopiva pussikoko kerta-annokseksi kaikille kissoille kerran päivässä annettavaksi "väliruoaksi" täysravintojen oheen. Helppokäyttöinen.

Mariia Henttinen
avatar

Ruoka näytti tosi hyvältä. Tuoksu oli miellyttävä. Selvästi laadukas ruoka. Kissani söi ruokaa tosi innolla ja söi lautasen tyhjäksi ja vaati jopa lisää. Selvästi nautti ruuasta tosi paljon. Kun näki pussin innostui heti, koska tiesi saavansa herkullista ruokaa.

Tiina Kulmala

8 % testaajista ei suosittele (12 testaajaa)

avatar

On hankala sanoa suosittelisinko vai en. Annos on hankala saada pussista ulos. Kissalleni kuitenkin annos maistui, niin tavallisena ruoka-aikana kuin ylimääräisenä herkkuna. Olisi maistunut koirallekin, jos olisi annettu. Tuote tuskin on edullisimmasta päästä ja ravintosisältö jäi mysteeriksi.

Terhi Välke
avatar

En välttämättä suosittelisi sen perusteella, että omat kissani eivät siitä pitäneet. Ihmettelin myös, että kissanruoassa on niin paljon nestettä ja että siinä on porkkanaa. Itse liha vaikuttaa laadukkaalta.

Heli Seppälä
avatar

Tuote maistui ihan hyvin kissoille. Ainut huonopuoli on pussien pienessä koossa. Kissat olisi halunnu sitä lisää.

Eeva Sarkala

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä Purina

Hei kaikki uteliaat kissanomistajat! Olemme niin ylpeitä Purina Crystal Gourmet Soup -tuotteestamme, joka tarjoaa laajan valikoiman liemivaihtoehtoja hemmottelemaan kissojen hienostuneita makuaisteja. Laadukkaat ainesosat on valikoitu huolellisesti pystyäksemme tarjoamaan herkullisen makuelämyksen, joka saa kissasi kehräämään.

  • Vaihtelua kissasi ruokavalioon ja ravitsemukseen
  • Herkullinen maku
  • Lisähemmottelua kissasi arkipäivään
Marie Wallenrodd, Nordic Region Group Brand Manager Cat, Purina
Marie Wallenrodd

Nordic Region Group Brand Manager Cat, Purina