Haku
Moto G7 Plus

Tulokset

Moto G7 Plus

Etsitkö uutta puhelinta? Nyt 46 testaajaa ovat testanneet juuri lanseerattua Moto G7 Plus puhelinta, katso heidän mietteensä niin kameran laadusta, akunkestosta ja suorituskyvystä täältä!

 • 100% 46 testaajasta suosittelee Moto G7 Plus
 • Tuote Moto G7 Plus
 • Toimeksiantaja Motorola
 • Testaajien lukumäärä 46
 • Hakemusten lukumäärä 773
 • Testijakso Helmi - huhtikuuta 2019

Smartson toteuttaa testin. Tehtävään kuuluu tuotteen ostaminen ja testaaminen, sekä testikokemuksen jakaminen videoklippien ja arvosteluiden merkeissä. Testin jälkeen tuote arvioidaan ja se saa yhteenvedetyn arvosanan testaajilta, jotka osallistuivat testiin. Kuvat, videot ja sisältö jotka jaetaan testijakson aikana saatetaan jakaa myös Motorolan digitaalikanavien käyttöön sekä mainontaan.

Testaajien mielipiteitä - Moto G7 Plus

Saimme testiporukalta positiivista palautetta ja he kehuvat Motorolan uutta Moto G7 Plus älypuhelinta. Kokonaiset 100% testaajista suosittelevat tuotetta. Testaajat tuovat esiin ominaisuuksia kuten kameran, sormenjälkitunnistimen sekä pitkän akunkeston yhdessä TurboPower™-laturin kanssa. Lisäksi puhelin koettiin olevan hintansa arvoinen vaihtoehto, joka ei tee kompromisseja toimintojen, suorituskyvyn tai tuntuman suhteen. Muutamat mainitsevat, että ääni tuntuu hieman kaikuvalta, mutta kaiken kaikkiaan Moto G7 Plus saa peukut ylös!

Moto G7 Plus image 1 Moto G7 Plus image 2 Moto G7 Plus image 3

100 % käyttäjistä suosittelee (46 testaajaa)

avatar

Kyseisessä hintaluokassa peruspuhelimeksi erittäin hyvä puhelin. Kameroilla saa tosi hyviä kuvia ja videoita. Turbolataus hieno ominaisuus, saa hetkessä koko päiväksi virtaa. Ääntä lähtee hyvin!!

Kristo Roos
avatar

Suosittelen ostamaan laitteen, jos haluat huipun kameran kuvanvakauksineen ja nopean latauksen. Äänentoisto on erinomainen vrt. muihin puhelinmalleihin, joita on ollut käytössä. Laatu luuri!

Risto Honkamäki
avatar

Erittäin hyvin toimiva kokonaisuus. Käytössä ei mitään ongelmia ilmaantunut. Hyvä akunkesto, mahtavat kamerat, laatua koko rahalla. Paras puhelin mitä olen koskaan omistanut.

Arto Koskela

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä Motorola

Mahtavaa, että olet kiinnostunut testaamaan meidän uutta Moto G7 Plus- älypuhelinta! Moto G7 Plus on uusin lisäys Motorola-perheeseen ja se on varustettu tuplakamerasysteemillä ja optisella kuvanvakaimella (OIS), jotka tuottavat uskomattomia kuvia koska vaan kaikissa valaistuksissa. Koe tämä kaikki 6.2 tuuman Full HD+ Max Vision- näytöllä yhdessä vettähylkivän suunnittelun kanssa. Tämän ohella pakettiin kuuluu myös silikonikuori sekä 27W TurboPower™-laturi, joka antaa 12 tunnin akunkeston vain 15 minuutissa. Toivottavasti sinä haluat olla yksi testaajista ja jaat mielipiteesi meidän kanssamme!

 • 16 MP OIS kamerasysteemi
 • Koko päivän kestävä akku ja TurboPower™ - lataus
 • 6.2 - tuuman Full HD+ Max Vision- näyttö
 • Dolby Audio ™ stereokaiutin
 • 4 GB muisti + 64 GB tallenustila
JOAKIM LILJEDAHL, Head of Marketing Nordic, Motorola
JOAKIM LILJEDAHL

Head of Marketing Nordic, Motorola