Haku
BESPOKE jääkaappi ja pakastin

Tulokset

BESPOKE jääkaappi ja pakastin

Haluatko päivittää keittiösi laitteet? 25 testipilottia Pohjoismaista testasi Samsung BESPOKE jääkaapin ja pakastimen keväällä 2024. Testin aikana he kiinnittivät erityistä huomiota käytettävyyteen, laatuun, toimintoihin ja muotoiluun. Testipilotteina heillä oli mahdollisuus ostaa BESPOKE jääkaappi ja pakastin ilmoitettuun hintaan vastineeksi rehellisistä mielipiteistä ja rakentavista arvosteluista.

 • BESPOKE jääkaappi ja pakastin BESPOKE, RR39C76C722/EF, Jääkaappi, 387 l 92% 25 testaajasta suosittelee BESPOKE jääkaappi ja pakastin BESPOKE, RR39C76C722/EF, Jääkaappi, 387 l
  BESPOKE, RR39C76C722/EF, Jääkaappi, 387 l
 • BESPOKE jääkaappi ja pakastin BESPOKE, RZ32B76C622/EF, Pakastin, 323 l 92% 25 testaajasta suosittelee BESPOKE jääkaappi ja pakastin BESPOKE, RZ32B76C622/EF, Pakastin, 323 l
  BESPOKE, RZ32B76C622/EF, Pakastin, 323 l
 • Tuote BESPOKE jääkaappi ja pakastin
 • Toimeksiantaja Samsung Nordic
 • Testaajien lukumäärä 25
 • Hakemusten lukumäärä 631
 • Testijakso huhtikuuta 2024

BESPOKE, RR39C76C722/EF, Jääkaappi, 387 l

 • SVH 1 879 EUR
 • Sinun hintasi 940 EUR
 • Testaajien lukumäärä 25

BESPOKE, RZ32B76C622/EF, Pakastin, 323 l

 • SVH 1 979 EUR
 • Sinun hintasi 990 EUR
 • Testaajien lukumäärä 25

Testin teetti Samsung Norden ja toteutti Smartson. Testaajat saivat ostaa tuotteen alennettuun hintaan ja vastineeksi kirjoittivat siitä rehellisiä arvioita Smartsonille, Samsungille ja muutamille arviointisivustoille.

Testaajien mielipiteitä - BESPOKE, RZ32B76C622/EF, Pakastin, 323 l

Testipilotit ovat yleisesti ottaen erittäin tyytyväisiä sekä BESPOKE jääkaappiin että pakastimeen. He arvostavat suurta kapasiteettia, tyylikästä muotoilua ja hiljaista toimintaa. Jääkaappia kiitetään sen tehokkaasta jäähdytyksestä, hyvästä valaistuksesta ja älykkäästä hyllyjärjestelmästä, kun taas pakastinta kehutaan sen käytännöllisistä laatikoista ja hyllyistä sekä sisäänrakennetusta jääpalakoneesta. Molempia laitteita pidetään käyttäjäystävällisinä käytännöllisine ominaisuuksineen, kuten sovelluksen hallinta. Joitakin parannuskohteita ovat selkeämmät asennusohjeet ja ovien helpompi kääntäminen sekä alhaisempi hinta. Kokonaisuudessaan tuotteita suositellaan vahvasti niiden toiminnallisuuden ja muotoilun vuoksi.

bespokefridgefreezer3 bespokefridgefreezer2 bespokefridgefreezer1

92 % käyttäjistä suosittelee (23 testaajaa)

avatar
Tyylikäs ulkoasu, hyvät ominaisuudet (tehokkuus, energiankäyttö). Kahvat todella hyvät, ovet helppo avata. Jääkaapin "sisukset" todella hyvät ja toimivat, ruoat saa hyvin ja järkevään järjestykseen jääkaapin sisällä. Pakastimesta on käyttökokemusta vielä melko lyhyen aikaa, mutta tähän mennessä ei mitään negatiivista sanottavaa.
Kati Rantala
avatar
Hyvännäköinen yhdistelmä. Riittävän kirkas sisävalo sekä jääkaapissa että pakastimessa. Avohyllyt kätevät pakastimessa. Hiljainen käyntiääni.
Pirjo Hämäläinen
avatar
Tosi hyvän kokoiset .Mahtuu paljon tavaraa sisään ja ulkomuoto ja näköon minun sisustukseen täydellinen.
Mia Pesonen

8 % testaajista ei suosittele (2 testaajaa)

avatar
Ne ovat aivan liian kalliita suhteessa siihen, mitä saa. Tyylikäs ulkoinen muotoilu, mutta ne ovat naarmuuntuneet.
John Råbom
avatar
Mielestäni ne ovat aivan liian kalliita. Kyllä, ne näyttävät ylellisiltä ja niissä on "AI"-toimintoja. Mutta ulkonäön haittapuoli on, että sormenjäljet näkyvät kaikkialla, joten ne näyttävät silti vain likaisilta. "AI"-toiminto ja Wifi-yhteys ovat ehkä hienoja, mutta niillä ei ole oikeastaan mitään todellista tarkoitusta (se sanoo, että säästät kWh, mutta ei kerro miten tai miksi, ja siksi olen skeptinen). Ovet oli myös erittäin hankala asentaa.
Johnny Jussi

Tietoja yritykseltä Samsung Nordic

Samsung kitchen 2024

Katso alla olevat tuotesivut, jotta varmistat, että keittiössäsi on tilaa kyseiselle jääkaappipakastimelle.


Tämä jääkaappipakastin kuuluu Samsungin Bespoke-sarjaan, jolle on ominaista tyylikkäät ja muokattavissa olevat yhdistelmät. Niiden SpaceMax-optimointi maksimoi jääkaapin tilan, estää jäätymisen, jakaa kylmyyden tasaisesti koko kaappiin ja pidentää laitteen elinikää. Digitaaliselle invertterimoottorille on jopa 20 vuoden takuu*. Lisäksi voit valita eri ratkaisuja, kuten optimoitu kosteus ja tasainen lämpötila, joiden ansiosta ruoka säilyy pidempään. Aktivoi SmartThings** AI Energy Mode***, niin vähennät energiankulutustasi kytkemällä laitteen energiansäästötilaan.


BESPOKE, RR39C76C722/EF, Jääkaappi, 387 l

 • Vähennä energiankulutusta aktivoimalla SmartThings** AI Energy Mode***
 • Sisältä isompi, ulkopuolelta samankokoinen. Jatkettavat hyllyt.
 • Metal Cooling -ominaisuudella tasainen lämpötila.


BESPOKE, RZ32B76C622/EF, Pakastin, 323 l

 • All-Around Cooling sekä No Frost
 • Metallinen jäähdytyslevy pitää kylmänä ja takaa tuoreuden.
 • SmartThings** AI Energy Mode*** vähentää energiankulutusta.*1. heinäkuuta 2022 alkaen 20 vuoden takuu ostopäivästä. Takuu koskee vain mainittua komponenttia, jääkaappien digitaalista invertterikompressoria, jota myydään EU:n alueella. Takuu ei kata muita kuluja, kuten työvoimaa, toimitusta tai asennusta.

** Saatavilla Android- ja iOS-laitteilla. Vaatii Wi-Fi-yhteyden ja Samsung-tilin.

*** Tulokset voivat vaihdella käyttöolosuhteiden mukaan ja tehdasasetuksiin verrattuna.

Lisää testejä yritykseltä Samsung Nordic

Lisää testejä