Haku
Biotherm ihonhoito

Tulokset

Biotherm ihonhoito


Tarvitseeko ihosi lisää kosteutta? 80 testaajaa kokeilee parhaillaan Biothermin ihonhoitotuotteita. Testissä suoritetaan ihonhoitorutiini, johon sisältyy ihonpuhdistus ja yksi kolmesta kasvovoiteesta, joissa on erilaisia ominaisuuksia: esimerkiksi ihon kosteutus 48 tunnin ajan, uurteiden vähentäminen ja tasaisempi ihon sävy. Testaajien tehtävänä oli kokeilla tuotteita, muodostaa niistä käsitys ja kirjoittaa sitten yksityiskohtaisia arvosteluja. Tutustu heidän näkemyksiinsä tuotteista osoitteessa sokos.fi sekä sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla #smartson #Biotherm.  • Toimeksiantaja Biotherm
  • Testaajien lukumäärä 180
  • Hakemusten lukumäärä 723
  • Testijakso Marrask

Biotherm Cera Cleanser Cream to Foam 150 ml
OVH: 35 EUR

Biotherm Aquasource Hyalu Plump Gel 50ml
OVH: 41 EUR

Biotherm Aquasource Cica Nutri Cream 50ml
OVH: 41 EUR

*Biotherm Blue Pro-Retinol Cream 50ml
OVH: 73 EUR

*Tietoa myös A-vitamiiniksi kutsutun retinolin käytöstä: Tuotteen käyttö aloitetaan asteittain, eli ensimmäisellä viikolla käytät sitä 1–2 kertaa. Sitten voit vähitellen lisätä käyttöä, kunnes jokainen ihohuokosesi on tottunut siihen. Levitä aina jälkeenpäin kosteusvoidetta ja vältä silmien aluetta. Kun käytät retinolia, suojaa aina ihosi aurinkovoiteella, jonka kerroin on vähintään SPF30.

Smartson on toteuttanut testin, jossa toimeksiantajana on toiminut Biotherm. Testistä ei ole koitunut kuluja osallistujille. Tehtävänä on ollut arvioida tuote sekä jakaa kokemukset Smartsonilla ja sosiaalisessa mediassa.

Tietoja yritykseltä Biotherm

Biotherm Ihonhoito

Tervetuloa tutustumaan Biothermin ihonhoitotuotteisiin. Biotherm on johtava ihonhoidon asiantuntija, joka on luonut tehokkaita tuotteita jo vuodesta 1952. Koe Biothermin tuotteiden biotieteen tehokkuus ihollasi joka päivä. Odotamme innolla, jotta saamme kuulla kokemuksestasi ja toivomme, että rakastut tuotteisiin yhtä paljon kuin mekin.

  • Cera Cleanser Cream to Foam on kasvojenpuhdistusaine, joka puhdistaa ihon hellävaraisesti kuivattamatta sitä. Rauhoittaa ihoa.
  • Aquasource Hyalu Plump Gel on päivävoide, joka antaa jopa 48h kosteutuksen. Geelikoostumus luo iholle hehkua. Sopii normaalille ja sekaiholle.
  • Aquasource Cica Nutri Cream on ravitseva ja kosteuttava päivävoide. Rauhoittaa ihoa ja antaa jopa 48h kosteutuksen. Kuivalle iholle.
  • Blue Pro-Retinol Cream on kosteuttava päivävoide, joka vähentää ihon pigmenttiläiskiä ja juonteita.
Biotherm, , Biotherm
Biotherm

Biotherm