Haku
CeraVe SA Smoothing Cream & Cleanser

Tulokset

CeraVe SA Smoothing Cream & Cleanser

Kuiva ja karhea iho, tunnistatko itsesi? SA Smoothing Cleanser ja Cream ovat tuotteita, jotka on suunniteltu kuivalle ja epätasaiselle iholle. Sarja on kehitetty antamaan hellävaraisen kuorinnan, vahvistamaan ihon omaa suojamuuria sekä kosteuttamaan ihoa. Tuotteet ovat hajusteettomia, hypoallergeenisia ja soveltuvat kasvoille ja vartalolle. Tule mukaan ja katso 200 testaajan kokemukset CeraVen SA Smoothing sarjan puhdistus-ja kosteutustuotteista.

 • CeraVe SA Smoothing Cleanser 88% 162 testaajasta suosittelee CeraVe SA Smoothing Cleanser
  CeraVe SA Smoothing Cleanser
 • CeraVe SA Smoothing Cream 82% 163 testaajasta suosittelee CeraVe SA Smoothing Cream
  CeraVe SA Smoothing Cream
 • Tuote CeraVe SA Smoothing Cleanser
 • Toimeksiantaja CeraVe
 • Testaajien lukumäärä 163
 • Testijakso Tammikuuta 2020

CeraVe SA Smoothing Cleanser

 • OVH 13 EUR
 • Testaajien lukumäärä 162

CeraVe SA Smoothing Cream

 • OVH 12 EUR
 • Testaajien lukumäärä 163

Smartson järjestää testin CeraVen toimeksiannosta. Testistä ei aiheudu testaajille kuluja. Tehtävänä on arvioida ja jakaa kokemuksia Smartsonin kautta.

Testaajien mielipiteitä - CeraVe SA Smoothing Cleanser

Parin viikon kokeilun jälkeen testaajat ovat sitä mieltä, että SA Smoothing Cleanser toimii oikein hyvin sekä vartalolle että kasvoille. Hyvin vaahtoutuvalla ja hellävaraisella koostumuksella enemmistö kokee tuotteen antavan raikkaan tunteen käytön jälkeen, ja ihosta tulee pehmeä. He, jotka eivät suosittele tuotetta, eivät pidä tuotetta tarpeeksi kosteuttavana, ja täten se ei vastaa odotuksia.

CeraVe SA Smoothing Cream & Cleanser image 1 CeraVe SA Smoothing Cream & Cleanser image 2 CeraVe SA Smoothing Cream & Cleanser image 3

88 % käyttäjistä suosittelee (143 testaajaa)

avatar

Tehokas, auttaa epätasaiseen ihoon. Huuhtoutuu helposti. Tuoksuton.

Kristiina Liistokki
avatar

Ihanan pehmeästi vaahtoaa, puhdistaa hyvin eikä kuivata ihoa. Rauhoittaa punoitusta ja vähentää epäpuhtauksia. Teinikin tykästyi tähän! Riittoisa. Käytän tätä myös jatkossa! Tuoksuttomuus plussaa.


Satu Härö
avatar

Erittäin miellyttävä ja toimiva tuote. Riittoisa,tuoksuton ja toimii kuten luvattu. Suosittelen tätä!

Reija Taskinen

12 % testaajista ei suosittele (19 testaajaa)

avatar

Kasvojen iho jäi kuivaksi ja punoittavaksi, joten ei sopinut mun iholle. Suihkusaippuana toimiva, mutta jäin kaipaamaan jonkinlaista iholle jäävää hyvää tuoksua. 

Mari Peippo
avatar

En pidä hajusta, ja toisaalta tuote ei ainakaan testijakson aikana vaikuttanut ihoon muuten kuin aiheuttamalla kihelmöintiä ja punoitusta.


Mirka Säkkinen
avatar

Ihoni kuivui voimakkaasti. Luulen, että ihoni on tottunut "luonnollisempiin" tuotteisiin ja siksi tämä sarja ei tuntunut sopivalta.

Minna Niskanen

Testaajien mielipiteitä - CeraVe SA Smoothing Cream

Monet testaajista arvostivat CeraVe Smoothing Cream-kosteusvoidetta, sillä se jättää ihon pehmeäksi. Myös näppylät, joita muutamilla testaajilla on ollut jaloissa, ovat pienentyneet tai täysin kadonneet. Muutamat testaajista eivät valitettavasti ole nähneet samoja tuloksia ja he kokevat, että iho kuivuu nopeasti ja tuote ei ole toiminut näppylöihin tai ihottumaan.

CeraVe SA Smoothing Cream & Cleanser image 1 CeraVe SA Smoothing Cream & Cleanser image 2 CeraVe SA Smoothing Cream & Cleanser image 3

82 % käyttäjistä suosittelee (134 testaajaa)

avatar

Aluksi paksu mutta imeytyykin täydellisesti. Plussaa hajusteettomuudesta. Yleisvoide, käy kuiviin kohtiin kuten kyynärpäille ja jalkoihin.


Kristiina Liistokki
avatar

Ihanan paksu voide, joka imeytyy heti eikä jätä rasvaista/tahmeaa tunnetta iholle. Pelastus kuivalle, karhealle (ja ajoittain haavautuvalle) iholleni. Tuoksuttomuus iso plussa! Voide on riittoisa. 


Satu Härö
avatar

Riittoisa, kevyt, tuoksuton paksuhko voide ,levittyy iholle kevyesti imeytyen nopeasti. Iholle ei jää raskasta tunnetta. Olen tyytyväinen tuotteeseen, näppylät ovat pysyneet aisoissa ja iho rauhoittunut.

Suvi Siipola

18 % testaajista ei suosittele (29 testaajaa)

avatar

Hoitava kyllä, mutta liian paksu koostumus, imeytyy todella hitaasti ja haju liian lääkerasvamainen.

Mirka Säkkinen
avatar

Tuote ei sopinut minulle ollenkaan. Salisyylihappo poltteli ja kirveli iholla.

Heli Kukkonen
avatar

Voide ei imeytynyt, vaan jäi kalvoksi ihon pintaan. Tuote rullautui pois päivän mittaan, Ei tuntunut omalle ihotyypilleni sopivalta.

Minna Niskanen

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä CeraVe

Kuivaa, epätasaista ja näppyistä ihoa, jota kutsutaan myös kananihoksi, esiintyy yleisesti olkavarsissa, selässä ja reisissä. Pienistä, joskus punaisista näpyistä voi olla vaikea päästä eroon, ja ne tarvitsevat hellävaraista ihonhoitoa, joka kosteuttaa ja kuorii ihoa. CeraVe SA Smoothing Cleanser ja Cream ovat täydellinen ihonhoitorutiini kuivalle, epätasaiselle ja näppyiselle iholle. Puhdistustuote tasoittaa ihoa häiritsemättä ihon suojamuuria. Voide sisältää kolme tärkeää keramidia, karbamidia, salisyylihappoa, LHA:ta ja hyaluronihappoa sekä kuorii ja kosteuttaa ihoa jopa 24 tuntia.

 • Vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria
 • Puhdistaa ja kuorii ihoa
 • Pitää ihon kosteutettuna koko päivän ajan
Kristoffer Ahlrerup, Brand Director, CeraVe
Kristoffer Ahlrerup

Brand Director, CeraVe