Haku
Vileda Turbo Smart

Tulokset

Vileda Turbo Smart

Tee siivouksesta hauskempaa! Vileda Turbo Smart on moppisysteemi, johon kuuluu sanko ja jalkapolkimella toimiva puristin. Tuote sopii kaikenlaisten kovien lattioiden puhdistamiseen – aina keittiön laattalattiasta makuuhuoneen puulattiaan. Tässä testissä 400 henkilöä on käyttänyt Vileda Turbo Smart -moppisettiä ja kirjoittanut niistä rehellisiä arvosteluita. Lue testaajien ajatuksista täältä.

  • 80% 369 testaajasta suosittelee Vileda Turbo Smart Vileda Turbo Smart
  • Tuote Vileda Turbo Smart
  • Toimeksiantaja Vileda
  • SVH 39,90 EUR
  • Testaajien lukumäärä 369
  • Hakemusten lukumäärä 1 161
  • Testijakso huhtikuuta 2024

Testi on suoritettu Smartsonin toimeksiannosta Viledan puolesta ilman kustannuksia testipiloteille. Tehtävänä oli vastata arviointikyselyyn Smartsonin kautta.

Testaajien mielipiteitä - Vileda Turbo Smart

Testaajat arvostavat ennen kaikkea Vileda Turbo Smart -moppisettiä sen käytännöllisten ominaisuuksien ja käyttäjäystävällisen muotoilun vuoksi. Monet testaajat kertoivat pitävänsä erityisesti vesipuristimesta, jolla mopin kosteutta voi hallita. Laaja moppipää saa kehuja, sillä saa siivottua suuria pintoja tehokkaasti ja nopeasti - jopa ahtaissa tiloissa ja nurkissa. Pilottitestaajien mielestä moppisetti on myös tehokas erilaisilla lattiapinnoilla, eikä se jätä jälkiä tai likajäämiä. Ne testaajat, jotka eivät suosittele moppia, sanoivat, että moppi ei kuivu tarpeeksi hyvin puristamisen jälkeen. Jotkut käyttäjät toivoivat vakaata ja säädettävää vartta, joka parantaisi siivousergonomiaa.

80 % käyttäjistä suosittelee (295 testaajaa)

avatar
Erinomainen kokonaisuus. Puristussysteemi on helppokäyttöinen, eikä sen kuivaaminen vaadi lainkaan voimaa. Kevyillä polkaisuilla mopin saa halutun kuivaksi. Puhdistaa hyvin kaikki kodin lattiapinnat, tehokkaan kuivaussysteemin ansiosta hellävarainen herkemmillekin lattiapinnoille.
Johanna Mustaniemi
avatar
Oli hauska testata tuotteita ja todella todeta ne toimivaksi kokonaisuudeksi. Olen tyytyväinen käytettävyyteen ja suunnittelussa on onnistuttu tosi hyvin. Paras lattianpesu setti mitä olen kokeillut.
Emilia Maunumäki
avatar
Hyvä kokonaisuus joka poikkeaa normaalista helppokäyttöisyydellään,puhdistusteholtaan ja mopin kuivaukselta.
Jari Pylvänäinen

20 % testaajista ei suosittele (74 testaajaa)

avatar
Moppi jää liian märäksi vaikka yrittää hyvin saada ylimääräistä vettä pois. Moppi on hyvin tuuhea. Lika irtoaa hyvin. Liukuu hyvin lattialla. Ämpäri vie ison tilan. Vähän turha se pyöritin jota saa polkea todella.
Kaisa Koskelainen
avatar
Ajatuksena varsin hyvä, mutta ämpäri vie kuitenkin melko paljon tilaa. Mahdollisesti jokin muu materiaali mopin "lankoina" voisi toimia paremmin niin, että moppi jäisi enemmän nihkeäksi kuin märäksi. Puhdasta jälkeä kyllä tuli, mutta kuivumista sai odotella varsinkin näin talvikelillä omaan makuuni turhan pitkään.
Elli Koskinen
avatar
Valitettavasti setti ei päässyt suosikiksi. Ämpäri oli näppärän mallinen mutta moppi ei mielestäni tuonut mitään uutta.
Maiju Kauppi

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä Vileda

Hienoa, että haluat testata Vileda Turbo Smart -moppia ja siihen kuuluvia sanko-puristinta. Moppi pyörii polkimen avulla puristimessa automaattisesti 360 astetta, minkä ansiosta sitä ei enää tarvitse vääntää itse kuivaksi veteen kastamisen jälkeen. Turbo Smart soveltuu kaikenlaisten kovien lattiapintojen, kuten laattojen, laminaatin ja puulattioiden puhdistukseen. Vileda Turbo Smart -järjestelmällä märän mopin puristaminen on helpompaa ja tehokkaampaa – voit helposti hallita, kuinka kuivaksi haluat mopin, yksinkertaisesti painamalla poljinta jalallasi useamman kerran. Mitä useammin poljet, sen kuivemmaksi moppi tulee.

  • Pyörivä moppisysteemi, jossa on polkimella toimiva puristusjärjestelmä
  • Yksinkertainen vedenhallinta: Paina poljinta, kunnes mopin kosteus on lattiatyypille oikea 
  • Moppi on valmistettu mikrokuidusta, joka sopii kaikenlaisen lian poistamiseen – ja se on konepesun kestävä