Haku
Giorgio Armani – Makeup

Tulokset

Giorgio Armani – Makeup

Tuoksuja feminiinisin ja maskuliinisin vivahtein, meikkituotteita eri sävyin ja vaihtoehdoin – 1 200 pohjoismaista testaajaa on osallistunut Giorgio Armanin hajuvesi- ja meikkituotteiden laajaan testiin. Tehtävänä oli kirjoittaa rehellisiä arvosteluja – tutustu niihin osoitteessa sokos.fi ja katso julkaisut aihetunnisteella #smartson. Katso testattavat tuotteet alla olevalta välilehdeltä.

  • Toimeksiantaja Giorgio Armani
  • Testaajien lukumäärä 1 200
  • Hakemusten lukumäärä 522
  • Testijakso Helmikuuta 2022
Make-up:
Eyes to Kill Mascara Eccentrico Black
Fluid Sheer 2 highlighter
Fluid Master Primer
Lip Power 400
Luminous Silk Foundation 4
Neo Nude A-Blush 53

Testin suorittaa Smartson Giorgio Armanin toimeksiannosta, eikä testaajille aiheudu siitä kuluja. Tehtävänä on kirjoittaa arvosteluja valikoiduilla sivustoilla, sosiaalisen median sivustot mukaan lukien, sekä vastata Smartsonin arviointilomakkeeseen.

Tietoja yritykseltä Giorgio Armani

Astu Giorgio Armanin maailmaan ja nauti eleganssista, kauneudesta ja viettelyksestä. Nämä kaikki ominaisuudet yhdistyvät täydellisesti myös hajuvesissä ja parfyymeissä. Jokaisella Giorgio Armani -tuoksulla on oma persoonallisuutensa. Monien suosittujen tuoksujen lisäksi Giorgio Armani valmistaa laadukkaita ihonhoitotuotteita ja ainutlaatuisia meikkejä. Odotamme innolla kokemuksiasi Giorgio Armanin meikeistä ja tuoksuista.