Haku
CeraVe-ihonhoito 2022

Tulokset

CeraVe-ihonhoito 2022

Oletko kiinnostunut CeraVen ihonhoitotuotteista? 80 testaajaa on nyt kokeillut kahta erilaista ihonhoitopakettia ihotyypistään riippuen. Paketissa 1 on puhdistusaine ja akneiholle tarkoitettu geeli. Pakettiin 2 sisältyy Micellar-puhdistusvesi sekä kosteuttava kasvovoide, joka sopii normaalille ja kuivalle iholle. Testaajien tehtävänä oli kokeilla tuotteita ja kirjoittaa yksityiskohtaisia arvosteluja. Tutustu arvosteluihin osoitteessa lyko.fi ja ya.fi sekä sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla #smartson #CeraVe #Developedwithderms.

  • Toimeksiantaja CeraVe
  • Testaajien lukumäärä 80
  • Hakemusten lukumäärä 512
  • Testijakso joulukuuta 2022
Smartson on toteuttanut testin, jossa toimeksiantajana on toiminut Developed with dermatologists. Testistä ei ole koitunut kuluja osallistujille. Tehtävänä on ollut arvioida tuote sekä jakaa kokemukset Smartsonilla ja sosiaalisessa mediassa.

Tietoja yritykseltä CeraVe

CeraVe Ihonhoito 2022

Mahtavaa, että haluat testata CeraVe-ihonhoitotuotteita! Yhdessä dermatologien kanssa olemme luoneet hajusteettomia ihonhoitotuotteita, jotka auttavat vahvistamaan ihon luonnollista suojaa. Tuotteita löytyy eri ihotyypille. Setti 1 CeraVe Blemish Control on uusi akneen taipuvaiselle iholle sopiva sarja: Syväpuhdistava Blemish Control Cleanser vähentää epäpuhtauksia ja Blemish Control Gel vaikuttaa ihohuokosiin. Setti 2 sopii normaalille ja kuivalle iholle. Micellar Cleansing Water on tehokas puhdistaja, joka poistaa meikin ja samalla kosteuttaa ihoa. Facial Moisturising Lotion lisää kosteutta ja auttaa vahvistamaan ihon suojaa. Nyt haluamme kuulla, mitä mieltä olet tuotteista!

  • Vahvistaa ihon luonnollista suojaa
  • Pitää ihon kosteutettuna koko päivän
  • Hajusteeton