Haku
Laufenn G FIT EQ

Tulokset

Laufenn G FIT EQ

Etsitkö itsellesi hintansa arvoisia kesärenkaita? Vuoden 2018 syksyllä 22 innokasta kuluttajaa Ruotsista ja Suomesta saivat kokea vauhdikkaita hetkiä Tukholman lähistöllä Trosta Parkissa. Laufenn G FIT EQ:n kesärenkaita testattiin radalla erilaisissa tilanteissa. Osallistujat pääsivät kertomaan oman mielipiteensä ja kokemuksensa renkaista. Alla voit tutustua tuloksiin tarkemmin sekä katsoa videon, joka tiivistää testin ja arvostelut.

  • 100% 22 testaajasta suosittelee Laufenn G FIT EQ
  • Tuote Laufenn G FIT EQ
  • Toimeksiantaja Laufenn
  • Testaajien lukumäärä 22
  • Hakemusten lukumäärä 1 697
  • Testijakso Lokakuuta 2018 - maaliskuuta 2019

Testiin osallistui 22 henkilöä Suomesta ja Ruotsista, ja heidän tehtävänään oli testata radalla yhtä mallia markkinoiden kesärenkaista keskihintaluokassa. Testi järjestettiin lauantaina 20.10.2018 Trosta Parkissa Arlandan lentokentän lähettyvillä Tukholmassa. Renkaita testattiin erilaisissa olosuhteissa, niin märällä kuin kuivalla alustalla. Testaajat saivat ohjausta jokaisessa tilanteessa ja antoivat arvosanansa, kun testit oli suoritettu.

Testaajien mielipiteitä - Laufenn G FIT EQ

Vietettyään kokonaisen päivän Trosta Parkissa testaajat ovat yksimielisen vaikuttuneita Laufenn G FIT EQ:n suorituskyvystä. Renkaita pidettiin hyvän tuntuisina, ja 100 % osallistujista vastasi kokevansa renkaat turvallisiksi märällä alustalla. Useat osallistujat kertoivat, että Laufennin rengassarja ylitti odotukset tässä hintaluokassa, koskien muun muassa lyhyttä jarrutusmatkaa eri sääolosuhteissa. Yhteenvetona 8 osallistujaa 10:stä (82 %) piti näitä kesärenkaita hintansa arvoisina, ja 100 % osallistujista vastasi, että he suosittelisivat renkaita ystävälleen. Katso arvosteluja alta.

Tietoja yritykseltä Laufenn

Olemme iloisia loistavasta palautteesta, jonka saimme Laufenn G FIT EQ kesärengastestissä. 100 % testaajista suositteli rengasta. Rengas antaa paremman hallinnan, lisää polttoainetehokkuutta ja takaa varman jarrutuksen. Tämä vahvistui myös testipaneelissa, sillä jokainen osallistuja koki, että tämä on turvallinen rengas. Voit katsella testituloksia yllä olevalta videolta.

  • Hintansa arvoinen suorituskykyinen rengas; parempi hallittavuus, korkea polttoainetehokkuus ja luotettava jarrutus märällä alustalla
  • Renkaan kestävä kulutuspinta takaa varman ajon alusta loppuun
  • Hiljaista ja sujuvaa ajamista kaikissa sääolosuhteissa
Christine Silfversparre, Nordic Marketing Director, Laufenn
Christine Silfversparre

Nordic Marketing Director, Laufenn