Haku
Samsungin tekoälytoiminnoilla varustettu pesukone, 11 kg

Testattavana

Samsungin tekoälytoiminnoilla varustettu pesukone, 11 kg

Onko aika hankkia uusi pesukone? Nyt vuorossa on Samsungin uusi pesukone, jota testaa 20 Pohjoismaissa asuvaa perhettä. Pesukoneen kapasiteetti on 11 kg, ja sen tekoälytoiminnot pitävät muun muassa energiankulutuksen alhaisena ja optimoivat koko pesuprosessin. Valitut testaajat saavat ostaa pesukoneen alla mainittuun testaajahintaan vastineeksi rehellisistä mielipiteistään ja arvosteluistaan.

  • Tuote Samsung Laundry Washer AI Wash 11 kg (WW11DB8B95GBU3)
  • Toimeksiantaja Samsung
  • SVH 1 649 EUR
  • Sinun hintasi 825 EUR
  • Testaajien lukumäärä 20
  • Hakemusten lukumäärä 848

Testin suorittaa Smartson Samsung Nordenin toimeksiannosta. Testaajat saavat ostaa tuotteen edellä ilmoitettuun hintaan. Testaajien tehtävänä on arvioida tuote ja kertoa käyttökokemuksistaan Smartsonin, Samsungin ja muiden tahojen arvostelusivustoilla.

Tietoja yritykseltä Samsung

Samsung-pyykinpesukone AI wash 11 kg

Odotamme kuulevamme, miten uusin pesukoneemme voi sekä helpottaa käyttäjien pesupäiviä että tehdä niistä energiatehokkaampia. Uusi mallimme on suunniteltu entistä tehokkaampaa ja hiljaisempaa pesukokemusta varten.

  • AI Wash – tunnistaa edistyksellisten anturien avulla pyykin painon ja materiaalien pehmeyden ja tarkkailee jatkuvasti pyykin likaisuusastetta. Näin vesi, liotus, huuhtelu ja linkousaika voidaan optimoida älykkäästi.
  • AI EcoBubble™ – AI EcoBubble vähentää pesukoneen energiankulutusta jopa 70 %* ja pesee tehokkaasti myös alhaisissa lämpötiloissa 15° C:een saakka. Lisäksi tekoälytekniikka optimoi pesusyklin.
  • A-40% – 40 % alhaisempi energiankulutus kuin EU:n energialuokassa A**.


* Prosentit perustuvat kahden pesukoneen ja erilaisten pesuohjelmien vertailevaan testiin:

Samsung WF80F5E5U4W -pesukone, jossa oli 4 kg pyykkiä ja käytössä ohjelma ”Wash Load, Super Eco Wash cold” sekä EcoBubble

2. Samsung WF0702WKU -pesukone, jossa oli käytössä ohjelma ”Cotton 40°C” ilman EcoBubblea

Yksittäiset tulokset voivat vaihdella. Testattu IEC 60456-2010 -standardin mukaisesti.

** 40 % energiatehokkaampi (65 kWh/vuosi) kuin raja-arvo (108 kWh/vuosi) energialuokassa A EU:n asetuksen 2019/2014 mukaisesti.

Lisää testejä yritykseltä Samsung

Lisää testejä