Haku
Samsung The Freestyle 2nd Gen

Testattavana

Samsung The Freestyle 2nd Gen

Haluaisitko kokeilla uutta suurkuvaelämystä missä tahansa, milloin tahansa? Samsung The Freestyle Gen 2 on kannettava itsestään säätävä Full HD -projektori, jossa on sisäänrakennetut kaiuttimet ja äly-TV-toiminnot. Nyt 100 testilentäjää Pohjoismaissa testaa projektoria rehellisiä arvosteluja vastaan.

 • Tuote Samsung The Freestyle 2nd Gen
 • Toimeksiantaja Samsung Nordic
 • OVH 999 EUR
 • Sinun hintasi 500 EUR
 • Testaajien lukumäärä 100

Koekäyttäjien valintaprosessi on käynnissä jatkuvasti tämän kokeilujakson aikana.

Kokeilun järjestää Samsung Nordicin puolesta Smartson. Sen aikana koekäyttäjät voivat ostaa tuotteen alennettuun hintaan. Tehtävän tarkoitus on arvioida tuotetta yhteistyössä Smartsonin ja Samsungin kanssa ja kertoa käyttökokemuksista.

Tietoja yritykseltä Samsung Nordic

Samsung The Freestyle

Esitelläänpä Samsung The Freestyle (2023). Nauti elokuvista, viihteestä ja sovelluksista isolla näytöllä Samsungin älyprojektorin avulla. Ota se mukaasi lomalle, laskettelumökkiin tai vaikka parhaan kaverisi kämpille saadaksesi jopa 100 tuuman elokuvakokemuksen missä vain haluat. Lisäksi, jos sinulla on toinen The Freestyle, voit yhdistää ne vieläkin suurempaa elokuvakokemusta varten: jopa 160-tuumaista.

 • Lempisisältösi – juuri siellä, missä haluat.
  Katsele elokuvia sängystäsi, heijasta kokkausvideo keittiön seinään, vie äly-TV-kokemus bileisiin tai ota The Freestyle mukaan matkoillesi. The Freestyle antaa sinun heijastaa elokuvia ja viihdettä useimmille tasaisille pinnoille, jolloin voit kokea suuren näytön viihdettä entistä useammissa paikoissa.
 • Välitön käyttöönotto – unohda minuuttien vaiva oikeanlaisen kuvan aikaansaamiseksi.
  Automaattisella tarkennuksella laite optimoi kuvan sekunnissa.
 • Äly-TV-elämys – yhdistä The Freestyle lähiverkkoon, niin pääset käyttämään kaikkia sovelluksiasi ja suoratoistolaitteitasi suoraan projektorista.


Samsung Suomen älykäs aloitustarjous sinulle
Samsungin äly-TV:llä viihdepaljous on vain näppäimenpainalluksen päässä.
Suoratoista valikoituja pelejä, sarjoja ja elokuvia laadukkaista palveluista aloitusvaiheessa uudella Samsung-televisiollasi.