Haku
Piltti Hedelmää

Tulokset

Piltti Hedelmää

Nyt 178 testaajaa ovat antaneet arviointinsa Piltti Hedelmää Päärynäinen ja Mansikkainen -välipalapusseista. Ne ovat vanhempien mielestä hyvin käytännöllisiä, annospusseihin pakattuja välipaloja, jotka eivät sisällä lainkaan lisättyä sokeria. Tästä voit lukea testaajien lopputuloksen.

 

  • 98% 178 testaajasta suosittelee Piltti Hedelmää
  • Tuote Piltti Hedelmää
  • Toimeksiantaja Piltti
  • OVH 1,30 EUR
  • Testaajien lukumäärä 178
  • Hakemusten lukumäärä 1 718
  • Testijakso Elo - lokakuuta 2016

Testaa ja kerro mielipiteesi Smartsonin blogissa ja sosiaalisessa mediassa. Testin jälkeen testaajat täyttävät arviointilomakkeen verkossa.

Smartsonin suorittamasta testistä ei aiheudu testaajille kuluja. Smartsonin kautta saat testata uusia tuotteita ja jakaa aitoja kokemuksia muiden kanssa. Tutustu mielellään kotisivuumme smartson.fi. Smartson perustettiin Tukholmassa, Ruotsissa vuonna 2000.

Testaajien mielipiteitä - Piltti Hedelmää

Molemmat Piltti Hedelmää -maut saivat erittäin hyvän vastaanoton testaajilta – niin lapsilta kuin heidän vanhemmiltaankin. Puristettavien pussien suurin etu on pakkaus, joka on vanhempien mielestä erittäin käytännöllinen. Hyvä ottaa mukaan muun muassa retkelle ja aina liikkeellä ollessa. Useat testaajat ovat tyytyväisiä siihen, että sisältö koostuu vain hedelmästä. Ne, jotka eivät suosittele tuotetta, toivoisivat Piltti Hedelmää -tuotteen olevan ekologinen.

Piltti Hedelmää image 1 Piltti Hedelmää image 2 Piltti Hedelmää image 3

98 % käyttäjistä suosittelee (174 testaajaa)

avatar

Erittäin kätevä ottaa esim automatkalle mukaan. Lapsi pystyy syömään sotkematta.

Linda Warpenius
avatar

Hyvänmakuinen ja kätevä välipala esimerkiksi harrastuksissa, puistossa tai kauppareissuilla. Jo 9 kuukauden ikäinen osaa syödä soseen välipalapussista omatoimisesti.

Anne-Maria Lakka
avatar

Tuote on helppo ottaa mukaan mihin vaan. Se on edullinen, kevyt kantaa, ei tarvitse lusikkaa, lapsen helppo ja siisti syödä ja kaiken lisäksi 100%hedelmää ilman lisättyä sokeria.

Mari Laaksonen

2 % testaajista ei suosittele (4 testaajaa)

avatar

Riippuu vauvasta. Joillekin sopii, joillekin enempi sotkemista kuin syömistä.

Katriina Saransaari
avatar

Ei ole luomua, tuotteen sisältönä paljon banaania ja omenaa. Ostan hedelmäsmoothieta, jotta voisin antaa lapselleni makuina niitä hedelmiä, joita ei helposti tuoreina saa. Lisäksi hinta korkeampi kuin vastaava tuote tehty 100% nimikkohedelmästä ja luomua - näin ainakin meidän lähikaupassa.

Tiia Popovic
avatar

Kilpailevat tuotteet ovat parempia, mm. siksi koska one luomua.

Mervi Rantsi

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä Piltti

Piltti Hedelmää

Hienoa, että haluat olla mukana testaamassa välipalapussejamme! Piltti Hedelmää -välipalat sisältävät 100 % hedelmää, eikä niihin ole lisätty sokeria*. Helpot annospussit on kätevä ottaa mukaan reissuun tai tarjota maukkaana jälkiruokana.  

  • 100 % hedelmää
  • Ei lisättyä sokeria*
  • Helppo ottaa mukaan 

* Sisältää luontaisesti sokereita.

Ulla Gondolf, Ravitsemusfysiologi Erikoisalana lapset, fil. Tri, Piltti
Ulla Gondolf

Ravitsemusfysiologi Erikoisalana lapset, fil. Tri, Piltti

Lisää testejä yritykseltä Piltti

Lisää testejä