Haku
Elokuvailta Booksmartin kanssa - SF Anytime

Tulokset

Elokuvailta Booksmartin kanssa - SF Anytime

Meidän testaajamme ovat nyt arvioineet Booksmartin elokuvan sekä SF Anytimen palvelun. Monet arvostavat, että he maksavat vain siitä mitä he katsovat. Osa koki teknisiä ongelmia.

  • 91% 563 testaajasta suosittelee Booksmart SF Anytime
  • Tuote Booksmart SF Anytime
  • Toimeksiantaja SF Anytime
  • Testaajien lukumäärä 563
  • Hakemusten lukumäärä 1 838
  • Testijakso Lokakuuta 2019

Smartson toteuttaa testin ilman testaajille koituvia kuluja. Tehtävänä on ostaa ja ladata elokuva Booksmart, jonka saa sitten pitää itsellään. Elokuvaillan jälkeen mielipiteet sekä elokuvasta että ostoprosessista jaetaan sosiaalisessa mediassa - täten olet mukana kilpailussa, jossa on jaossa 50 vapaavalintaista vuokraelokuvaa.


*Jos tulet valituksi testiin saat: yhden arvokoodin ostoelokuvaan Booksmart, sekä kaksi arvokoodia vuokraelokuviin kun olet suorittanut tehtävän.

Testaajien mielipiteitä - Booksmart SF Anytime

Testaajamme ovat nyt nähneet elokuvan Booksmart sekä arvioineet SF Anytimen palvelun. Elokuvasta pidettiin, ja palvelu sai hyviä suosituksia. Elokuvien tallentamista SF Anytimella pidettiin kätevänä, sillä se mahdollistaa elokuvien katsomisen uudelleen milloin tahansa. Palvelussa ei ole sitoutumis- tai tilauspakkoa ja käyttäjä maksaa vain siitä, mitä hän haluaa katsoa. Tästä ominaisuudesta testaajat pitävät. 8% testaajista eivät ole samaa mieltä. Heillä elokuvat pätkivät toiston aikana sekä tekstitysten laatu oli huono.

Elokuvailta Booksmartin kanssa - SF Anytime image 1 Elokuvailta Booksmartin kanssa - SF Anytime image 2 Elokuvailta Booksmartin kanssa - SF Anytime image 3

91 % käyttäjistä suosittelee (511 testaajaa)

avatar

Elokuvan ääni ja kuva eivät synkanneet koko ajan, myös pätkimistä oli.

Annika Lindberg
avatar

SF Anytime ei toimi kunnolla iPhonella ja AppleTV:llä. Elokuva katkeaa jatkuvasti, joten en voi suositella näiden laitteiden käyttäjille.

Veli-Matti Yli-Kätkä
avatar

Kuvan laatu vaihtelee paljon. Äänen kanssa ongelmia.

Sari Hiltunen

9 % testaajista ei suosittele (50 testaajaa)

avatar

Selkeä palvelu ja helppo käyttää! Laaja valikoima uusia elokuvia, jotka voi cromecastilla heijastaa television ruudulle!

Maarit Bäckman
avatar

SF Anytime palvelu toimii hienosti. Kuvanlaatu oli hyvä alusta loppuun ja palvelun käyttö on helppoa.

Jukka Rajakangas
avatar

Helppokäyttöinen sivusto. Hyvä valikoima, uutuuksista klassikoihin, aikuisille ja lapsille. Toimiva player.

Tarja Nevala

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä SF Anytime

Tiesitkö, että SF Anytimella on Ruotsin suurin valikoima elokuvia ja sarjoja? Me lisäämme valikoimaan uusia elokuvia joka viikko, heti sen jälkeen, kun ne on näytetty elokuvateattereissa. Voit joko vuokrata tai ostaa elokuvat ja maksat vain siitä, mitä haluat nähdä. Käyttäjien mielipiteet merkitsevät paljon ja meidän mielestä on extrakivaa, että haluat olla mukana ja jakaa kokemuksesi. Tässä on muutamia seikkoja, joita toivomme sinun arvostavan:

 

  • Näe viimeisimmät elokuvat, jotka on näytetty elokuvateattereissa
  • Maksa vain siitä, mitä haluat nähdä ja vältyt ennakkotilaukselta ja sitoutumisajalta
  • Yksinkertainen ja nopea maksu kortilla
HAUSKAA ELOKUVAHETKEÄ!, Koko tiimi, SF Anytime
HAUSKAA ELOKUVAHETKEÄ!

Koko tiimi, SF Anytime