Haku
Jaybird RUN XT

Tulokset

Jaybird RUN XT

Nyt 160 reipasta testaajaa Pohjoismaissa ovat saaneet kokeilla Jaybird RUN XT kuulokkeita. Nämä kuulokkeet ovat langattomat, niissä on hien- ja vedenkestävä design sekä 12 tunnin akunkesto. Katso alapuolelta, mitä testaajat pitivät tuotteesta!

 • 87% 160 testaajasta suosittelee Jaybird RUN XT
 • Tuote Jaybird RUN XT
 • Toimeksiantaja Jaybird
 • OVH 189 EUR
 • Sinun hintasi 94 EUR
 • Testaajien lukumäärä 160
 • Hakemusten lukumäärä 578
 • Testijakso Helmi - huhtikuuta 2019

Jaybirdin toimeksiannon mukaisesti testin suorittaa Smartson. Tehtävänäsi on ostaa ja kokeilla tuotetta sekä jakaa kokemuksesi testihenkilöiden yhteiseen blogiin ja sosiaaliseen mediaan. Testin jälkeen tuote arvioidaan lomakkeen avulla ja sille annetaan arvioiden perusteella Smartsonin suositusmerkintä.

Testaajien mielipiteitä - Jaybird RUN XT

Tässä meidän Jaybird RUN XT- testijakson aikana on juostu ennennäkemättömällä tavalla - testaajista muodostui yksimielinen porukka, jonka mielestä kuulokkeet pysyvät hyvin korvissa ja niistä lähtee hyvä ääni. Lisäksi se, että ne ovat langattomat, antaa todellakin peukut ylös. Muutamia haittapuolia joita mainittiin, olivat muutamien testaajien mukaan äänenlaatu, sekä bluetooth-yhdistäminen tuntui hataralta, sillä se joissain tapauksissa menetti yhteyden puheluiden yhteydessä.

Jaybird RUN XT image 1 Jaybird RUN XT image 2 Jaybird RUN XT image 3

87 % käyttäjistä suosittelee (139 testaajaa)

avatar

Loistava istuvuus ja akun kesto. Äänenlaatu erinomainen ja helposti muokattavissa omien mieltymysten mukaiseksi.

Päivi Kuivasniemi
avatar

Ehdottomasti parhaat urheiluun tarkoitetut kuulokkeet, joita olen testannut!
Yllätyin positiivisesti, miten hyvin Jaybird RUN XT:t pysyivät korvissa, jopa hikisessä treenissä tai ulkona kovassa vauhdissa tuulessa! Äänenlaatu on lähes yhtä hyvä kuin arkikäytössä olevissa Marshall-kuulokkeissani.

Ida Sten
avatar

Suosittelen lämpimästi, sillä odotukset täyttyivät. Äänenlaatu ja istuvuus yllätti positiivisesti.

Lauri Häme

13 % testaajista ei suosittele (21 testaajaa)

avatar

Hintaansa nähden kuulokkeissa on aika paljon ongelmia. Istuvuus korvaan on huono Äänenlaatu on pettymys. Kustomoitu asetus katoaa äpissä. Puhelin yhdistää kuulokkeisiin, vaikka olen laittanut ne pois päältä. Latauskotelo on huonosti suunniteltu, ei pysy pystyssä ja napit istuvat siihen huonosti.

Jaakko Luode
avatar

Hyvän istuvuuden löytämisessä haasteita, ehkä siihen vaaditaan enemmän testikertoja. Hinta on mielestäni turhan kova, en näe kuulonkeissa niin suurta eroa muihin vastaaviin mutta paljon halvempiin.

Marjo Rintala
avatar

Kaikista mahdollisuuksista huolimatta en ole saanut kuulekkeita istumaan hyvin. Ei voi käyttää huolettomasti ja asennon korjailu tarpeen vähän väliä. Äänenlaatu on kohtalainen, mutta tämän arvoiselle tuotteelta odottaisi ehkä enemmän. Kotelo on hyvä lataavan ominaisuuden vuoksi. Jaybird apps ok.

Juha HolmaJuha Holma

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä Jaybird

Jaybird RUN XT

Koe RUN XT! Uutuuskuulokkeemme omaavat huikean suorituskyvyn, langattoman liitännän sekä erinomaisen istuvuuden yhdistettynä korkelaatuiseen äänentoistoon. Veden- ja hienkestävä suunnittelu on luotu rajojaan rikkoville aktiivijuoksioille. 4 tunnin toistoaika sekä 8 tunnin latauskuori mahdollistaa kuulokkeiden sopivuuden myös pidemmille juoksumatkoille. Pikalataus-ominaisuus antaa tunnin toistoajan vain 5 minuutin latauksella - jotta et koskaan joutuisi juoksemaan musiikitta.

 • 12 tunnin toistoaika
 • Hien- ja vedenpitävyys
 • Suunniteltu aktiivitreenaajille
John Svärling, Marketing Manager Nordics, Jaybird
John Svärling

Marketing Manager Nordics, Jaybird