Haku
HP ZBook Power G10 A

Tulokset

HP ZBook Power G10 A

Työskenteletkö sinä tai joku tuntemasi henkilö resurssiintensiivisten tehtävien parissa, kuten CAD-suunnittelu, 3D-mallinnus tai videon editointi? Nyt testipilotit ovat testanneet HP ZBook Power G10 A -kannettavan työaseman, joka on saanut paljon kehuja.

  • Tuote HP
  • Toimeksiantaja HP
  • SVH 2 700 EUR
  • Sinun hintasi 1 890 EUR
  • Testaajien lukumäärä 6
  • Hakemusten lukumäärä 122
  • Testijakso maaliskuuta 2024

Testi suoritettiin Smartsonin toimesta HP toimeksiannosta, jossa testipilotit saivat ostaa tietokoneen alennettuun hintaan. Tehtävänä oli arvioida ja jakaa arvosteluja teksti- ja videoformaatissa Smartsonin ja valittujen arvostelusivustojen kautta.

Testaajien mielipiteitä - HP ZBook Power G10 A

Testipilotit pitävät HP ZBookia erittäin tehokkaana ja hyvin rakennettuna tietokoneena, joka tarjoaa nopean suorituskyvyn, hyvän näytön ja nopean latauksen. Sitä pidetään monipuolisena työntekoon, sillä siinä on paljon liitäntävaihtoehtoja ja se toimii äänettömästi. Kuitenkin sitä pidetään hieman raskaana ja kömpelönä kannettavaksi tietokoneeksi, ja näppäimistö sekä kosketuslevy saavat jonkin verran kritiikkiä. Eräs testaaja olisi myös halunnut paremman kameran valonherkkyyden.

HP Zbook 1 HP Zbook 2 HP Zbook 3

Testipilotit, jotka suosittelevat

avatar
Se on tehokas ja hyvin rakennettu tietokone. Koostaan huolimatta se tuntuu ketterältä mallilta, joka on suhteellisen helppo ottaa mukaan. Samalla se tuntuu arvoiselta kiinteältä tietokoneelta pelatessa ja editoinnissa.
Jacob Henriksson
avatar
Ihana tunne, erittäin mukava tietokone, jossa on hyvä vakiovarustus ja sisältö. Tämä on tuote, joka kulkee mukanani monen vuoden ajan. Kätevä kuljettaa repussa. Tässä tietokoneessa on myös erinomainen suorituskyky ja hyvä viimeistely. Sopii hyvin työskentelyyn monissa ympäristöissä.
Bodil Wallhoff
avatar
Erittäin hyvä ja tehokas kone. Monia liitäntävaihtoehtoja. Äänetön.
Jan Gunnar Rydell-Nessa

Testipilotit, jotka eivät suosittele

avatar
Koen tietokoneen melko suureksi ja hieman kömpelöksi kannettavaksi. Numeronäppäimistö (joka sijaitsee oikealla puolella tavallisista näppäimistä) saa minut osumaan näppäimiin vinoon. Suorituskyvyltään se on erittäin mukava tietokone. Kiinteänä tietokoneena se toimii erittäin hyvin, mutta jos sitä ottaa mukaan, se tuntuu melkein liian painavalta ja liian suurelta.
Ola Olsson

Tietoja yritykseltä HP

HP ZBook Power G10 on täydellinen valinta ammattilaisille, jotka tarvitsevat tehokkaan, turvallisen ja kestävän työaseman. Kannettava tietokone on tehokas ja luotettava työasema, joka sopii täydellisesti luoviin tehtäviin ja teknisiin ohjelmiin. Sen vankka alumiini- ja komposiittirakenne kestää vaativissakin olosuhteissa, ja kuori sisältää kierrätysmateriaaleja. Koneen näyttö on 15,6 tuumaa ja paino 2,04 kiloa, joten koneessa yhdistyvät korkea suorituskyky ja kätevä koko.

  • Täysi alumiinirunko, ISV- ja MIL-STD 810 -sertifioitu.
  • Akku kestää pitkään, ja HP Fast Charge lataa jopa 50 prosenttia 30 minuutissa.
  • Bang & Olufsenin räätälöimät kaiuttimet takaavat rikkaan äänimaiseman ja studiolaatuisen äänentoiston.


Käyttöjärjestelmä: Windows 11 Pro
Prosessori: AMD Ryzen™ 7 PRO 7840HS
Muisti: 32 GB RAM DDR5
Kovalevy: 1 TB SSD
Näyttö: 39,6 cm (15,6-tums), FHD (1920 x 1080)
Näytönohjain: Nvidia RTX 2000 ADA 8GB
Mallin nimitys: 866A4EA#UUW
Kaikki tekniset tiedot löytyvät täältä

HP, , Tervetuloa uuteen tapaan työskennellä
HP

Tervetuloa uuteen tapaan työskennellä