Haku
L'Oréal Revitalift & Age Perfect

Tulokset

L'Oréal Revitalift & Age Perfect

Testaajat eri puolilla Pohjoismaita ovat kokeilleet L’Oréalin seerumia ja päivävoidetta. Heillä oli mahdollisuus kokeilla joko Revitalift Laser Day Cream -voidetta tai kaksi tuotetta sisältävää pakettia – Revitalift Filler Hyaluroni Acid Serum ja Revitalift Laser Pure Retinol Serum tai, toisena vaihtoehtona, Age Perfect Rosy Oil-Serum ja Age Perfect Midnight Serum. Testaajien tehtävänä oli kirjoittaa rehellisiä arvosteluja tuotteista – tutustu niihin osoitteessa Sokos.fi.

  • Tuote L'Oréal Revitalift & Age Perfect
  • Toimeksiantaja L'Oréal Paris
  • Testaajien lukumäärä 90
  • Hakemusten lukumäärä 564
  • Testijakso Elokuuta 2022

Setti 1

Age Perfect Cell Renewal Midnight Serum
OVH: 29 EUR

Age Perfect Golden Age Rosy Oil-Serum
OVH: 29 EUR

Setti 2

Revitalift Filler 1,5% Hyaluronic Acid Serum
OVH: 23 EUR

Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum
OVH: 23,90 EUR

Setti 3

Revitalift Laser Day Cream
OVH: 25 EUR

Retinolin, tunnetaan myös A-vitamiinina, käyttöä koskevaa tietoa: Jos et ole käyttänyt retinolia aiemmin, tuotettu tulee käyttää 1–2 kertaa viikossa ensimmäisen viikon aikana. Ensimmäisen viikon jälkeen tuotteen käyttötiheyttä voidaan asteittan lisätä jokailtaiseksi, jos ihosi ei reagoi siihen negatiivisesti. Käytä aina retinolin jälkeen kosteuttavaa voidetta ja vältä silmänympärysihoa. Retinolia käyttäessäsi suojaa iho auringolta päivittäin.

L’Oréalin tuotetestauksen suorittaa Smartson. Tuotetestaus on testaajille maksuton. Tehtävänä on arvioida tuotteita ja kirjoittaa arvostelu Smartsonin kautta.

Tietoja yritykseltä L'Oréal Paris

L'Oréal Revitalift Age Perfect

Iho vastaanottaa ravinteita eri tavoin päivisin ja öisin. Revitalift ja Age Perfect -sarjojen seerumit ja voiteet ravitsevat ihoa parhaiten vaikuttavalla tavalla. Tuotteet on myös räätälöity soveltumaan eri ikäryhmien iholle.

  • Setti 1: Age Perfect Rosy Oil-Serum on kehitetty kosteuttamaan ikääntyvää ihoa. Age Perfect Midnight Serum on heleyttävä yöseerumi, joka sisältää yhdistelmän neohesperidiiniä ja E-vitamiinia. Se suojelee ihoa vapaita radikaaleja vastaan ja antaa iholle elinvoimaisuutta yön aikana. Sopii 45–60-vuotiaille.
  • Setti 2: Revitalift Hyaluronic Acid Serum palauttaa ihon  kosteustasapainon ja tekee ihosta nuorekkaamman näköisen. Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum on tehokas ratkaisu ikääntymisen merkkejä ja ryppyjä vastaan. Sopii 25–35-vuotiaille.
  • Setti 3: Revitalift Laser Day Cream sisältää pilkottua hyaluronihappoa. Pienempi molekyylirakenne auttaa vähentämään ryppyjä. Sopii 40–50-vuotiaille.