Haku
F-Secure TOTAL Tietoturva 2021

Tulokset

F-Secure TOTAL Tietoturva 2021

Tietokoneet, puhelimet ja tabletit – ovatko laitteesi kytkettynä lähes koko päivän? F-Secure TOTAL antaa verkkoturvan kaikkiin laitteisiisi. TOTAL-salasananhallinta kerää kaikki salasanasi, eli sinun tarvitsee muistaa vain yksi salasana. Lisäksi saat VPN:n (virtuaalinen yksityinen verkko) sekä verkon tietoturvaohjelman, jossa on sisäänrakennettu lapsilukko. Lue, mitä mieltä ovat 261 pilottitestaajaa, jotka ovat kokeilleet palvelua.

  • 85% 261 testaajasta suosittelee F-Secure TOTAL
  • Tuote F-Secure TOTAL
  • Toimeksiantaja F-Secure
  • OVH 79,99 EUR / vuotta
  • Testaajien lukumäärä 261
  • Hakemusten lukumäärä 1 247
  • Testijakso Elokuuta 2021

Testaajat saavat kokeilla F-Secure TOTAL -tietoturvapalvelua kolmella laitteella maksutta 1 vuoden ajan. Sen jälkeen tilaus päättyy automaattisesti.

Testin toteuttaa F-Securen toimeksiannosta Smartson. Testaajille ei tule kustannuksia. Tehtävänä on tehdä palvelusta videoarvostelu ja jakaa se sosiaalisen median ja Smartsonin kautta.

Testaajien mielipiteitä - F-Secure TOTAL

TOTAL-sovelluksia kuvaillaan helposti asennettaviksi ja helppokäyttöisiksi. Sovellukset toimivat taustalla ilman, että niitä huomaa, tai että ne vaikuttavat laitteen suorituskykyyn. Pilottitestaajien mielestä F-Secure TOTAL on turvallinen ja luotettava verkkosuojausratkaisu, joka toimii hyvin erityyppisissä laitteissa. Ne pilottitestaajat, jotka päättivät olla suosittelematta TOTAL-sovellusta, sanovat, että palvelu oli vaikea asentaa ja ottaa käyttöön. Testaajat kokivat myös, että laitteen käyttö hidastui ja verkkosivut tai sovellukset estettiin ilmeisesti ilman syytä.F-Secure TOTAL 3 F-Secure TOTAL 2 F-Secure TOTAL 1

85 % käyttäjistä suosittelee (223 testaajaa)

avatar
Kokonaisvaltainen ratkaisu, helppokäyttöinen ja ohjaava.
Marietta Kähärä
avatar
Lisää turvallisuudentunnetta ja suojaa kaikki laitteesi, sekä yhteyden että käyttäjätunnukset. Myös salasanat on kätevä tallentaa ID-sovellukseen. Helppo ja toimiva ratkaisu!
Nico Kerkola
avatar
Helppo ottaa käyttöön ja varmistaa turvallisen nettisurffailun.
Joni Pakarinen

15 % testaajista ei suosittele (38 testaajaa)

avatar
Ohjelma on sekava eikä kovin käyttäjäystävällinen. Tietokoneeni toimii mielestäni raskaammin kuin ennen F-Securen asennusta.
Dennis Jacobsson
avatar
Tuotteessa on heikkouksia. On aivan liian monimutkaista pitää muita tietokoneella olevia ohjelmistoja, joista F-Secure ei tykkää. Käyttäjänä haluan, järjestelmässä on muitakin ohjelmistoja. Palvelu estää päivittämästä toisia ohjelmia, lisäksi on vaikea kiertää verkkosivuja, jotka se haluaa estää.
Joakim Åkerö
avatar
Sitkeä, monimutkainen, liian monta eri sovellusta. Kova hinta.
Annika Lindberg

Tietoja yritykseltä F-Secure

Hienoa, että haluat testata F-Secure TOTAL -palvelua, jolla suojaat kaikki laitteesi. TOTAL sisältää virustentorjunnan, VPN:n (virtuaalinen erillisverkko) ja joustavan salasanojenhallinnan, jolla voit monitoroida sähköpostiosoitettasi tietovuotojen varalta. On hienoa päästä kuulemaan, mitä ajattelet tuotteesta. Sitä ennen toivotamme turvallista selausta!

  • Pysäytä virukset ja suojaa rahasi.
  • Selaa yksityisesti ja salaa verkkoyhteytesi.
  • Suojaa salasanasi ja estä identiteettivarkaudet.
Mikael Herrala, Tietoturva-asiantuntija, F-Secure
Mikael Herrala

Tietoturva-asiantuntija, F-Secure