Haku
Vilustuminen SF Kidsin kanssa

Testattavana

Vilustuminen SF Kidsin kanssa


Me kaikki odotamme kesää ja aurinkoa, mutta ennen sitä on muutamat kylmät kuukaudet edessä, joka tarkoittaa myös vilustumisia töissä ja kouluissa. Monet vanhemmat jäävät kotiin hoitamaan vilustuneita lapsia, ja tähän tulee apuun testi SF Kidsin kanssa! SF Kids tarjoaa naurua ja jännitystä niin sohva- kuin aktiivioloihin. Nyt etsimme 1000 lapsiperhettä, jotka haluavat tutustua palveluun ja sen sisältöön täysin maksutta kolmen kuukauden ajan. Kun kaikki testitehtävät on suoritettu, on luvassa vielä lisäksi kolme extrakuukautta maksutta. Testitehtävät koostuvat arvioinnin tekemisestä sekä kokemuksen jakamisesta sosiaalisessa mediassa.

  • Tuote SF Kids
  • Toimeksiantaja AB Svensk Filmindustri
  • OVH 7 EUR
  • Testaajien lukumäärä 1 000

Smartson toteuttaa testin ilman testaajille koituvia kuluja. Tehtävänä on tutustua sisältöön SF Kids-sovelluksessa ja jakaa kokemukset sosiaalisessa mediassa arvostelujen kanssa (tai Smartsonin testaajablogin kautta). Testin jälkeen SF Kids arvioidaan nettilomakkeen kautta ja se saa siitä suosituskertoimensa.

*Mikäli tulet valituksi, saat 3 ilmaista kuukautta SF Kidsillä, ja tehtävät suoritettuasi saat vielä 3 lisäkuukautta ilmaiseksi.

Tietoja yritykseltä AB Svensk Filmindustri

SF Kidsin kanssa voit löytää jälleen elokuvat ja sarjat sinun lapsuudestasi, samalla kun lapset löytävät uusia suosikkeja. Me tarjoamme kaiken Astrid Lindgrenin rakastetuista hahmoista aina uusiin tuttavuuksiin, kuten Pipsa Possu ja Palomies Sami. Olemme utelias tiimi ja odotamme innolla kuullaksemme mielipiteesi palvelustamme!

  • Turvallinen ympäristö lapsille
  • Laaja valikoima elokuvia, sarjoja
  • Katso offline-tilassa kaikilla laitteilla

Lisää testejä yritykseltä SF Kids

Lisää testejä