Haku
Godzilla: King of the Monsters

Tulokset

SF Anytime - Godzilla: King of the Monsters

Testaajat ympäri Pohjoismaita ovat tehneet arviointinsa SF Anytimesta sekä elokuvasta Godzilla: King of the Monsters. Kokonaisuudessaan 92% suosittelevat palvelua sen kätevyyden ja valikoiman vuoksi. Jotkut taas pitävät valikoimaa huonona ja he suosivat muita palveluita.

  • 92% 533 testaajasta suosittelee SF Anytime Godzilla
  • Tuote SF Anytime Godzilla
  • Toimeksiantaja SF Anytime
  • OVH 17 EUR
  • Testaajien lukumäärä 533
  • Hakemusten lukumäärä 2 668
  • Testijakso Syyskuuta 2019

Hinta 17 euroa (ostoelokuva) ja 5 euroa (vuokraelokuva).

Smartson toteuttaa testin ilman testaajille koituvia kuluja. Tehtävänä on ostaa (ladata ja pitää itsellään) ja toistaa elokuva Godzilla: King of the Monsters, koota perhe yhteen mukavaan elokuvailtaan ja jakaa mielipiteet sekä elokuvasta että myös palvelun toimivuudesta ostoelokuvissa. Testin jälkeen Godzilla arvioidaan lomakkeen kautta ja se saa suosituskertoimensa.

*Jos tulet valituksi yhdeksi testaajaksi, tulet saamaan: yhden koodin ostoelokuvaan, joka tässä testissä on Godzilla: King of the Monsters, sekä kaksi  koodia vuokraelokuville, jotka saat suoritettuasi testitehtäväsi.

Testaajien mielipiteitä - SF Anytime Godzilla

Kotielokuvateattereita ympäri Pohjoismaita! 533 testaajaa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa ovat järjestäneet mukavan elokuvaillan, ja samalla arvioineet SF Anytimen palvelun sekä Godzilla-elokuvan. Palvelu sai positiivisen vastaanoton ja 92% suosittelevat SF Anytimea sen kätevyyden ja laajan valikoiman myötä, mutta kuitenkin etupäässä siksi, että palvelu tarjoaa viimeisimpiä uutuuksia heti, kun ne on näytetty elokuvateattereissa. 8% eivät ole samaa mieltä ja he pitävät valikoimaa rajallisena, ja suosivat täten muita palveluita SF Anytimen sijaan.

SF Anytime - Godzilla: King of the Monsters image 2 SF Anytime - Godzilla: King of the Monsters image 3

92 % käyttäjistä suosittelee (488 testaajaa)

avatar

SF anytime on helppokäyttöinen ja valikoima on todella monipuolinen elokuvien suhteen. Videon vuokraaminen ja katsominen oli helppoa ja mukavaa.

Markus Hakkarainen
avatar

Helppo ja nopea käyttää. Tekstitykset mustalla pohjalla joten näkyvät hyvin! Edullinen hinta, eivätkä leffat vie tilaa hyllyssä.

Sanna Magyaros
avatar

Helppo ja nopea käyttää. Tekstitykset mustalla pohjalla joten näkyvät hyvin! Edullinen hinta, eivätkä leffat vie tilaa hyllyssä.

Sanna Magyaros

8 % testaajista ei suosittele (45 testaajaa)

avatar

Ei ollut surround ääni, ja halvempi ostaa bluray levyllä ja siinä kaikki äänet.

Kenneth Nickull
avatar

Todella surkea suora toisto. Netti nopeus on todella suuri ja riittävä mutta ei riitä anytimelle. Koko ajan tökki ja nyki joka teki elokuvan katsomisesta mahdottoman. Itse elokuva oli todella tylsä.

Tanja Ayach
avatar

Jouduin rekisteröimään itseni 2 kertaa ennen kuin rekisteröinti tallentui. Leffassa kuva pimeni useasti, vain tekstit näkyivät. Leffan uudelleen käynnistämiseen tarvitsin myös yli 10 yritystä.

Kati Rantonen

Sosiaalisesta mediasta

Tietoja yritykseltä SF Anytime

Tiesitkö, että SF Anytimella on Ruotsin suurin valikoima elokuvia ja tv-sarjoja? Me lisäämme uusia elokuvia joka viikko, heti sen jälkeen, kun ne on esitetty elokuvateattereissa. Voit valita joko ostoelokuvan tai vuokraelokuvan, ja maksat vain siitä, mitä haluat katsoa. Käyttäjien mielipiteet merkitsevät paljon, ja meistä on todella hauskaa, että sinä haluat olla mukana ja jakaa kokemuksesi palvelustamme. Tässä muutamia asioita, joita toivomme sinun arvostavan:

 

  • Näe viimeisimmät elokuvat heti, kun ne on näytetty elokuvateattereissa.
  • Maksa vain siitä, mitä haluat katsoa, ja vältyt tilaukselta ja sitoutumiselta.
  • Yksinkertainen ja nopea maksu kortilla.

HAUSKAA ELOKUVAHETKEÄ!, Koko tiimi, SF Anytime
HAUSKAA ELOKUVAHETKEÄ!

Koko tiimi, SF Anytime