Haku
Dyson Pure Cool Me

Tulokset

Dyson Pure Cool Me

Onko puhdas ja viileä ilma sinulla tärkeää? Dyson Pure Cool Me™ on henkilökohtainen ilmanpuhdistuslaite, joka poistaa kaikki ilmansaasteet sieltä missä ikinä oletkin. Testaajat ovat yhtä mieltä siitä, että tuote on hyvä ja 94% suosittelevat sitä.

 • 94% 53 testaajasta suosittelee Dyson Pure Cool Me
 • Tuote Dyson Pure Cool Me
 • Toimeksiantaja Dyson
 • OVH 349 EUR
 • Sinun hintasi 175 EUR
 • Testaajien lukumäärä 53
 • Hakemusten lukumäärä 4 790
 • Testijakso Heinä - lokakuuta 2019

Smartson toteuttaa testin. Tehtävänä on ostaa tuote ainutlaatuiseen testaajahintaan sekä jakaa kokemukset kirjoittamalla arviot sekä jakamalla videot ja kokemukset yhteiseen testaajien blogiin sekä sosiaalisiin kanavoihin. Testin jälkeen tuote arvioidaan lomakkeen kautta, josta se saa suosituskertoimensa. 

Testaajien mielipiteitä - Dyson Pure Cool Me

Testaajien kokemuksien perusteella Dyson Pure Cool Me™ viilentää tehokkaasti ja ilma tuntuu raikkaalta monen mielestä. Useat pitävät designista ja ainoana miinuksena mainitaan korkea hinta.

Dyson Pure Cool Me image 1 Dyson Pure Cool Me image 2 Dyson Pure Cool Me image 3

94 % käyttäjistä suosittelee (50 testaajaa)

avatar

Mahtava tuote, joka puhdistaa ilman huomattavasti jo ensimmäisten minuuttien aikana. Mahtava design, sopii erinomaisesti huoneeseeni.

Anton Volkov
avatar

Pure Cool Me on tehokas, kaunis ja kompakti tuuletin ja ilman viilennin. Makuuhuoneen ilma puhdistui huomattavasti ja nukkuminen helpottui. Lämmin suositteluni!

Pia Ström
avatar

Pure cool me on selkeästi puhdistanut ja raikastanut ilmaa kissataloudessa. Minut yllätti, että laite on todella hiljainen ja samalla kuitenkin tehokas. Tuote on myöskin tyylikkään näköinen.

Anna Tapper

6 % testaajista ei suosittele (3 testaajaa)

avatar

Kallis, äänekäs, ilmavirtaa ei pysty säätämään tarpeeksi.

Patrik Vilhelmsson
avatar

Valitettavasti tämä kaatuu muutamaan tärkeään elementtiin. Cool Me on hieman harhaanjohtava, sillä se ei viilennä, vaan antaa viilentävän vaikutuksen kuten tavallinenkin tuuletin antaa. Puutteita sovelluksessa.

Mats Thorsen
avatar

Ei isoa eroa tämän tuulettimen ja muun tuulettimen välillä, jonka voi saada paljon huokeampaan hintaan. Se on hyvännäköinen ja hiljainen, mutta ei anna sen enempää ilmaa kuin joku muu, ehkä parempi kaupungissa, jossa on enemmän saasteita.

Bjørn Roger Aanesen

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä Dyson

Kiitos Dyson Pure Cool Me™ -tuuletinta kohtaan osoittamastasi kiinnostuksesta. Puhdistava tuuletin on kehitetty parantamaan ilmanlaatua juuri siellä, missä sitä tarvitaan. Aktiivihiilisuodatin ja lasinen HEPA-suodatin poistavat ilmasta 99,95 % kaasuista ja ultrapienistä hiukkasista. Laite tarjoaa kohdistetun puhalluksen, sujuvan 70 asteen pyörimisliikkeen ja LCD-näytön, joka näyttää nopeuden, toimintatilan ja suodattimen käyttöajan. Toivomme, että olet tyytyväinen tuulettimeen. Odotamme jo innolla kokemuksiasi.

 • Viilentävä ja puhdistettu ilmavirtaus juuri sinne, missä sitä eniten tarvitset.
 • Kohdistettu ilmavirtaus Dyson Core Flow™-tekniikalla.
 • Poistaa 99,95 % kaasuista ja epäpuhtauksista.
Elena Fadeeva, Senior Manager Digital Channel, Dyson
Elena Fadeeva

Senior Manager Digital Channel, Dyson