Haku
Jaybird X4

Tulokset

Jaybird X4

Nämä kuulokkeet on suunniteltu seikkailuun! Huimat 100 pohjoismaista testaajaa haastoi Jaybird X4 -kuulokkeiden ominaisuudet äärirajoilleen. Kuulokkeet ovat veden- ja hienkestävät sekä omaavat istuvuutta ja paikallaan pysymistä edistävät vaihdettavat osat. Musiikkia ohjataan Spotifyhyn yhdistetyn Jaybird-sovelluksen avulla. Rullaa alas ja ota selvää testihenkilöiden mielipiteistä!

 • 96% 84 testaajasta suosittelee Jaybird X4
 • Tuote Jaybird X4
 • Toimeksiantaja Jaybird
 • OVH 139 EUR
 • Sinun hintasi 64 EUR
 • Testaajien lukumäärä 84
 • Hakemusten lukumäärä 430
 • Testijakso Marras - joulukuuta 2018

Jaybirdin toimeksiannon mukaisesti testin suoritti Smartson. Testiin osallistuneiden henkilöiden tehtävänä oli ostaa tuote, kokeilla sen ominaisuuksia sekä jakaa käyttäjäkokemuksiaan sosiaalisessa mediassa ja testihenkilöiden yhteisessä blogissa. Testin jälkeen tuote arvosteltiin lomakkeen avulla ja sille annettiin arvosteluihin perustuva Smartsonin suosituskerroin.

Testaajien mielipiteitä - Jaybird X4

Jaybird X4-kuulokkeet pääsivät testihenkilöiden mukana salille ja lenkkipolulle - ja vakuuttivat ominaisuuksillaan huikeat 96% testaajistamme. Kuulokkeet saivat kiitosta erinomaisesta äänenlaadustaan sekä istuvuudestaan. Toisaalta kuulokkeisiin olisi toivottu USB-laturia nykyisen Pogo-liittimen sijaan. Lisäksi testaajat kehuivat kuulokkeiden paikallaanpysyvyyttä treenin aikana sekä veden- ja hienkestävyyttä (IPX7).

Jaybird X4 image 1 Jaybird X4 image 2 Jaybird X4 image 3

96 % käyttäjistä suosittelee (81 testaajaa)

avatar

Istuvuuden kanssa piti hieman hakea sopivia kuulokkeita, mutta kun löytyi niin pysyy kyllä hyvin paikallaan. Äänenlaatu erinomainen, vaikkei toki alimmat bassonäänet niin hyvin kuulu kuten kuulokkeissa ei yleensäkään. Plussaa vedenkestävyydestä. Kaiken kaikkiaan hintansa veroiset.
Meri

Meri
avatar

Kuulokkeissa on hyvä äänentoisto ja pienellä vaivalla istuvuuden sai muokattua niin, että napit pysyvät päässä erinomaisesti. Ehdoton ekstrapiste tulee vedenpitävyydestä, kaikkiaan erittäin suositeltavat kuulokkeet liikuntaa harrastavalle.

Tuomo
avatar

Kerrankin kuulokkeet jotka pysyy korvissa kovassakin menossa! Ei tarvitse varoa kuulokkeisiin koskemista märillä käsillä tai varoa hikoilemista. Iso plussa akun kestosta ja taajuuksien manuaalisesta säätömahdollisuuksista.
Jonna

Jonna

4 % testaajista ei suosittele (3 testaajaa)

avatar

En pysty suosittelemaan kuulokkeita latauskaapelin takia. Jo nyt kotona on useimmilla micro-,mini-usb, thunderbolt, usb-c ja muutama muu latausjohto. Hukkasin juuri oman latausjohtoni ja kuulokkeet on käyttökelvottomat siihen saakka että löydän johdon tai ostan uuden.
Antti

Antti

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä Jaybird

X4-kuulokkeet ovat kehittyneempi versio palkituista X-sarjaan kuuluvista X3-kuulokkeista. Kuulokkeet on suunniteltu seikkailijoiden ja ulkoilmaihmisten tarpeisiin. Kovat kumityynyt on nyt korvattu pehmeämillä silikonityynyillä ja evillä, jotka takaavat istuvuuden hienosäädön ja paikallan pysyvyyden. Kuulokkeiden ominaisuuksiin kuuluu hien- ja vedenkestävyys (IPX7) sekä 8 tunnin akun kestävyys. Kuulokkeet ovat yhdistettävissä älypuhelimiin, älykelloihin sekä muihin Bluetoothin omaaviin laitteisiin - sekä Android että iOS käyttöjärjestelmissä. Tämän lisäksi sovelluksen sisältämän taajuuskorjaimen ansiosta pystyt mukauttamaan äänen juuri omien toiveidesi mukaiseksi.

 • Hien- ja vedenkestävä (IPX7)
 • 8 tunnin toistoaika
 • Mukautettava äänet applikaatiolla
John Svärling, Marketing Manager Nordics, Jaybird
John Svärling

Marketing Manager Nordics, Jaybird