Haku
Instrumentarium iWear Harmony

Tulokset

Instrumentarium iWear Harmony

Joulukuussa 550 testaajaa saivat mahdollisuuden arvioida kertakäyttöiset Instrumentarium iWear Harmony -piilolinssit. He olivat niihin erittäin tyytyväisiä. 91 prosenttia testaajista suosittelisi niitä ystävälle. Lisäksi Instrumentarium sai hyvät arvosanat tutkimuksen toteuttamisesta.

  • 91% 322 testaajasta suosittelee Instrumentarium iWear Harmony
  • Tuote Instrumentarium iWear Harmony
  • Toimeksiantaja Instrumentarium
  • OVH 38 EUR
  • Testaajien lukumäärä 322
  • Hakemusten lukumäärä 3 117
  • Testijakso Marraskuuta 2016 - syyskuuta 2017

Testaa ja kerro mielipiteesi iWear Harmony -piilolinssistä Smartsonin blogissa ja sosiaalisessa mediassa. Testin jälkeen annat palautetta täyttämällä arviointilomakkeen verkossa. Testaajana saat veloituksetta kokeiluun 10 paria iWear Harmony –kertakäyttölinssejä sekä piilolinssinäöntarkastuksen (arvo 30 €). Lisäksi olet oikeutettu erikoistarjoukseen.

Testaajien mielipiteitä - Instrumentarium iWear Harmony

Testaajat saivat tehtäväkseen varata Instrumentariumilta piilolinssien sovituksen ja kokeilla kertakäyttöisiä iWear Harmony -piilolinssejä 10 päivää. Arvioiden mukaan testaajat olivat erittäin tyytyväisiä käyttömukavuuteen ja optikoiden toimintaan. Testaajat olivat tyytyväisiä siihen, että iWear Harmony -piilolinssit eivät juuri tunnu silmissä, koska ne hengittävät eivätkä kuivata silmiä. Monien mielestä nämä piilolinssit on helppo asettaa silmiin. Testaajat, jotka eivät suositelleet, olivat sitä mieltä, että silmät kuivuvat nopeasti. Joidenkin oli hankala saada piilolinssejä pois silmistä. Joidenkin mielestä hinta on korkea.

Instrumentarium iWear Harmony image 1 Instrumentarium iWear Harmony image 2 Instrumentarium iWear Harmony image 3

91 % käyttäjistä suosittelee (292 testaajaa)

avatar

Niin mukavat silmissä! Nämä ovat kuin mukavat olohousut jotka vaihdetaan jalkaan kotiin tultaessa. Käytin silmälasejani vähemmän testin aikana kuin vuosiin!

Laura Ziia
avatar

Olen käyttänyt varmaan kaikkia linssejä joita markkinoilta löytyy ja nämä olivat taas sieltä parhaasta päästä. Mukavat silmissä, helpot laittaa ja pitkänkin päivän jälkeen eivät aiheuttaneet ongelmia.

Noora Hautapaakkanen
avatar

Huiput! Helpot laittaa ja ottaa pois. Todella kevyet eikä silmät väsyneet yhtään pitkänkään päivän aikana. Mielettömän hyvä kokemus, en tiennyt, että piilarit voivat tuntua näin hyviltä!

Maija Hirvilammi

9 % testaajista ei suosittele (30 testaajaa)

avatar

Linssit oli kohtalaisen vaikea saada pois silmästä, vaikka ne eivät kuivuneet silmään. Lisäksi ne eivät asettuneet kunnolla ja käytössä esiintyi lievää epämukavuutta.

Elisabeth Packalén
avatar

Linssit eivät ole suinkaan huonot, mutta mielestäni edullisemmat vaihtoehdot ovat yhtä hyviä/jopa parempia kosteuden osalta.

Mira Mutru
avatar

Minulla on kuivat silmät, enkä pystynyt pitämään linssejä silmissä kauan ilman, että silmät kuivuivat, vaikka käytin silmätippoja. Melkein puolet linsseistä olivat myös nurinpäin kun avasi pakkauksen.

Erica Hedkrok

Tietoja yritykseltä Instrumentarium

Instrumentarium iWear Harmony

Hienoa, että olet kiinnostunut ja haluat testata iWear Harmony –kertakäyttöpiilolinssejä! Instrumentariumilta löydät laadukkaat ja edulliset iWear-piilolinssit, joista löydät helposti juuri sinulle sopivan ratkaisun. Voit tutustua koko valikoimaan verkkokaupassamme osoitteessa: www.instru.fi/piilolinssit/

iWear Harmony on:

  • Turvallinen kertakäyttöpiilolinssi
  • Helppo käyttää ja poistaa silmästä
  • Silikonihydrogeelimateriaalin ansiosta erittäin hyvin happea läpäisevä ja miellyttävä silmässä
Arto Karhunen, Category Sales Manager, Instrumentarium
Arto Karhunen

Category Sales Manager, Instrumentarium