Haku
Godzilla: King of the Monsters

Testattavana

SF Anytime - Godzilla: King of the Monsters

1000 testaajaa näkevät nyt elokuvan Godzilla: King of Monsters SF Anytimella. Loistava elokuva sinulle, joka pidät jännityksestä, seikkailusta ja Science Fictionista.  Elokuvaa esitetään edelleen elokuvateattereissa ja nyt SF Anytime julkaisee siitä version, jonka voit ostaa itsellesi. Testaajat tulevat kuvaamaan videoarvostelun kokemuksesta ja jakavat ajatuksensa sosiaalisessa mediassa.

  • Tuote SF Anytime Godzilla
  • Toimeksiantaja SF Anytime
  • OVH 17 EUR
  • Testaajien lukumäärä 1 000
  • Hakemusten lukumäärä 2 668

Hinta 17 euroa (ostoelokuva) ja 5 euroa (vuokraelokuva).

Smartson toteuttaa testin ilman testaajille koituvia kuluja. Tehtävänä on ostaa (ladata ja pitää itsellään) ja toistaa elokuva Godzilla: King of the Monsters, koota perhe yhteen mukavaan elokuvailtaan ja jakaa mielipiteet sekä elokuvasta että myös palvelun toimivuudesta ostoelokuvissa. Testin jälkeen Godzilla arvioidaan lomakkeen kautta ja se saa suosituskertoimensa.

*Jos tulet valituksi yhdeksi testaajaksi, tulet saamaan: yhden koodin ostoelokuvaan, joka tässä testissä on Godzilla: King of the Monsters, sekä kaksi  koodia vuokraelokuville, jotka saat suoritettuasi testitehtäväsi.

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä SF Anytime

Tiesitkö, että SF Anytimella on Ruotsin suurin valikoima elokuvia ja tv-sarjoja? Me lisäämme uusia elokuvia joka viikko, heti sen jälkeen, kun ne on esitetty elokuvateattereissa. Voit valita joko ostoelokuvan tai vuokraelokuvan, ja maksat vain siitä, mitä haluat katsoa. Käyttäjien mielipiteet merkitsevät paljon, ja meistä on todella hauskaa, että sinä haluat olla mukana ja jakaa kokemuksesi palvelustamme. Tässä muutamia asioita, joita toivomme sinun arvostavan:

 

  • Näe viimeisimmät elokuvat heti, kun ne on näytetty elokuvateattereissa.
  • Maksa vain siitä, mitä haluat katsoa, ja vältyt tilaukselta ja sitoutumiselta.
  • Yksinkertainen ja nopea maksu kortilla.

HAUSKAA ELOKUVAHETKEÄ!, Koko tiimi, SF Anytime
HAUSKAA ELOKUVAHETKEÄ!

Koko tiimi, SF Anytime

Lisää testejä yritykseltä SF Anytime

Lisää testejä